2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Volt valami, hogy Messi cselezett a legtöbbet CR meg az első 10-be se volt benne. Ilyen 260-100 volt az arány.Vakmacska írta: vajon van olyan statisztika, hogy ki hány cselt kezdeményezett, és jött be neki egy idényben?
csak úgy összehasonlításképpen Messi vs CR![]()
![]()
MessiNeymarSuarez írta:Messi..A gól és az assist túl egyszerű már neki, ezért most a kötényekre gyúr rá![]()
![]()
Az ő feljavulása LE-t dícséri, aki kitalálta, hogy a korábbi rémség helyett mit játsszon.MessiNeymarSuarez írta:Megfigyelve, ki kell emelnünk Dani Alvest is. Szerintem jól hozza a meccset, nagy az akarása, meccs elején is labdát szerzett a City 16-osánál, 1-szer adta el a labdát, de akkor is utána rohant és visszaszerezte, plusz életmentőt mentett a 16-oson belül.
Neymar leginkább mezőnyben jó, de olykor túlságosan önzetlen.
Messi meg...Messi
Kicsit hitehagyottnak tűnnek, pedig ha volna kedvük játszani, simán megszorongathatnának minket a második félidőben. Ez az 1 gól semmit nem jelent nekik, ugyanúgy kettőt kell lőniük, nekünk viszont már fél szemmel a vasárnapra is kell figyelnünk. Kellene egy gyors gól még a szünet után, különben meleg lehet a pite a meccs végén.Bob_Marley írta:Angolok 10 percig bírták kb erővel, meg koncentrációval. Kell még egy, s utána lehozni a meccset nyugodtan.
+1zola8787 írta:Első félidő tömören: a Barcelona bekapja a City-t, megrágja, kiköpi, megint bekapja, lenyeli és kiszarja, ezek után pedig még bele is rúg.
Nasri pirossal már régen zuhanyozhatna, Messi meg Neymar egy állat, Alves fantasztikus, király mindenki, remélem jön még 2 gól, nagyon régen élveztem már ennyire futball mérkőzést.
Barcelona (L)
Kitömni őket nem kell - főleg a Real meccs előtt.noname írta:Hihetetlen h csak 1 ide. Ekkora alázást utoljára a Real elleni 5-0-n láttam.
melyik meccset nézed?albicelesteX írta:Neymart levenném..egy jó megoldása sincs ma...
hát ahogy faragják...albicelesteX írta:Neymart levenném..egy jó megoldása sincs ma...