Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A Real idén a Barcán kívül hány erős ellenfelet vert meg?Kaptatok egy 4est a Sociedadtól meg otthon is kikaptatok az Atleticótol!Decima írta:Örülök, hogy örültök. De az utóbbi időben az egyetlen jobb meccsetek volt, és ha a meccs előtt fogadni kellene megint akkor megint inkább arra tennék, mint erre az 5 - 1-re. Nem ez volt a valószínű. A jövőhét már többet mond majd, ha ott is sima lesz kezdhettek bizakodhatni. Az összes keményebb ellenféllel szemben szenvedtek, szóval óvatosan!Motaro írta:Köszönjük Emese!Decima írta:Nagyon X gyanús.
Majd ha a Realnak rugunk otot akkor bizakodunk!Decima írta:Örülök, hogy örültök. De az utóbbi időben az egyetlen jobb meccsetek volt, és ha a meccs előtt fogadni kellene megint akkor megint inkább arra tennék, mint erre az 5 - 1-re. Nem ez volt a valószínű. A jövőhét már többet mond majd, ha ott is sima lesz kezdhettek bizakodhatni. Az összes keményebb ellenféllel szemben szenvedtek, szóval óvatosan!Motaro írta:Köszönjük Emese!Decima írta:Nagyon X gyanús.
Örülök, hogy örültök. De az utóbbi időben az egyetlen jobb meccsetek volt, és ha a meccs előtt fogadni kellene megint akkor megint inkább arra tennék, mint erre az 5 - 1-re. Nem ez volt a valószínű. A jövőhét már többet mond majd, ha ott is sima lesz kezdhettek bizakodhatni. Az összes keményebb ellenféllel szemben szenvedtek, szóval óvatosan!Motaro írta:Köszönjük Emese!Decima írta:Nagyon X gyanús.

Köszönjük Emese!Decima írta:Nagyon X gyanús.
Majdnem.Decima írta:Nagyon X gyanús.

Rég volt már ilyen lassú középpályánkvisca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar
Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir

igen, én is inkább pedrot játszatnám, elvégre is ő legalább már lőtt idén gólt, suarez viszont nem. és dagadt is.Roniee21 írta:Ez gyász..

amíg nem nyerünk minden meccsen 5:0-ra addig ez lesz. Mindig az kell aki nem játszik. Szerintem se lehetett volna nagyon ettől jobbat, főleg Luchót ismerve számítani lehetett erre.palesz77 írta: Nem rossz kezdő ez szerintem amúgy a körülményekhez képest, nem értem mi ez a nagy károgás. Ennél jobbat nemigen rakhatott volna össze Lucho jelenleg..
Igen, meg Mathieu is sérülésből tér vissza, szerintem pont emiatt kellene Bartranak kezdeni, nem mintha különösebben nagy kockázat lenne a kezdő duó. Mindegy. Sima 3:1 lesz.palesz77 írta:Pique nem játszott 5 meccs óta kb, Bartra az utóbbi 3-on - talán - igen, várható volt szerintem..danianevem írta:Bartra a padon. A forma alapján döntött megint.![]()