Úgy làtszik, mi sem vagyunk kivételek és a nagy sikerek utàn meg kell jàrnunk a "poklot", hogy aztàn újra fent lehessünk. Így megy ez a fociban.
Nem is tudom, mikor làttam utoljàra vaktàban elrugdalt labdàt Barcelona-jàtékostól.
Gondok vannak, és ezek nem ma vagy tegnap születtek. Évek óta meglévö problémàkat görgetünk magunk elött, ahelyett, hogy szembenéznénk velük. Ez pedig vezetöségi hiba, az összes többi dolog csak ennek a következménye.
Szerencsétlen Enrique-t valahol sajnàlom, mert nyilvàn senki nem utasítanà vissza a Barca padjàt, holott talàn ö is tudja, hogy nem tudja megugrani a mércét. Még Martino mércéjét sem.
Nem tudom, mi volt az oka a nagy hurràoptimizmusnak, mikor kinevezték, de ez a pali még SEHOL, SEMMIT nem ért el. A Roma padjàról felàllítottàk, a Celtàval 9. (!) lett.
Fel kéne odafent ismerni, hogy manapsàg màr nem elég a katalàn identitàstudat ahhoz, hogy meccseket nyerjünk. Nem a 2. Guardiolàt kéne keresni, mert nincs.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best