Spanyol Kupa & Szuperkupa
- Tivornya
- Capitá del Barça
Na jövő héten újra összecsap Spanyolország 2 legjobb csapata (már ha az Elche nem piszkít bele)! Kezd unalmassá válni, jó lenne végre alanyi jogon igényelni Madrid B csapatát 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Na sírhattok Real Madridért szurkoló Barcások! Az Atletico lesz az ellenfél.
messideco írta:TerStegen - Montoya Bartra Mathieu Adriano - SergiRoberto Gumbau Rafinha - Adama Munir Pedro
Jó lesz ez így
Torres duplához meg

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Keret alapján extrábbra számítottam, 60. perc körül jön majd remélem Ié és Halilovic.messideco írta:TerStegen - Montoya Bartra Mathieu Adriano - SergiRoberto Gumbau Rafinha - Adama Munir Pedro
Bár lehet hogy ilyen lesz:
MAtS; Montoya-Bartra-Matyi; Adama-Rafinha-Gumbau-SR-Adriano; Munir-Pedro
De erre nem sok esélyt látok..

Nézem a Real-Atmát, hát felér egy kínzással. Komolyan, mintha valami tabella alsó felében lévő csapatok PL meccsét nézném, az hogy az atma nem akar focizni, a real meg ezzel a 'get it wide-get it in' beadogatással 
szerk: mondjuk Torres két első perces gólja brafó

szerk: mondjuk Torres két első perces gólja brafó
-
- Jugador del Barça
itt tudod nézni magyar kommentátorral a meccset http://broadsport.eu" target="_blank csak be kell regisztrálniSamper írta:Van tippetek, hogy a Digitlenek hogyan nézzék neten?
Van tippetek, hogy a Digitlenek hogyan nézzék neten?
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én nem tudom mi lesz ma, de a keret nekem nagyon 3 védős rendszerre hajaz.. Van 5 kh, általában 3 szokott lenni, támadóból meg csak 3 van - max Rafinhaval együtt 4 -, amiből meg 5 szokott. Egy 3-5-2-t nem tartok ma elképzelhetetlennek. Lehet túlgondolom, de az én tippem valami ilyesmi:Gareth Tello írta:Ter Stegen, Masip, Douglas, Montoya, Ie, Pique, Diagne, Bartra, Mathieu, Adriano, Gumbau, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Halilovic, Adama, Pedro, Munir.
MAtS; Bartra-Pique-Mathieu; Douglas-Rafinha-Rakitic-SR-Adriano; Munir-Pedro
Vagy Pique és valamelyik kh még vkp-k lesznek, Rafinha és Halilovic/SR meg támadók, úgy kijön a szokásos rendszer.
- Chino
- Llegenda del Barça
A kp így elég érdekes lenne. Bár az Elche ellen +5-el meg lehet próbálni, de nem lennék meglepve, ha Gumbau kezdene (sajnos nagyon kevés a srác), és később bejönne Halilovic. Ebből a keretből egyedül ő a védekezőbb típusú középpályásunk, bár SR is visszaléphet.Gareth Tello írta:Ter Stegen, Masip, Douglas, Montoya, Ie, Pique, Diagne, Bartra, Mathieu, Adriano, Gumbau, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Halilovic, Adama, Pedro, Munir.
Gumbau...Samper lázas volt a héten (bár tegnap a nagyokkal edzett), valószínűleg ezért nem került be a keretbe. Viszont elnézegetve a listát, sanszos, hogy Adama kezdeni fog.
![]()
Valami ilyesmire számítok: Ter Stegen - Montoya, Bartra, Mathieu, Adriano - Halilovic, Roberto, Rafinha - Adama, Munir, Pedro.
Remélem Rafinha ma alkotni fog és megmutatja, hogy mi van benne. Érdekes lenne Halilovic-al együtt látni a pályán. Az biztos, hogy több kreativitás lenne a kp-n, mint az utóbbi 2 évben.

Mondjuk túlságosan le se kell becsülni az Elchet, mert lehet, hogy hajtani fognak ez tisztes helytállásért, legalábbis gólért/gólokért.
Masip kezdetését én nem találom indokoltnak. Mats-nak minél több lehetőség kell, a harmadik számú kapus pedig nagyon jól tudja, hogy csak igazán extrém esetekben férhet oda, esetleg barátságos meccseken. Ezért sem értettem miért vállalta ezt a posztot, mert nagyon ügyes kapus. Egy középcsatban (nem feltétlenül csak Sp.o-ban) küzdhetne a kezdőért, így pedig elcseszi a pályafutását.
Kíváncsi leszek ki kapja a karszalagot. Remélem nem Pedro, hanem odaadják Bartra-nak.
Nem tudom kinek örülnék jobban vagy kit szeretnék legkevésbé a köv. körben. Az Atletico ellen benne van a sérülésveszély és talán nehezebb ellenfél lenne a stílusuk miatt mint a Real, de nem szívesen látnék újra akár 6 klasszikust egy szezonban.
A következő két meccsen gyakorlatilag el fog dőlni a kupa sorsa így hogy már a Valencia is kipottyant. Annyiból viszont szerencsésebb helyzetben vagyunk, hogy valamivel frissebben vághatunk neki valamelyik madridival szemben.
Forca Barca!!!!
-
- Llegenda del Barça
Értem én, h nem bírod GT-t, de azért az ő gondolatait és hsz idézeteit ne add az én szavamba.visca el barca írta:igen kb ez a reális, bár sztem a horváton kívül más b-s is kezdő lesz.bence-barca írta:Valami ilyesmire számítok: Ter Stegen - Montoya, Bartra, Mathieu, Adriano - Halilovic, Roberto, Rafinha - Adama, Munir, Pedro
kapus posztra leszek kíváncsi, h szegény masip véd e vmit, vagy inkább stegent nyomatja h ne sírjon.

