Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zubival meg Bartoval együtt kellene elhúznia!Alcantara írta:Nincs olyan szabály, hogy meccs közben lehet edzőt is cserélni?
Onnan, hogy láttam játszaniKash írta:Ezt mi alapján álapítottad meg!?Rafinha sokkal jobb az 1 vs 1 - ben, mint RakiticDe semmi gond, mesélj még
![]()
Am, éppen úgy bevethető Alves középpályán, mint Mascherano a védelembe. Masch egy VKP, azaz védekező felfogású középpályás, Alves meg szélső, azaz egy támadó felfogású középpályás (Nem egyszer töltött be ilyen szerepet.)
Ezt mi alapján álapítottad meg!?Rafinha sokkal jobb az 1 vs 1 - ben, mint Rakitic
Csatlakozom!Subinho írta:Szegény Xavi, nagyon imádtam őt, de sajnos már a Sociedad ellen is lassú... nagyon lassú. Ahogy próbál lépést tartani, de lemarad... rossz nézni. Vele és Busquetsel a kp végtelenül lassú. Iniesta egyedül kevés...
Rafinha sokkal jobb az 1 vs 1 - ben, mint Rakitic, Alves meg? Védő csere hátrányban?! Ezt csak Lucho meg Te tudod kiagyalniKash írta:Nem, csak nem értem mit akarsz rafinha-val.Neked mi bajod? Kivágtak a szerb oldalról?Ha Messi, Iniesta, Xavi, Neymar nem bír semmit, sem a középpályán, sem támadásban, mit akarsz Rafinhával? Ott ül a padon Rakitic, Alves...Te meg Rafinházol.
Nem, csak nem értem mit akarsz rafinha-val.Neked mi bajod? Kivágtak a szerb oldalról?
Neked mi bajod? Kivágtak a szerb oldalról?Kash írta:Jólvan Pampa, látjuk, hogy egy vérbeli taktikus vagyPampalini írta:Ha 4 védővel maradunk, akkor viszont Rafinhát hoznám Xavi helyettpalesz77 írta:Valaki szóljon már Luchonak, hogy a középpályára is hozhat be embert frissítés gyanánt..