Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.01.18. 17:31:56

Ha ilyen nagy rotálás a valószínű, akkor még én is beírom. Amikor a "Gála11" a várható, akkor sok értelme nincs leírni 20-szor ugyanazt. :D

Szóval:

Pinto - Adriano ; Bartra ; Milito ; Maxwell - Mascherano ; Keita ; Iniesta - Pedro ; Bojan ; Afellay
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.18. 17:31:30

detabarca írta:
LM10 írta:Amúgy érdekes, hogy megint Bartra került fel Fontás helyett. Lehet Pep többet lát Bartrában.
Pep a fiatalok között is rotál, de azért Fontás sztem elég meggyőzően játszott, amikor lehetőséget kapott, úgyhogy nem igazán értem miért maradt ki. Habár Thiago is kimaradt, aki nyártól teljes értékű tagja a keretnek, úgyhogy ebből egyenlőre nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Bartra is nagyon meggyőző volt szerintem, és úgy látszik, hogy Pep még 5-0-nál is komolyan veszi a találkozót...nem akar 1xerre sok fiatalt hozni, és a sztárok is mind kerettagok...
detabarca
Capitá del Barça

2011.01.18. 17:23:54

LM10 írta:Amúgy érdekes, hogy megint Bartra került fel Fontás helyett. Lehet Pep többet lát Bartrában.
Pep a fiatalok között is rotál, de azért Fontás sztem elég meggyőzően játszott, amikor lehetőséget kapott, úgyhogy nem igazán értem miért maradt ki. Habár Thiago is kimaradt, aki nyártól teljes értékű tagja a keretnek, úgyhogy ebből egyenlőre nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
LM10
Director del Fútbol

2011.01.18. 17:01:37

Amúgy érdekes, hogy megint Bartra került fel Fontás helyett. Lehet Pep többet lát Bartrában.
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.18. 16:58:55

LM10 írta:Az utazó keret: Valdés, Pinto, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Bartra, Mascherano, Busquets, Iniesta, Xavi, Keita, Afellay, Messi, Villa, Jeffren, Pedro, Bojan.

Pep belehalt volna ha Messi otthon pihen...?

Puyol, Thiago és Alves nem utaztak el.

Pinto,Adriano,Milito,Abidal,Maxwell,Mascherano,Keita,Afellay,Jeffren,Bojan,Iniesta.
Nem értem, oké, hogy nem szabad lebecsülni a Betist, de nem lenne olyan zavaró, ha nem nyernénk...de így megint az alapjátékosok fognak játszani, és Thiago megint nem...nem értem :?
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.18. 16:56:14

S.Agüero írta:Így, h megvan az utazókeret akkor ezt a kezdőt javaslom:
--------------------------Pinto------------------------
----Adriano------Bartra------Milito--------Maxwell----
---------------------Mascherano--------------------
------------------Keita---------Afellay---------------
---------Pedro--------Bojan----------Jeffren-------
:wink:
0-2 vagy 0-3 ide.
Én is ezt szeretném látni, bár nem értem miért nem utazott el Thiago. Nem hinném hogy olyan életbevágóan fontos most Messi játéka. :roll: Remélem legalább kezdeni nem fog és megadjuk a lehetőséget azoknak akik eddig kevesebbet jutottak szóhoz.

Én nem venném biztosra hogy most nyerünk.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.18. 16:49:41

Így, h megvan az utazókeret akkor ezt a kezdőt javaslom:
--------------------------Pinto------------------------
----Adriano------Bartra------Milito--------Maxwell----
---------------------Mascherano--------------------
------------------Keita---------Afellay---------------
---------Pedro--------Bojan----------Jeffren-------
:wink:
0-2 vagy 0-3 ide.
LM10
Director del Fútbol

2011.01.18. 16:44:14

Az utazó keret: Valdés, Pinto, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Bartra, Mascherano, Busquets, Iniesta, Xavi, Keita, Afellay, Messi, Villa, Jeffren, Pedro, Bojan.

Pep belehalt volna ha Messi otthon pihen...?

Puyol, Thiago és Alves nem utaztak el.

