Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

vlxe írta:Ha jól tudom ez nem így van, mert a következő körben is sorsolás leszZsazsa Jr írta:A real megint könnyen megy, hiszen a Schalke elverése után a Basel-Porto győztesével fog játszani, mi meg ha sikerült továbbjutni a City ellen, akkor a PSG-Chelsea párharcból vmelyik, tehát megint mi szívtuk meg![]()
Ott sorsolják ki az ágakat is
Vagy nem
Ha jól tudom ez nem így van, mert a következő körben is sorsolás leszZsazsa Jr írta:A real megint könnyen megy, hiszen a Schalke elverése után a Basel-Porto győztesével fog játszani, mi meg ha sikerült továbbjutni a City ellen, akkor a PSG-Chelsea párharcból vmelyik, tehát megint mi szívtuk meg![]()

off: Meg a Real is bajban lett volna.csababarca írta:Akkor lett volna bajban az uefa ha a Lyon is ott van...ők voltak a standard ellenfél a realnak.

az egyértelmű,és mesterhármast rúgPCsabi írta:Mangala egyedül megeszi a Messi, Neymar, Suárez hármast, szóval esélyünk sincs.
Teljesen igazad is van! Ez ugyanakkor nem cáfol engem, és ahogy jó anyám mondta általános iskolás koromban őt nem nyugtatja meg hogy nem csak az én dolgozatom lett egyes.Chino írta:Ezeket a dolgokat meg is lehet fordítani. Ibra góljánál is hatalmas védelmi baki volt. mindenkinek megvolt az embere, de Masch olyan egyedül hagyta pont Ibrát, hogy még dekázgathatott is volna egy kicsit.
A védelmünkkel Mathieun kívül nem volt igazán gond. Piqué, de főleg Bartra nagyon jól játszott. Azt pedig, hogy az ellenfélnek ne legyen helyzete egy meccsen kivitelezhetetlen. Suareznek is ott volt a lábában a gól, a meccs legnagyobb helyzete az övé volt. A párizsiaknak meg ott volt pl. nagy szerencséjük.
Arról ne beszéljünk, hogy az odavágón pedig mindenki azt emlegeti, hogy kaptunk 3 gólt. Abból kettő a PSG-nek akkora mák volt, hogy ők is meglepődtek.
Azt, hogy lesimáztuk szerintem is hatalmas túlzás, de jobbak voltunk és ez az eredményen nem változtat.
Én a Juve-tól annyira nem félek, majd Suarez elintézi Chiellinit és csók.![]()
Mondjuk gondoltam, hogy kb. ez lesz. Vagy a PSG avanzsál kiscsapattá vagy csak a szerencsén múlt.

Ezeket a dolgokat meg is lehet fordítani. Ibra góljánál is hatalmas védelmi baki volt. mindenkinek megvolt az embere, de Masch olyan egyedül hagyta pont Ibrát, hogy még dekázgathatott is volna egy kicsit.Varatrix írta: Én leszek a légy a levesben, de édes kevés lesz ez a teljesítmény hosszútávon. Két gólunk a semmiből jött, óriási védelmi bakik után. (Messi, Suárez). Neymar gólja nagy volt de erre sem lehet számítani mindig, másrészt őt is üresen hagyták, de ugyanakkor pozitív ez a helyzet kihasználás.
A védelmünk inkább állt fortuna lábain mintsem a sajátján. Tisztelet Bartrának aki viszont tanárian játszott. Mindenesetre többször csak a szerencsén múlt hogy nem kaptunk gólt. Ez a szokásos mise, ugyanaz a - , mint az elmúlt években. Mathieut bal oldalon nem erőltetném többé, rajta elmehetett volna.
S.Agüero írta:Megmondtam.S.Agüero írta:Szerintem egy meglepően meggyőző győzelem lesz, 3-1 a tippem.![]()
Amúgy remélem megkapjuk a Schalkét. Csak ne a Juvét, az ő stílusuk nem fekszik nekünk...