2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Celta Vigo karrierje egyik legjobb meccsét játszotta. Villámgyorsak voltak, mindenhol ott voltak, majdnem minden bement nekik, mindent kivédett a kapus. Persze ehhez kellett a varázslatos védelmünk is, a kapusunk ma nem volt főszereplő, de sajnos így is négyet kapott megint. Ilyen totális ollé-ollé, Vigo-extázis meccs volt. Semmi extra.HungaroBarca írta:Ú atyám nem látok semmit a meccsből mi f..sz van itt ?Helyzetjelentést tudna valaki adni ??
(Van egy olyan érzésem hogy mivel Alves kezdőben van ő is csinált valami kiábrándítót....)
jah már legalább 1 hete nem játszott.Leon írta:Talán ha a mester a rég nem játszott Piqué helyett berakja Bartrát,nem 4 lenne oda hanem 2...
19Messi19 írta:Srácok, Las Palmas meg lesz hazai pályán?![]()
Nem értem miért degradálsz minden játékost. Nolito nagyon jól termel a Celta-ban. Egyáltalán nem zs kategóriás játékos.Rivaldo11 írta:semmi nem jön össze ma, ez egy ilyen nap. Ez a kapus amúgy már tavaly is kifogta a szemünket.
Ellenünk mindig villog a zs kategória-nolito, aspas...majd a granada ellen meg szenvednek egyet.
Naigen...Tavaly ezt mondogattam, hogy Messi remek labdákat oszt, de az elég nagy baj ha neki kell adnia a zsugákat, mert az azt jelenti hogy nem elég erős a KP-nk.csababarca írta:Egyszer adna Messinek valaki az életben olyan labdát amit Neymarnak adott, vagy az előbb Munirnak...
Xavi/Ini párostól sztem anno kapott elég ilyet.csababarca írta:Egyszer adna Messinek valaki az életben olyan labdát amit Neymarnak adott, vagy az előbb Munirnak...