2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Könnyen megeshet, hogy a gálacsapat kezd, előzetes infók szerint Pep nem fog tartalékolni, így sportfogadás szempontjából is biztosabban lehet megtenni a H-t.Barcaman1993 írta:Az én csapatom:
Pinto
Adriano-Piqué-Fontás-Maxwell
Iniesta-Mascherano-Keita
Pedro/Jeffren-Bojan-Messi
Én úgy gondolom, hogy nem éri meg túlságosan tartalékosan fölállni (gondolok itt a sok fiatalra), mert a Bilbao tuti a legerősebb csapatával áll ki és az egy nagyon nem gyönge egy csapat. Másrészt meg úgyis szünet lesz most, kéne egy megnyugtató előnyt szerezni még a visszavágó előtt.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=stat ..itt megtalalod ...remélem erre a stat.-ra gondoltalRichardinho írta:Helló! Tudja valaki hol lehet elérni a statisztikákat???? köszi!!!
Messithebest írta:Ennek én is örülnék,ha tudna valaki valamit erről.18Barca99 írta:Hello!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet majd nézni a Bilbao elleni meccset, mert a sportklub szokta adni, de most nem lesz ott:|. Látom a Sky tv adja de az nekem nincs és neten meg nem szeretem nézni a meccseket. Valaki esetleg, aki tud valamit róla szóljon! Köszi.
Ennek én is örülnék,ha tudna valaki valamit erről.18Barca99 írta:Hello!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet majd nézni a Bilbao elleni meccset, mert a sportklub szokta adni, de most nem lesz ott:|. Látom a Sky tv adja de az nekem nincs és neten meg nem szeretem nézni a meccseket. Valaki esetleg, aki tud valamit róla szóljon! Köszi.
Huh a Bilbao!messideco írta:Bilbao. Lehetne gyengébb is, de végül is jó. Benne van a kiesés lehetősége, főleg ha fiatalok játszanak.