2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Erős túlzás? - szerintem meg nem, számold a ziccereket:LG írta:Ezt azért hatalmas túlzásnak érzem, az első gólunkig egyáltalán nem volt benne a meccsben, hogy itt nagy verést kapnak a bajorok. Addig is jobbak voltunk, de azért viszonylag tiszteségesen tartották magukat, és ők is veszélyeztettek olykor, inkább egy gólos meccsnek nézett ki.corol írta: Amúgy tegnap, ha egy kicsit jobban koncentrálnak a srácok már visszakapta volna ezen az egy meccsen a Bayern a 7 gólt.
Ezt azért hatalmas túlzásnak érzem, az első gólunkig egyáltalán nem volt benne a meccsben, hogy itt nagy verést kapnak a bajorok. Addig is jobbak voltunk, de azért viszonylag tiszteségesen tartották magukat, és ők is veszélyeztettek olykor, inkább egy gólos meccsnek nézett ki.corol írta: Amúgy tegnap, ha egy kicsit jobban koncentrálnak a srácok már visszakapta volna ezen az egy meccsen a Bayern a 7 gólt.
Itt egy tökéletes:Guardiola írta:Nem a legjobb minőség de azért nézhető:Szakacs írta:Sziasztok!
Sajnos dolgoznom kellet és nem tudtam megnézni a meccset, valaki dobna egy videós összefoglalót
http://livetv.sx/en/showvideo/252145_barcelona_bayern/
Nem a legjobb minőség de azért nézhető:Szakacs írta:Sziasztok!
Sajnos dolgoznom kellet és nem tudtam megnézni a meccset, valaki dobna egy videós összefoglalót
Mint, akit fejbe lőttek!Vakmacska írta:
Boateng, ahogy eldőlt a második gólnál, az hatalmas volt