2024.10.23. 23:00:16
Nem viccből tippeltem 3-1-et meccs előtt.
Egyszerűen most jelenleg olyan flow-ban vagyunk, hogy szinte mindenből mi jövünk ki jól, odapattan, úgy pattan ahogy kell.
A meccset kb 20 percet leszámítva a bayern nem tudta játszani a játékát, folyamatos mozgásunkkal megöltük őket.
Kicsit mintha túl lazára is vették a figurát, az az Olise nem tudom mit képzelt magáról, kb a 10 percben lecseréltem volna, olyan flegma, lusta játékot mutatott.
Egyénileg mindenki abszolút rendben volt, nyilván Fermin és Raphinha kiemelkedett még így is, de Casado is nagyon rendben volt újfent.
Koundé is, őt eleve muszáj megemlíteni, mert egy hang nélkül, kirohanás nélkül konstans hoz egy nagyon magas szintet.
Sokat a hétvégire ebből nem következtetnék, a real jobb a bayernnél, jobb támadókkal is rendelkezik, Ancelotti is dörzsöltebb edző, idegenben is lesz a meccs, de nem félek ettől függetlenül.
Ha kikapunk se történne semmi igazából, menni kell tovább.
Jah, és ugye a nagy csörték Xaviról. Azzal volt mentegetve, hogy ebben a keretben nincs több, az a max. Hát nem, nem az volt a max, persze ezt aki konyít a focihoz az akkor is tudta, hogy komoly edzői inkompetenciával rendelkezik, nagyon durva a kontraszt most. Egyénileg is mindenki szintekkel jobb, fizikai felkészítésben is messze jobbak vagyunk, de csapatkohézió is óriási a változás.
Szóval kellett ide Flick, és tudom nem értetek vele egyet, de az is számít, hogy az urambátyám rendszernek vége szakadt az érkezésével. Ezért kell külsős edző, főleg egy rossz időszakban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
csababarca 2024.10.23. 23:03:41-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."