Szóval:
Pinto - Adriano ; Bartra ; Milito ; Maxwell - Mascherano ; Keita ; Iniesta - Pedro ; Bojan ; Afellay
Bartra is nagyon meggyőző volt szerintem, és úgy látszik, hogy Pep még 5-0-nál is komolyan veszi a találkozót...nem akar 1xerre sok fiatalt hozni, és a sztárok is mind kerettagok...detabarca írta:Pep a fiatalok között is rotál, de azért Fontás sztem elég meggyőzően játszott, amikor lehetőséget kapott, úgyhogy nem igazán értem miért maradt ki. Habár Thiago is kimaradt, aki nyártól teljes értékű tagja a keretnek, úgyhogy ebből egyenlőre nem vonnék le messzemenő következtetéseket.LM10 írta:Amúgy érdekes, hogy megint Bartra került fel Fontás helyett. Lehet Pep többet lát Bartrában.
Pep a fiatalok között is rotál, de azért Fontás sztem elég meggyőzően játszott, amikor lehetőséget kapott, úgyhogy nem igazán értem miért maradt ki. Habár Thiago is kimaradt, aki nyártól teljes értékű tagja a keretnek, úgyhogy ebből egyenlőre nem vonnék le messzemenő következtetéseket.LM10 írta:Amúgy érdekes, hogy megint Bartra került fel Fontás helyett. Lehet Pep többet lát Bartrában.
Nem értem, oké, hogy nem szabad lebecsülni a Betist, de nem lenne olyan zavaró, ha nem nyernénk...de így megint az alapjátékosok fognak játszani, és Thiago megint nem...nem értemLM10 írta:Az utazó keret: Valdés, Pinto, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Bartra, Mascherano, Busquets, Iniesta, Xavi, Keita, Afellay, Messi, Villa, Jeffren, Pedro, Bojan.
Pep belehalt volna ha Messi otthon pihen...?
Puyol, Thiago és Alves nem utaztak el.
Pinto,Adriano,Milito,Abidal,Maxwell,Mascherano,Keita,Afellay,Jeffren,Bojan,Iniesta.
Én is ezt szeretném látni, bár nem értem miért nem utazott el Thiago. Nem hinném hogy olyan életbevágóan fontos most Messi játéka.S.Agüero írta:Így, h megvan az utazókeret akkor ezt a kezdőt javaslom:
--------------------------Pinto------------------------
----Adriano------Bartra------Milito--------Maxwell----
---------------------Mascherano--------------------
------------------Keita---------Afellay---------------
---------Pedro--------Bojan----------Jeffren-------
![]()
0-2 vagy 0-3 ide.
Azért Busi helyett sztem inkább Abidal vagy Bartra lesz középen, ne erőltessük neki azt a posztot, meg neki is kéne kis pihenés, mert tegnap mintha fejben nem lett volna ott, sokszor feleslegesen szabálytalankodott.ab1daL írta:Nemtudom néztétek-e az odavágót a Betis ellen, de nekik kisebb túlzással (bár a többi ellenfelünkhöz képest otthon legalábbis) volt a legtöbb helyzetük, és elég veszélyesek is voltak azok. Kapufa, sok Pinto védés. Nem azt mondom, hogy kiesünk, vagy hogy 5 gólt rúgnak nekünk, de én mindenkit visszafogottságra intenék. Aztán lehet én lihegem túl a dolgot, de az utóbbi időben az eredményeket jól eltaláltam, megmondom az Almeriaban éreztem, nemtudom honnan és miért jött ez az érzés, de éreztem hogy egy x-re tudják hozni. Igaz szorosabb meccset jósoltam magunknak is, amiből ahogy látható, túlzottan nem lett sok minden a Malaga ellen. Lényeg a lényeg, én kicsit félek, főleg ha tényleg egy Fontás-Milito védelem kezd.
Kezdőm:
Pinto
Adriano-Busi-Milito-Maxwell
Masch
Thiago-Keita
Jeffren-Bojan-Ibi
Cserepadon ott lesznek az ászok, ha gáz van dobnám őket be, Messivel egyetemben.
Jó volt, de egyelőre Pintot kell játszatni, mert neki is csak itt jut szerepBarca_10 írta:bence-barca írta:Nekem:
Mino-Adriano-Fontás-Milito-Maxwell-Masch-Thiago-Afellay-Jeffren-Bojan-Pedro
Megkockáztatnám Mino-t kapuba, nem hinném, h olyan ügyetlen
Minot eddig egyszer láttam védeni a Szuperkupa odavágóján akkor elég jó volt.
bence-barca írta:Nekem:
Mino-Adriano-Fontás-Milito-Maxwell-Masch-Thiago-Afellay-Jeffren-Bojan-Pedro
Megkockáztatnám Mino-t kapuba, nem hinném, h olyan ügyetlen
Pont ezt a kezdőt akartam én is leírni, de látom előttem megtettékVaratrix írta: Pinto, Adriano, Fontás, Abidal, Maxwell, Masch, Affy, Thiago, Jeffren, Bojan, Pedro.
Ha választani kell akkor én inkább Thiagot nézném. Jóval látványosabb "barcásabb" a játéka. Azonban úgy tűnik Afellay a támadósorban fog játszani tehát van esély rá, hogy mindketten bekerülnek a kezdőbe. Jeffrenre és Bojanra is ráférne a játékperc. Ha ehhez hozzávesszük a kupakezdőket, Adrianot, Maxwellt, Masceranot akkor szinte meg is van a visszavágóra a csapat. (Én még azért Fontást szívesen látnám, szerintem 'piqué-i' tehetség a gyerek).Barcaman14 írta:A meccset kb a 30. percig láttam, mert sikerült elaludnom.Nem azért mert unatkoztam, csak a hétköznap 22:00-kor kezdődő meccsekbe mindig bele alszok...
Annyit fűznék hozzá hogy a továbbjutás már megvan. Illetve nem értem hogy miért nem kaphatott több lehetőséget Affellay tegnap?!Szívesen nézném mostmár legalább egy fél órát a pályán, de ahogy látom nem vagyok ezzel egyedül!