Azzal nincs bajom, ha nem megy a játék és vérrel verejtékkel x-elünk, de ez nem az a meccs volt.CsocseX írta:Úgy birom ezeket az "ennyit a bajnokságról" dumákat... Hagyjátok már el, kérlek! Lehetett volna rosszabb is, de jobb is. Nem szabad egy ilyen meccsen ennyire elengedni magunkat. Megbüntette a Sevilla, de csak X-re volt elég.
Élő közvetítések
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
A HOZZÁÁLLÁSON MENT EL!!!
Úgy gondolom, ha kell a bajnoki cím, nem lehet így játszani!
Megérdemeltük a pontvesztést, én is azt mondom, (ahogy más is előttem) ők nem látták, hogyan megy a Sevilla
minden labdáért??!!
Ezzel együtt két egyéni hiba és két pont odadobva, fantasztikus....
Úgy gondolom, ha kell a bajnoki cím, nem lehet így játszani!
Megérdemeltük a pontvesztést, én is azt mondom, (ahogy más is előttem) ők nem látták, hogyan megy a Sevilla
minden labdáért??!!
Ezzel együtt két egyéni hiba és két pont odadobva, fantasztikus....
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
- CsocseX
- Jugador del Barça
Úgy birom ezeket az "ennyit a bajnokságról" dumákat... Hagyjátok már el, kérlek! Lehetett volna rosszabb is, de jobb is. Nem szabad egy ilyen meccsen ennyire elengedni magunkat. Megbüntette a Sevilla, de csak X-re volt elég.
Força Barça!
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ilyen pontvesztésektől mászok a falra. Jobbak voltunk, vezettünk két góllal... 

Ez egy hülyeség volt....100adszor is belelépünk ugyanabba a pocsolyba.
Rossz cserék, rossz hozzáállás. Eljátszott lehetőség egy gyenge ellenféllel szemben.
Lajosnak az üres kapuba azért ilyen szinten be kellett volna lönie...
Igazából nekünk nem feltétlenül ezt a meccset kellett volna megnyerni, hanem pl korábban a Malaga vagy a Celta elleni hazai meccseket. Akkor most nem kellene ennyire kínlódni.
Stalkyard írta:Suárezen megint elmegy egy meccs
Miért? Ő adta el? Sajna ilyen van. Ne varrjuk már egy ember nyakába! Ezt már fújhatjuk... Valószínű gy megy el a bajnokság...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
UGytűnik sajnos beigazolódik az álmom..:S Így elszórakozni
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Egyik legtöbbet szerelte ma is a csapatban, talán csak Alves volt nála jobb ebben a tekintetben. Ez sajnos Pique könnyelműsége miatt volt, onnantól hogy eladta lendületből jöttek létszámfölényben.zola8787 írta:
és Busi mellett úgy ment el ma mindenki, mint a pinty, pedig úgy tudom ő a vkp...

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
így kell elszórakozni tuti 3 pontot
nem értem meg, ha nem megy az eredmény tartása, mi a francért erőltetjük?
mellesleg tényleg nem látják a játékosok, hogy a Sevilla hogy pörög?
nálunk meg megy a tilitoli, 100%-os gólhelyzeteket meg nem lőjük be
ennyit a bajnokságról!
nem értem meg, ha nem megy az eredmény tartása, mi a francért erőltetjük?
mellesleg tényleg nem látják a játékosok, hogy a Sevilla hogy pörög?
nálunk meg megy a tilitoli, 100%-os gólhelyzeteket meg nem lőjük be
ennyit a bajnokságról!
Suarezen, Bravon, Piquen, Enriquen... A második félidőbeli teljesítményünk és hozzáállásunk nullaStalkyard írta:Suárezen megint elmegy egy meccs
Támadni hülyeség. Leizzad az ember meg minden.
Football, bloody hell. /SAF/
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Szinte éreztem, hogy ő lövi a gólt. Megnyert meccset így elszórakozni nem lehet 

Kitámadunk és ki is kapunk...jo szöglet volt...
és Busi mellett úgy ment el ma mindenki, mint a pinty, pedig úgy tudom ő a vkp...Bob_Marley írta:Hihetetlen milyen a sors, Pique mint egy élő fal ma is, erre pont ő adja el.....
ezt elkummantották nagyon
Suárezen megint elmegy egy meccs
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Director del Fútbol
megint magunkat verjük meg...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hihetetlen milyen a sors, Pique mint egy élő fal ma is, erre pont ő adja el.....

Köszönjük...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Végre, a 6odik MEssi visszarántásért kapnak egy sárgát...
Eléggé zavaró hogy Messi ahányszor lndületből igéretes helyzetben megindul lerántják/visszarántják és sárgát se kapnak érte, mi meg a pálya közepén egy szabadot azt kész
Eléggé zavaró hogy Messi ahányszor lndületből igéretes helyzetben megindul lerántják/visszarántják és sárgát se kapnak érte, mi meg a pálya közepén egy szabadot azt kész