Úgy idézted a felállást, mintha én írtam volna.
Egyébként köszi GT, így már értem.

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen kb ez a reális, bár sztem a horváton kívül más b-s is kezdő lesz.bence-barca írta:Valami ilyesmire számítok: Ter Stegen - Montoya, Bartra, Mathieu, Adriano - Halilovic, Roberto, Rafinha - Adama, Munir, Pedro
kapus posztra leszek kíváncsi, h szegény masip véd e vmit, vagy inkább stegent nyomatja h ne sírjon.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Sérült, ha jól tudom, a Barça B szombati meccsét is ki kényszerült hagyni emiatt.bence-barca írta:Akartam is kérdezni Samperrel mi van. Illetve Sandroval? Róla mit tudsz, hogyhogy nem került be a keretbe?
-
- Llegenda del Barça
Akartam is kérdezni Samperrel mi van. Illetve Sandroval? Róla mit tudsz, hogyhogy nem került be a keretbe?Gareth Tello írta:Ter Stegen, Masip, Douglas, Montoya, Ie, Pique, Diagne, Bartra, Mathieu, Adriano, Gumbau, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Halilovic, Adama, Pedro, Munir.
Gumbau...Samper lázas volt a héten (bár tegnap a nagyokkal edzett), valószínűleg ezért nem került be a keretbe. Viszont elnézegetve a listát, sanszos, hogy Adama kezdeni fog.
![]()
Valami ilyesmire számítok: Ter Stegen - Montoya, Bartra, Mathieu, Adriano - Halilovic, Roberto, Rafinha - Adama, Munir, Pedro.
-
- Az Év fórumozója 2013
Ter Stegen, Masip, Douglas, Montoya, Ie, Pique, Diagne, Bartra, Mathieu, Adriano, Gumbau, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Halilovic, Adama, Pedro, Munir.
Gumbau...
Samper lázas volt a héten (bár tegnap a nagyokkal edzett), valószínűleg ezért nem került be a keretbe. Viszont elnézegetve a listát, sanszos, hogy Adama kezdeni fog.
Gumbau...

Nagy teszt, hogy ma Messi utazik-e. Mert ha utazik, akkor játszik is, ha játszik, akkor végig.
én is szívesebben látnám a Realt, már csak azért is mert a matracosokkal már "csontig (!?)rágtuk egymást" és ahogy mondjátok az a skalp még hiányzik a törlesztő sorozatból!
egyébként nem tartom esélytelennek őket, otthon meglephetik ők is az Atletikót arra is jó lesz a meccs, hogy lássuk, mennyire zuhantak össze a vereség után.
egyébként nem tartom esélytelennek őket, otthon meglephetik ők is az Atletikót arra is jó lesz a meccs, hogy lássuk, mennyire zuhantak össze a vereség után.
Én örülnék egy Realnak. De csak azért, hogy láthassuk: valóban történtek változások, vagy csak egy fellángolás volt ez a győzelem. No meg persze jó lenne visszavágni az őszi zakóért.
- visca el barca
- Presidente del Barça
sanszos h masip, adriano, bartra, montoya/douglas, samper, rafinha, munir, sandro és a többiek fognak játszani...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A visszavágó jó alkalom a fáradt sztárok pihentetésére és a B-s ígéretek szerepeltetésére. (Alba helyett Grimaldo, Mascherano helyett Samper, Messi helyett Halilovic, Neymar helyett Adama.)Bob_Marley írta:És kb tényleg így működnek mostanában a dolgok.PCsabi írta:Na, jól van, megvertünk egy Elche-t otthon, nincs itt semmilyen válság.Ha nyerünk akkor boldogság ha nem nyerünk akkor már a Nou Camp besózását kell vizionálni....
Jó meccs volt az Elche feltette a kezeit így a visszavágó már formalitás lesz szerencsére.
- visca el barca
- Presidente del Barça
azér' pedro eltehetett volna 3-at a végén...PCsabi írta:Na, jól van, megvertünk egy Elche-t otthon, nincs itt semmilyen válság.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És kb tényleg így működnek mostanában a dolgok.PCsabi írta:Na, jól van, megvertünk egy Elche-t otthon, nincs itt semmilyen válság.

Jó meccs volt az Elche feltette a kezeit így a visszavágó már formalitás lesz szerencsére.

-
- aka Game90
Na, jól van, megvertünk egy Elche-t otthon, nincs itt semmilyen válság.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!