Ha ezzel azt mondod, hogy sokkal jobb focista, mint SR, akkor igazad van.Feast4 írta:Amúgy nem tudom figyeltétek e tegnap Denis Suarezt a meccsen. Az a gyerek nem ügyetlen. Még jó lehet!
Bajnoki Mérkőzések
Amúgy nem tudom figyeltétek e tegnap Denis Suarezt a meccsen. Az a gyerek nem ügyetlen. Még jó lehet!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nemigazán volt gond, de ez inkább annak volt köszönhető, hogy a Sevilla egy érdemi támadást se vezetett kb.. Youtubeon fent van amúgy a teljes meccs, ha esetleg érdekel.Dr.Dre írta:Sajnos nem bírtam nézni tegnap a meccset.
Kiváncsi lennék , hogy hátul a Piqué-Matyi duó hogy játszott? nem volt gond hátul hogy egyszerre mindkét égimeszelőnk fent volt?

- Chino
- Llegenda del Barça
Mondjuk Neymar rúgott 11 akció gólt (csak pontosítás kedvéért) Cr 14-et (csendesen megjegyezve kevesebb idő allatt). Lehet mondni, hogy a tizenegyes is ugyanolyan gól és elvitatni sem akarom, de azért így már nem is mutat olyan hatalmas különbséget. Legalábbis nem kell annyira verni a mellett, hogy Cr mennyit rúgott.Vakmacska írta:Na, most már jöhet Suarez, lehet vele is gólokat rugatni végre.
A meccs jó volt, végre hajtottak a fiúk. Remélem nem csak Messi miatt, és tartós marad ez a forma, hozzáállás.
Amúgy az sokmindent elmond a támadósorunkról, hogy Messi és Neymar együtt rúgtak 20 kólt, míg CR egymaga rúgott ennyit már.
Tudom, Suarez még csak nemrég tolja, de látszik is rajta, hogy nem nagyon ízlik neki a szélső poszt. Félek, hogy belőle is Pedrót faragnak.
És lehet, hogy orrnehéz a Barca, de nem egyénközpontú. Mindhárom támadóban benne van a folyamatos gólveszély és egyre inkább érzik egymást. Neymar meg Messi oda-vissza adogatják egymásnak a gólpasszokat.
Suareznek persze, hogy nem ízlik a szélső poszt, mert nem ott játszik. Ha Messi beindul középre nyilván helyet cserélnek, de alapvetően a helyén van az uruguayi. Mellesleg a Poolban sem igazi középcsatárt játszott, mint mondjuk Ibra.
A Real és a Barca nehéz ellenfeleiről pedig annyit, hogy a Madrid összesen kettőt játszott. Egyiket nyerte, másikat vesztette. Szóval arra sem kell verni a mellett. Ez nyilván nem az ő hibájuk, mielőtt bárki ezzel jönne. Ha a Poolt mondjuk a nehezekhez számoljuk, akkor az Ajaxot legalább annyira oda lehet venni, akiken mi is gond nélkül átléptünk.
Forca Barca!!!!
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Sajnos nem bírtam nézni tegnap a meccset.
Kiváncsi lennék , hogy hátul a Piqué-Matyi duó hogy játszott? nem volt gond hátul hogy egyszerre mindkét égimeszelőnk fent volt?

Titi - The Legend!
-
- Llegenda del Barça
Nincs arról szó, hogy fú de jók lennénk, de ha veszed a fáradtságot és madridosként átjössz eurobarcára egy nekünk kedvezőtlen eredményt jövendölni, ami nagyon nem jön be, akkor fogadd el, hogy odaszúrnakDecima írta: Örülök, hogy örültök. De az utóbbi időben az egyetlen jobb meccsetek volt, és ha a meccs előtt fogadni kellene megint akkor megint inkább arra tennék, mint erre az 5 - 1-re. Nem ez volt a valószínű. A jövőhét már többet mond majd, ha ott is sima lesz kezdhettek bizakodhatni. Az összes keményebb ellenféllel szemben szenvedtek, szóval óvatosan!

- Leon
- Director del Fútbol
A Real idén a Barcán kívül hány erős ellenfelet vert meg?Kaptatok egy 4est a Sociedadtól meg otthon is kikaptatok az Atleticótol!Decima írta:Örülök, hogy örültök. De az utóbbi időben az egyetlen jobb meccsetek volt, és ha a meccs előtt fogadni kellene megint akkor megint inkább arra tennék, mint erre az 5 - 1-re. Nem ez volt a valószínű. A jövőhét már többet mond majd, ha ott is sima lesz kezdhettek bizakodhatni. Az összes keményebb ellenféllel szemben szenvedtek, szóval óvatosan!Motaro írta:Köszönjük Emese!Decima írta:Nagyon X gyanús.

Tegnap az utóbbi meccsekhez képest meglepően jók voltunk. Messi úgy tolta mint az 50gólos szezonjában és Neymar is hozta a "kötelező" gólját. Suareznek sajnos úgy néz ki nem nagyon ízlik a jobb szél és egy gól is jót tenne már neki!

Remélem jövő héten a Valencia ellen is tol egy mesterhármast Messi mint tavaly ősszel tette és elhozzuk a 3 pontot!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
-
- Jugador del Barça
Majd ha a Realnak rugunk otot akkor bizakodunk!Decima írta:Örülök, hogy örültök. De az utóbbi időben az egyetlen jobb meccsetek volt, és ha a meccs előtt fogadni kellene megint akkor megint inkább arra tennék, mint erre az 5 - 1-re. Nem ez volt a valószínű. A jövőhét már többet mond majd, ha ott is sima lesz kezdhettek bizakodhatni. Az összes keményebb ellenféllel szemben szenvedtek, szóval óvatosan!Motaro írta:Köszönjük Emese!Decima írta:Nagyon X gyanús.

Barca Barca Baaarca
- Decima
- Barça B
Örülök, hogy örültök. De az utóbbi időben az egyetlen jobb meccsetek volt, és ha a meccs előtt fogadni kellene megint akkor megint inkább arra tennék, mint erre az 5 - 1-re. Nem ez volt a valószínű. A jövőhét már többet mond majd, ha ott is sima lesz kezdhettek bizakodhatni. Az összes keményebb ellenféllel szemben szenvedtek, szóval óvatosan!Motaro írta:Köszönjük Emese!Decima írta:Nagyon X gyanús.

- visca el barca
- Presidente del Barça
ez a sevilla mint vmi másodosztályú csapat, ugy tolta. vagyők voltak ennyire gyengék, vagy nekünk jött össze minden.. kit érdekel, 3 pont meg van.
jövő vasárnap valencia idegenben, ott is hozni kell magunkat, különben semmit nem ér a tegnapi 3 pont
jövő vasárnap valencia idegenben, ott is hozni kell magunkat, különben semmit nem ér a tegnapi 3 pont
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Végre egyszer minden összeállt! Rakitic, a pisztján játszott, Messi kötetlen kreatív volt Suarez és Neymar játéka valami hihetetlen kreativitást vitt a dologba, volt benne erő. Nem gondoltam, hogy ilyen sima lesz, nagyon remélem LE. most már megtalálta a kezdőjét, és a működő felállását, mert ez így az!

- palesz77
Hát ilyen boldogan is rég keltem Barcameccs után, élvezet volt nézni a srácokat tegnap, pl ez a támadás.. Áh, igen tetszett, tökéletesen megkomponált, gyors, kár, hogy blokkolták Neymar lövését a végén, baromi nagy gól lehetett volna.. 
Amúgy a tegnapi meccsben, egyedül annyi kivetnivalót találtam, hogy a támadótriónk nem osztotta le egymás közt a lehetőségeket, hanem szinte csak Messire ment minden - de ez gondolom csak a rekord miatt volt. Ha olyan lenne a az első hármas folyamatosan, mint a Celta ellen volt - Messi 6 lövés, Suárez 4, Neymar 4 -, és olyan a csapat többi része, mint tegnap, akkor mondanám azt, hogy Lucho végre összerakta a játékot..
De gondolom LE célja is ez, remélem sikerülni fog neki idővel!
Mindenesetre a tegnapi meccs bizakodásra ad okot, úgy tűnik elkezdődött a finomhangolás - remélem tényleg, és nem csak egy véletlen fellángolásnak örültem meg ennyire.. 

Amúgy a tegnapi meccsben, egyedül annyi kivetnivalót találtam, hogy a támadótriónk nem osztotta le egymás közt a lehetőségeket, hanem szinte csak Messire ment minden - de ez gondolom csak a rekord miatt volt. Ha olyan lenne a az első hármas folyamatosan, mint a Celta ellen volt - Messi 6 lövés, Suárez 4, Neymar 4 -, és olyan a csapat többi része, mint tegnap, akkor mondanám azt, hogy Lucho végre összerakta a játékot..

Na, most már jöhet Suarez, lehet vele is gólokat rugatni végre.
A meccs jó volt, végre hajtottak a fiúk. Remélem nem csak Messi miatt, és tartós marad ez a forma, hozzáállás.
Amúgy az sokmindent elmond a támadósorunkról, hogy Messi és Neymar együtt rúgtak 20 kólt, míg CR egymaga rúgott ennyit már.
Tudom, Suarez még csak nemrég tolja, de látszik is rajta, hogy nem nagyon ízlik neki a szélső poszt. Félek, hogy belőle is Pedrót faragnak.
Jönnek a hírek, hogy ALves még télen eligazol. De a nyár tuti.
Akkor miért nem játszatja a LE a másik két jobbhátvédünket?
Van Monty, akit úgy néz ki, hogy elüldöznek így, és akkor marad Douglas, akiről még csak egy fotót sem közöltek. Hát normálisak ezek?
Jönnek a hírek, hogy ALves még télen eligazol. De a nyár tuti.
Akkor miért nem játszatja a LE a másik két jobbhátvédünket?
Van Monty, akit úgy néz ki, hogy elüldöznek így, és akkor marad Douglas, akiről még csak egy fotót sem közöltek. Hát normálisak ezek?
Köszönjük Emese!Decima írta:Nagyon X gyanús.

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Mindamellett, hogy kifejezetten tetszetős és jó focit játszottunk, ráadásul nem is egy hurka csapat ellen, nekem az is nagyon tetszett, hogy 5-1es vezetésnél a hosszabbításban is még úgy támadtak le a fiúk mintha minimum döntetlenre állnánk. Grat a mai produkcióért, még sok ilyet!
Nagyon ott voltak a srácok. Érdekes, nem pont Piqué tűnt a gyenge pontnak, Xavi mellett. Most Alves és Matyi is egész tűrhető volt, Busi nagyon tetszett, Rakitic és Rafinha bátor volt az MSN pedig a legnagyobb király.
Egyedül Pedro utolsó 20 percre becserélését felejtsük már el, szörnyen idegesítő, hogy nézné az ember az MSN-t erre ez a csávó kerül az egyik helyére.
Egyedül Pedro utolsó 20 percre becserélését felejtsük már el, szörnyen idegesítő, hogy nézné az ember az MSN-t erre ez a csávó kerül az egyik helyére.

így utólag azt mondom: az első félidő volt az edzés, a második a MECCS!
nézzük hátúlról: Piquenek volt egy vesztése, gól is lett (az most lényegtelen, hogy öngól, az eset rajta dőlt el) egyébként jól nyomta, Mathieu ok. volt néhány rossz passza, Alves ok. bár a gól előtt ő is a hintában volt... és ugye a beadások!?
azt azért hozzá kell tenni, hogy a hatalmas mezőnyfölény miatt a Sevilla alig támadott. középen ezuttal megvolt a minőségi fölényünk ez hozta a mezőnyfölényt. a támadósor az első félidőben mindent elbénázott, aztán a másodikban szenzációs (csodálatos) élményszámba menő támadásokat és gólokat produkált. mindhárom klasszis megmutatta mi az ami a TÖBBLET, Messi újra Messi magasságokban járt, szóval ilyen félidőket szeretnék (duplázva!) állandóan és akkor nem kell játékrendszerekkkel, stílussal, LE.-vel kínlódnunk....
szép volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nézzük hátúlról: Piquenek volt egy vesztése, gól is lett (az most lényegtelen, hogy öngól, az eset rajta dőlt el) egyébként jól nyomta, Mathieu ok. volt néhány rossz passza, Alves ok. bár a gól előtt ő is a hintában volt... és ugye a beadások!?

azt azért hozzá kell tenni, hogy a hatalmas mezőnyfölény miatt a Sevilla alig támadott. középen ezuttal megvolt a minőségi fölényünk ez hozta a mezőnyfölényt. a támadósor az első félidőben mindent elbénázott, aztán a másodikban szenzációs (csodálatos) élményszámba menő támadásokat és gólokat produkált. mindhárom klasszis megmutatta mi az ami a TÖBBLET, Messi újra Messi magasságokban járt, szóval ilyen félidőket szeretnék (duplázva!) állandóan és akkor nem kell játékrendszerekkkel, stílussal, LE.-vel kínlódnunk....
szép volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jól játszottunk, Messi mellett a brazil labdaművész, Lajos, és (végre) Busquets és Piqué játéka tetszett legjobban. De a többiek is mind ott voltak a szeren!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- danianevem
- Entrenador del Barça
Az eddigi talán legjobb meccsünk volt. Ebben nem akármilyen szerepet játszott, hogy Messi tudásához mérten teljesített, nem pedig a rekordra görcsölt rá. Illetve a középpálya is végre megkapta azt a kreatív szabadságot, amit nagyjából mindenki hiányolt LE-n kívül. Érdekes módon jöttek is helyzetek, gólok.
Remek mérkőzés volt, egy ilyen rekordhoz méltó teljesítménnyel. Szép volt!

Remek mérkőzés volt, egy ilyen rekordhoz méltó teljesítménnyel. Szép volt!

Majdnem.Decima írta:Nagyon X gyanús.

Gyakran egészen tiki-takás módon járattuk a labdát megint. Klassz volt a kontra a negyedik gól előtt. Vicces volt az is, amikor Suarez ívelte be a labdát középre, éreztem, hogy ez gól lesz. Majd hat perccel később ugyanott Dani Alves tűnt fel, már az ívelés előtt fogtam a fejem
De legalább Suareztől láthatunk majd ehhez hasonlókat.

"I may be wrong, but I doubt it."
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
- palesz77
Na, nem tudom ki hogy van vele, de egészen tetszett a játékunk ma. A középpálya végre tényleg középpálya, Rakitic ismét bátor, nincs sok ívelgetés a szélről.. Egész jó. Egyedül Suárez halovány, kicsit idegen néha, de majd belejön ő is. Viszont én látok pozitív változásokra utaló jeleket, eddig jó a meccs.. 

Nem tudom miért nem hajlandó kipróbálni egy Ter Stegen-Alves-Bartra-Pique-Alba-Mascherano-Rakitic-Iniesta-Neymmar-Messi-Suarez felállást?! ( oké ini most sérült de könyörgöm...) Szerintem ez lenne a legjobb felállásunk.

Nem értem , hogy miért nem lehet berakni Bartrat a kezdőbe .....
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Várható volt , hogy ez a kezdő lesz. Ebből a keretből 'csak' ennyit lehet kihozni.
Viszont a pad rém gyenge. Nem is tudom melyik szezonban volt ilyen gyenge padunk.
Támadósorba még van alternatíva , de ez a középpálya , már alapjában véve is gyenge , cserelehetőség meg egyenlő a 0-val. Nem ide tartozik , de azt hozzáteszem , hogy Afellay-t nagy kár volt kölcsön adni , mert elég jól nyomja.
Remélem meg lesz a 3 pont , de ha már most ekkora a para van itt , akkor mi lesz ha válogatott meccsek után megyünk Sevillába ?
Viszont a pad rém gyenge. Nem is tudom melyik szezonban volt ilyen gyenge padunk.
Támadósorba még van alternatíva , de ez a középpálya , már alapjában véve is gyenge , cserelehetőség meg egyenlő a 0-val. Nem ide tartozik , de azt hozzáteszem , hogy Afellay-t nagy kár volt kölcsön adni , mert elég jól nyomja.
Remélem meg lesz a 3 pont , de ha már most ekkora a para van itt , akkor mi lesz ha válogatott meccsek után megyünk Sevillába ?