Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igaz, ha úgy vesszük mindenki pihent.S.Agüero írta:Miért kéne változtatni?Yokozuna írta:Vesztes csapaton ne változtass!
Griezmann is meg Carrasco is sokat vissza fog zárni. Klasszikus 4-5-1, amiből kilehet spriccelni és minél jobban megnyitni a területeket a szélen és 4-3-3 támadásban.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Pique Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
oblak - juanfran, lucas h., godin, filipe luis - koke, gabi, saul - griezmann - torres, carrasco
meglep h az atleti 3 csatárral játszik...
Nem tudom ki ez a lucas gyerek godin mellett, de ahogy nézem 96-os születésű. Kicsit be lesz majd rezelve, ha a hármasunk egyike vezeti rá a labdát.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Pique Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
oblak - juanfran, lucas h., godin, filipe luis - koke, gabi, saul - griezmann - torres, carrasco
meglep h az atleti 3 csatárral játszik...
Én bízok abban, hogy Lucho vissza ragasztja őket a mezbe mára! Mert a classicon, csak a mezek mentek ki sajnos....Tobias88 írta:Én ma egy nyögvenyelős meccsre számítok. Az Atma védekezni fog bármi áron, rugdosódni fognak ahogy tudnak. Felix Brych-ben én nem bízok, főleg a fantom gól után nem értem hogy kaphat meg egy ilyen meccset.
Kevés gól lesz, 1-0 jó eredmény lenne, 2-0 már szuper (nincs Pinto aki beszedjen egy gólt)
Én abban bízom, hogy Messire nem hat ez az egész off-shore-os balhé... Komolyan nem értem, ha valaki keres egy évben 35-40 millát alsó hangon, akkor miért kell még azzal az összeggel mókolni...hedora írta:Szerintem egy minimális győzelem is elég lehet, a legfontosabb hogy ne kapjunk gólt.
A hétvégi produkció nem volt valami meggyőző, de én betudtam annak, egyszerűen nem volt igazi tétje és azért nem is úgy pörögtek a srácok ahogy az elvárható lett volna.
Remélem ma Messi, Ini, Rakitic elkapja a fonalat és akkor "viszik magukkal" az egész csapatot.
ez hülyeség. az atleti amugy is állandóan bekkel ellenünk, mégis többnyire verjük őket. ma sem lesz ez másként. hátul hentelnek, aztán felrugdossák majd az egy szem griezmannra és ennyi.crixus írta:...
Azért fáradtunk el mert néhányan a Seychelle-szigeteken érezték magukat.mahitoo írta:Hát azzal a tempóval, amivel szombaton játszottunk, minden komolyabb csapatnak bőven lenne sansza ellenünk. Nem volt ott semmiféle nyomás a Madridon. Labdázgattunk hátul, meg középen. Látszott, hogy nekünk jó az X is, erre a végére még el is fáradtunk.crixus írta:...És aza baj, hogy itt most tényleg fizikális fáradtság lehetett, nem pedig mentális. Ez így a véghajrá előtt nem üdvözítő.
Hát azzal a tempóval, amivel szombaton játszottunk, minden komolyabb csapatnak bőven lenne sansza ellenünk. Nem volt ott semmiféle nyomás a Madridon. Labdázgattunk hátul, meg középen. Látszott, hogy nekünk jó az X is, erre a végére még el is fáradtunk.crixus írta:...