Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt nem értem mi van velük hetek óta.Vakmacska írta: Én nem értettem mi volt a 2. fiúkkal.
Egyetértek. 0-1-nél jöttek sorra a ziccerek, erre hatalmas védelmi hiba..Remélem olyan kiszoritott helyzetben legközelebb Robi ellövi a fenébe, mert onnan nagyon nehéz látni hogy hova lehet visszaguritani pontosan...looka írta:Ma nagyon szépen megverettük saját magunkat. Ennyi egyéni hiba, labdaeladás, bizonytalanság nem fér bele. Az összes góljukat, sőt, a helyzeteik 80%-át abból teremtették, hogy a mi játékosunk odaadta a bogyót.
Én még ennyire ideges Barca-meccsen nem voltam. Pedig ez egy majdnem tétnélküli csoportmeccs volt.
Simán hozni kellett volna.
Én is ezt érzem. Ugyanez volt a Bayern elleni visszavágón.Bob_Marley írta:Összeesküvés elméletekben nem hiszek, de meccsek előtt úgy éreztem ide-oda le "lesz adva". Gól óta látványosan nem akarunk semmit, de még csak le futtatni se akarjuk. És nem erre akarom fogni, vagy bármi, de nekik kellenek a pontok és nem nekünk. Peppel meg evidens, hogy nem akarunk kitolni. Főleg hogy most gyengébb sorozatban vannak. Meccs előtt is írtam, ez nagyon vereség gyanús. Ha hétvégén is az lesz, azt mondom lehet pánikolni, addig ez a meccs csak max az újságoknak lesz jó, hogy krízisről beszéljenek.
Én sem, de ha még tényleg annyira katasztrofálisak lennénk, mint ahogy a kolléga állitja, akkor sem temetném el november 1-én a csapatot.palesz77 írta:A mai alapjan pont nem temetnem mondjuk a csapatot, de kinek mi.
Kérlek ne írj többet erre a fórumra! KösziAtalanta írta:Tartom, hogy ez a csapat az idén nem nyer semmit! Borzalmas teljesitmény, és ha nincs Kassai, már nagy hátrányban lennénk.