2011.01.17. 18:14:24
Nemtudom néztétek-e az odavágót a Betis ellen, de nekik kisebb túlzással (bár a többi ellenfelünkhöz képest otthon legalábbis) volt a legtöbb helyzetük, és elég veszélyesek is voltak azok. Kapufa, sok Pinto védés. Nem azt mondom, hogy kiesünk, vagy hogy 5 gólt rúgnak nekünk, de én mindenkit visszafogottságra intenék. Aztán lehet én lihegem túl a dolgot, de az utóbbi időben az eredményeket jól eltaláltam, megmondom az Almeriaban éreztem, nemtudom honnan és miért jött ez az érzés, de éreztem hogy egy x-re tudják hozni. Igaz szorosabb meccset jósoltam magunknak is, amiből ahogy látható, túlzottan nem lett sok minden a Malaga ellen. Lényeg a lényeg, én kicsit félek, főleg ha tényleg egy Fontás-Milito védelem kezd.
Kezdőm:
Pinto
Adriano-Busi-Milito-Maxwell
Masch
Thiago-Keita
Jeffren-Bojan-Ibi
Cserepadon ott lesznek az ászok, ha gáz van dobnám őket be, Messivel egyetemben.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha