2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
visca el barca írta:keddi ellenfelünk 20 perc alatt gurított egy triplát a nyúkasztlnek
Igazolhatnak csatárt, de ha tényleg klasszist akarnak, azok 90%-ban játszottak már a BL-ben, szóval minket nem zavar. Aguero viszont felépül addigra, a kérdés, milyen formában lesz így sérülés után.barca0000 írta:Szerintem idén keményebb falat lesz a City mint tavaly. Igaz hogy jelenleg sok a sérült és pont a legjobb játékosuk is köztük van Agüero személyében,de pont ez a sok sérült jelentheti a veszélyt számunkra. Viszont ha nem tévedek jelenleg az egyetlen egészséges csatáruk a fiatal Pozo, aki kb Sandro v Munir szint (szerintem Munir jobb) és ebből kifolyólag a City nagy bevásárlást akar januárba csatárposzton. Abba az esetbe ha igazolnak 1-2 jó támadót + a nyáron jött erősítésekkel jóval erősebb keretük van/lesz mint tavaly. Ezzel szembe a miénk vagy gyengült vagy max egy szinten van a tavalyi kerettel!
gg86 írta:"a visszavágót Barcelonában rendezik, négy nappal a Real Madrid elleni – szintén hazai – el Clásico előtt. " - NSO
De klassz. Mi gürcölhetünk a City ellen, majd fogadjuk az ősi riválist akik játszanak 2 edzőmeccset a BL-ben...
A korábbi Classicoknál fordítva volt, ez ilyen.gg86 írta:"a visszavágót Barcelonában rendezik, négy nappal a Real Madrid elleni – szintén hazai – el Clásico előtt. " - NSO
De klassz. Mi gürcölhetünk a City ellen, majd fogadjuk az ősi riválist akik játszanak 2 edzőmeccset a BL-ben...
Igen erre gondoltam, mert ugye meg kell védeni a címüket vhogyvisca el barca írta:zsazsa sztem arra gondolt, h szokás szerint megint valami kamu csapatot kapnak majd a sálke után.
vlxe írta:Ha jól tudom ez nem így van, mert a következő körben is sorsolás leszZsazsa Jr írta:A real megint könnyen megy, hiszen a Schalke elverése után a Basel-Porto győztesével fog játszani, mi meg ha sikerült továbbjutni a City ellen, akkor a PSG-Chelsea párharcból vmelyik, tehát megint mi szívtuk meg![]()
Ott sorsolják ki az ágakat is
Vagy nem
Ha jól tudom ez nem így van, mert a következő körben is sorsolás leszZsazsa Jr írta:A real megint könnyen megy, hiszen a Schalke elverése után a Basel-Porto győztesével fog játszani, mi meg ha sikerült továbbjutni a City ellen, akkor a PSG-Chelsea párharcból vmelyik, tehát megint mi szívtuk meg![]()
off: Meg a Real is bajban lett volna.csababarca írta:Akkor lett volna bajban az uefa ha a Lyon is ott van...ők voltak a standard ellenfél a realnak.