Pinto,Adriano,Milito,Abidal,Maxwell,Mascherano,Keita,Afellay,Jeffren,Bojan,Iniesta.
detabarca
Capitá del Barça

2011.01.18. 16:28:20

A kupameccseket sztem amúgyse szokták adni, vagy csak ritkán. Én mindig streamen nézem spanyol kommentárral, ahogy holnap is. 8)
(nincs is jobb mint egy üvöltözős spanyol kommentár :D )
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.01.18. 15:26:56

Ugye mindenki felkészült arra, hogy a meccset nem fogjátok látni, csak felvételről a TV-ben?
23:00kor fogja ismételni a SportKlub.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.17. 18:45:45

ab1daL írta:Nemtudom néztétek-e az odavágót a Betis ellen, de nekik kisebb túlzással (bár a többi ellenfelünkhöz képest otthon legalábbis) volt a legtöbb helyzetük, és elég veszélyesek is voltak azok. Kapufa, sok Pinto védés. Nem azt mondom, hogy kiesünk, vagy hogy 5 gólt rúgnak nekünk, de én mindenkit visszafogottságra intenék. Aztán lehet én lihegem túl a dolgot, de az utóbbi időben az eredményeket jól eltaláltam, megmondom az Almeriaban éreztem, nemtudom honnan és miért jött ez az érzés, de éreztem hogy egy x-re tudják hozni. Igaz szorosabb meccset jósoltam magunknak is, amiből ahogy látható, túlzottan nem lett sok minden a Malaga ellen. Lényeg a lényeg, én kicsit félek, főleg ha tényleg egy Fontás-Milito védelem kezd.
Kezdőm:
Pinto
Adriano-Busi-Milito-Maxwell
Masch
Thiago-Keita
Jeffren-Bojan-Ibi
Cserepadon ott lesznek az ászok, ha gáz van dobnám őket be, Messivel egyetemben.
Azért Busi helyett sztem inkább Abidal vagy Bartra lesz középen, ne erőltessük neki azt a posztot, meg neki is kéne kis pihenés, mert tegnap mintha fejben nem lett volna ott, sokszor feleslegesen szabálytalankodott.
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.17. 18:43:54

Barca_10 írta:
bence-barca írta:Nekem:
Mino-Adriano-Fontás-Milito-Maxwell-Masch-Thiago-Afellay-Jeffren-Bojan-Pedro

Megkockáztatnám Mino-t kapuba, nem hinném, h olyan ügyetlen :)

Minot eddig egyszer láttam védeni a Szuperkupa odavágóján akkor elég jó volt.
Jó volt, de egyelőre Pintot kell játszatni, mert neki is csak itt jut szerep :) Amúgy Fontás és Milito nem hiszem, hogy együtt fog kezdeni, mert Milito is baloldali belső védőt játszik és Fontás is, mert ballábas. Afellayt pedig hiába írjátok minden meccsen a kp-ra, ha ő támadó...és Pedro helyén játszik :)

Pinto-Adriano,Piqué,Milito,Maxwell-Masch,Keita,Thiago-Afellay,Bojan,Jeffren. Én vmi ilyesmit küldenék fel, bár hátul Bartra-Fontás kettősből egy kezdhetne vhogy, és a másikat is be lehetne cserélni.
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.01.17. 18:24:59

bence-barca írta:Nekem:

Minot eddig egyszer láttam védeni a Szuperkupa odavágóján akkor elég jó volt.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.17. 18:22:43

Nekem:

ab1daL
Director del Fútbol

2011.01.17. 18:14:24

Nemtudom néztétek-e az odavágót a Betis ellen, de nekik kisebb túlzással (bár a többi ellenfelünkhöz képest otthon legalábbis) volt a legtöbb helyzetük, és elég veszélyesek is voltak azok. Kapufa, sok Pinto védés. Nem azt mondom, hogy kiesünk, vagy hogy 5 gólt rúgnak nekünk, de én mindenkit visszafogottságra intenék. Aztán lehet én lihegem túl a dolgot, de az utóbbi időben az eredményeket jól eltaláltam, megmondom az Almeriaban éreztem, nemtudom honnan és miért jött ez az érzés, de éreztem hogy egy x-re tudják hozni. Igaz szorosabb meccset jósoltam magunknak is, amiből ahogy látható, túlzottan nem lett sok minden a Malaga ellen. Lényeg a lényeg, én kicsit félek, főleg ha tényleg egy Fontás-Milito védelem kezd.
Kezdőm:
Pinto
Adriano-Busi-Milito-Maxwell
Masch
Thiago-Keita
Jeffren-Bojan-Ibi
Cserepadon ott lesznek az ászok, ha gáz van dobnám őket be, Messivel egyetemben.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.17. 17:52:25

Kezdő:
Pinto
Adriano-Milito-Abidal-Maxwell
Mascherano
Xavi-Keita
Jeffren-Bojan-Afellay

Tipp: 0-3
G.: Xavi,Afellay,Abidal(:lol:)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.17. 17:41:36

Kezdő Betis ellen:
-----------------------Pinto----------------------
---Adriano-----Fontás----Milito------Maxwell---
------------------Mascherano------------------
--------------Thiago-------Keita---------------
------Jeffren-------Bojan---------Afellay------
Tipp:
0-2.
Gólok: Ibi, Bojan. :wink:
csdewl
Capitá del Barça

2011.01.13. 21:54:36

Almeria-Deportivo La Coruna 1:0
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.13. 20:02:04

Most már tényleg összeállhatna a visszavágóra a Masch., Affelay,Thiago trió a középpályán, elöl meg Jeffren,Soriano és Bojan 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.13. 17:29:29

Én nem küldeném a teljes cserecsapatot, mert az senkinek sem jó. Ha mindenki cserejátékos, akkor igazán senki sem tud beleszokni a játékba, különösen Afellay nem. Én kezdetném Messit mindenképp, mert rá épül a támadójáték, és mellette Afellayt és Jeffrent. Középen Masch, Thiago biztos, de mellettük vagy Xavi vagy Iniestát dobnám be. Hátul megnézném Fontást mindenképp, és csereként Bartrat is. Szóval:

Pinto
Adriano,Piqué,Fontás,Maxwell
Mascherano
Xavi, Thiago
Afellay,Messi,Jeffren

Cserék akár félidőben: Bojan, Keita, Bartra
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.13. 17:27:35

Énisénis :D
Pinto
Bartra-Fontás-Abidal-Adriano
Thiago-Masch-Afellay
Jeffren-Bojan-Iniesta
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.01.13. 17:24:10

Az én csapatom:

Pinto
Adriano-Fontás-Abidal/Bartra-Maxwell
Thiago-Mascherano-Keita
Afellay-Bojan-Jeffren

Én simán kipróbálnám a Fontás-Bartra duót középen. Nem hiszem, hogy bármilyen probléma lenne, de ha mégis akkor sem hiszem, hogy a továbbjutás közelébe tudnának kerülni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.13. 17:08:08

Varatrix írta: Pinto, Adriano, Fontás, Abidal, Maxwell, Masch, Affy, Thiago, Jeffren, Bojan, Pedro.
Pont ezt a kezdőt akartam én is leírni, de látom előttem megtették :)
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.13. 17:05:39

Barcaman14 írta:A meccset kb a 30. percig láttam, mert sikerült elaludnom. :) Nem azért mert unatkoztam, csak a hétköznap 22:00-kor kezdődő meccsekbe mindig bele alszok...

Annyit fűznék hozzá hogy a továbbjutás már megvan. Illetve nem értem hogy miért nem kaphatott több lehetőséget Affellay tegnap?! :roll: Szívesen nézném mostmár legalább egy fél órát a pályán, de ahogy látom nem vagyok ezzel egyedül!
Ha választani kell akkor én inkább Thiagot nézném. Jóval látványosabb "barcásabb" a játéka. Azonban úgy tűnik Afellay a támadósorban fog játszani tehát van esély rá, hogy mindketten bekerülnek a kezdőbe. Jeffrenre és Bojanra is ráférne a játékperc. Ha ehhez hozzávesszük a kupakezdőket, Adrianot, Maxwellt, Masceranot akkor szinte meg is van a visszavágóra a csapat. (Én még azért Fontást szívesen látnám, szerintem 'piqué-i' tehetség a gyerek).
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.13. 16:32:08

A meccset kb a 30. percig láttam, mert sikerült elaludnom. :) Nem azért mert unatkoztam, csak a hétköznap 22:00-kor kezdődő meccsekbe mindig bele alszok...

Annyit fűznék hozzá hogy a továbbjutás már megvan. Illetve nem értem hogy miért nem kaphatott több lehetőséget Affellay tegnap?! :roll: Szívesen nézném mostmár legalább egy fél órát a pályán, de ahogy látom nem vagyok ezzel egyedül!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése