Spanyol Kupa & Szuperkupa
Ugyanezt akartam írni, szégyen a felsőfokon... Az előbb láttam én is, egy kicsit fejen vágot... SZÉGYEN!
Football, bloody hell. /SAF/
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
én azt a kezdőt küldeném pályára ma :
Pinto-Adriano-Fontas-Piqué-Maxwell-Thiago-Mascerano-Iniesta-Pedro-Bojan-Jeffren
aztán ha valami baj történne jönnek Messiék
olvastam alul, hogy a sportklub fogja közvetíteni felvételről
ehhez annyit, hogy nem bírom ki hogy ne nézzem meg az eredményt a neten
Pinto-Adriano-Fontas-Piqué-Maxwell-Thiago-Mascerano-Iniesta-Pedro-Bojan-Jeffren
aztán ha valami baj történne jönnek Messiék

olvastam alul, hogy a sportklub fogja közvetíteni felvételről

ehhez annyit, hogy nem bírom ki hogy ne nézzem meg az eredményt a neten

adja adja oké.de azért azt ne mondja nekem senki,hogy egy osztrák jégkorong meccs népszerűbb mint egy barca-athletic.beteg vagy fáradt,nézhettem volna 8 kor erre eset 10 kor lesz...elmehetnek a búsbaSztilo írta:Sajna csak felvételről adja,de adja 22:00kor és ez a lényeg.MichaaBee írta:Basszus, ennyire nem lehet szerencsétlen a sportklub... Amúgyis a leggagyibb sportcsatorna, amit ismerek, Bundesliga 2 kb a legszínvonalasabb amit adnak, egyszer adhatnának Barca meccset, de akkor meg csak felvételről tudják... Viszont helyette megy az osztrák jégkorong bajnokság! Éljen, azt biztos nézik majd annyian...

Abi & Tito
- Sztilo
- Jugador d'estrella
Sajna csak felvételről adja,de adja 22:00kor és ez a lényeg.MichaaBee írta:Basszus, ennyire nem lehet szerencsétlen a sportklub... Amúgyis a leggagyibb sportcsatorna, amit ismerek, Bundesliga 2 kb a legszínvonalasabb amit adnak, egyszer adhatnának Barca meccset, de akkor meg csak felvételről tudják... Viszont helyette megy az osztrák jégkorong bajnokság! Éljen, azt biztos nézik majd annyian...
Basszus, ennyire nem lehet szerencsétlen a sportklub... Amúgyis a leggagyibb sportcsatorna, amit ismerek, Bundesliga 2 kb a legszínvonalasabb amit adnak, egyszer adhatnának Barca meccset, de akkor meg csak felvételről tudják... Viszont helyette megy az osztrák jégkorong bajnokság! Éljen, azt biztos nézik majd annyian... 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Llegenda del Barça
Sporklub 22.00 felvételrőlronaldinho89 írta:Adja valamelyik sportcsatorna? egyébként tippem : 3-0
Am csak kicsit kellett volna lejjebb lapoznod

tudtommal a sport klub...dehogy élőbe,vagy felvételről azt nem tudomronaldinho89 írta:Adja valamelyik sportcsatorna? egyébként tippem : 3-0

Abi & Tito
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Adja valamelyik sportcsatorna? egyébként tippem : 3-0
Én úgy tudom, hogy ha továbbjutunk, akkor a mi águnkon papíron már nem lehet erős ellenfél, a másikon van Real, Atma, Valencia, Villarreal...
Jó lenne, ha ma egy erős kezdővel ( úgy is pihenő lesz ezután ) megnyugtató előnyt szereznénk a visszavágóra, tehát 2-0 minimum, és a 0 is fontos, tehát hogy ne kapjunk gólt. Vagy lehet 5-1 egye fene
szerk: Betis-Getafe győztesével játszunk, a Real az Espanyol-Atma győztesével...idén van esély egy El Clásicóra a Király Kupa döntőjében
Jó lenne, ha ma egy erős kezdővel ( úgy is pihenő lesz ezután ) megnyugtató előnyt szereznénk a visszavágóra, tehát 2-0 minimum, és a 0 is fontos, tehát hogy ne kapjunk gólt. Vagy lehet 5-1 egye fene

szerk: Betis-Getafe győztesével játszunk, a Real az Espanyol-Atma győztesével...idén van esély egy El Clásicóra a Király Kupa döntőjében

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Rosszul nézted. Asszem a Betis-Getafe meccs győztesével játszunk.messibingyo írta:Ha a Bilbaon tovább jutunk akkor igaz hogy a villareal valencia kettos kozul kapunk valakit vagy en neztem rosszul?
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Jugador del Barça
Ha a Bilbaon tovább jutunk akkor igaz hogy a villareal valencia kettos kozul kapunk valakit vagy en neztem rosszul?
bingyo
off:te is beteg vagy?barcafan0911 írta:Most látom csak hogy ma este lesz a meccs.Végre a nagy megfázásban jó kedvem lett.

on:
szerintem is erős kezdővel fogunk kiállni.
tippem 3-0v.3-1
Abi & Tito
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Most látom csak hogy ma este lesz a meccs.
Végre a nagy megfázásban jó kedvem lett. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Capitá del Barça
Jeffren tegnap még külön dolgozott a felépülése részeként, így én őt nem várom a kezdőbe. A B csapatból egyedül Thiago maradt a tegnapi edzésen a vasárnapi 8 főből, így mindenképp egy viszonylag erős kezdő fog kifutni este. Egy magabiztos győzelemre számítok, amivel méltán búcsúztatjuk az idei évet.
- detabarca
- Capitá del Barça
Pep legutóbb megemlítette, hogy a fiatalokra egész évben számít, de tudjuk, hogy ez leginkább a kupára igaz. Ahhoz, hogy játéklehetőséghez jussanak ahhoz túl kell jutni a Bilbaon, ami valljuk be nem a legegyszerűbb feladat. Sztem egy viszonylag erős kezdővel állunk ki, és ha jól alakulnak a dolgok, akkor 2. félidőben jöhetnek a "tacskók" 

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Mára:
Pinto - Adriano ; Fontás ; Piqué ; Maxwell - Mascherano ; Keita ; Iniesta - Messi ; Bojan ; Pedro
Tipp: 4:0
Pinto - Adriano ; Fontás ; Piqué ; Maxwell - Mascherano ; Keita ; Iniesta - Messi ; Bojan ; Pedro
Tipp: 4:0
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
- noname
- Llegenda del Barça
Nálam is hasonló a kezdő. Puyol helyett Pique(azért Puyol már nem fiatal, jobban kell neki a pihenés).Villát pedig nem kezdetném. Helyette mondjuk Nolitot szívesen megnézném.
De az is lehet h Pep nem tökölődik a dologgal és a Xavi/Ini duóból is kezd vki, illetve az alapcsatársorból is 2 ember, így már félidőre alighanem minden eldőlne.
De az is lehet h Pep nem tökölődik a dologgal és a Xavi/Ini duóból is kezd vki, illetve az alapcsatársorból is 2 ember, így már félidőre alighanem minden eldőlne.
A Fifa egy szégyen
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nálam ez lenne:
Pinto-Adriano-Fontás-Puyol(Pique)-Maxvell-Mascherano-Thiago-Keita-Jeffren-Bojan-Villa
Középen szívesen elnézénm Thiago játékát Xavi vagy Ini mellett, de szinte biztos hogy Kieta és Masch szerephez jut. És remélem Thiago is. Elől Bojan-Jeffren alap. Villa szerintem kezdhetne. Kezdi megtalálni a góllövő cipőt és szerintem jót tesz neki ha minél több meccset játszhat. De Nolito-ra is kíváncsi lennnék.
Tippem: 3-1. Remélem jó meccset tudunk játszani és fontos lenne a jó hazai eredmény!
Visca el Barca
Pinto-Adriano-Fontás-Puyol(Pique)-Maxvell-Mascherano-Thiago-Keita-Jeffren-Bojan-Villa
Középen szívesen elnézénm Thiago játékát Xavi vagy Ini mellett, de szinte biztos hogy Kieta és Masch szerephez jut. És remélem Thiago is. Elől Bojan-Jeffren alap. Villa szerintem kezdhetne. Kezdi megtalálni a góllövő cipőt és szerintem jót tesz neki ha minél több meccset játszhat. De Nolito-ra is kíváncsi lennnék.
Tippem: 3-1. Remélem jó meccset tudunk játszani és fontos lenne a jó hazai eredmény!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ab1daL
- Director del Fútbol
Én úgy tudtam szerdán játszunk, erre nézem hogy már holnap.
A sportklub honlapján az van, hogy 22:00-tól ismétlésről leadják. Aztán történhet még valami, és élőben leközvetítik, de egyelőre, ahogy látom ismétlik 10-től.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Igen adja 22:00 órától felvételrőlmessibingyo írta:A Sport klubb adja holnap a meccset valaki nem tudja veletlenul?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic