Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért CR ilyen szempontból extrém eset, ennyire elszánt fickó szerintem nemcsak nálunk, de komplett mezőnyben nincs még. Persze mindenki akarja a sikert, és mindenki keményen dolgozik érte, de ő még náluk is jobban akarja, és náluk is többet dolgozik. De ő is ember, őt is láthattuk már fizikálisan és mentálisan fáradtnak. Olyankor meg nincs az a motiváció, ami segíteni tudna.BarcaPamp írta:100%-ig egyetértek. Tudom, hogy mindenki utálja, de nézzétek meg, hogy Cristiano Ronaldo milyen elszántsággal játszott a tegnapi meccsen. A Barcánál mostanában ez teljesen hiányzik, és ez nagyon nagy gáz. Piqué-nél látom csak néha, hogy felszántaná a pályát, Neymar régebben nagyon lelkes volt, aztán mostanában már csak hozza a kötelezőt (sem...). De persze hogyan motiváljunk egy csapatot, akik már mindent elértek/megnyertek? Nagyon nehéz...barcami írta:Még annyit, hogy aki figyelte az arcokat, szemeiket a bemutatásnál, már láthatta: aznap nem fog továbbjutni a csapat.
Komplex a dolog. Rosszkor jött a válogatott szünet, a kezdő 11 agyonjátszatása, a magánéletek botrányai, Ney szerződése (érdekes módon kb. azóta alibizik a pályán).barcami írta:Egyértelműen gond van a csapattal.
Onnan is nyilvánvaló, hogy a brillírozásból! hirtelen! csapott át az egész játék abba, amire egyértelműen csak annyi mondható: ma nagy bajok lesznek a pályán.
Valami rossz fordulat, rossz események láncolata történt a csapatnál, a csapat körül.
Nyilván mindenkinek vannak tippjei. Nekem is, ha többet megtudok kinn létem alatt és még újdonság, megosztom Veletek.
100%-ig egyetértek. Tudom, hogy mindenki utálja, de nézzétek meg, hogy Cristiano Ronaldo milyen elszántsággal játszott a tegnapi meccsen. A Barcánál mostanában ez teljesen hiányzik, és ez nagyon nagy gáz. Piqué-nél látom csak néha, hogy felszántaná a pályát, Neymar régebben nagyon lelkes volt, aztán mostanában már csak hozza a kötelezőt (sem...). De persze hogyan motiváljunk egy csapatot, akik már mindent elértek/megnyertek? Nagyon nehéz...barcami írta:Még annyit, hogy aki figyelte az arcokat, szemeiket a bemutatásnál, már láthatta: aznap nem fog továbbjutni a csapat.
Lehet hülyén fogalmaztam, a gólokra értettem igazából. Eddig hozta a szokásos játékát ellenünk, de szerintem még sose talált be - Atmásként -, most meg annak ellenére, hogy voltak nála jobbak mezőnyben, csak kiejtett minket.. És ha az EB-n is így lődözi majd a gólokat, mint ebben a szezonban, az komolyan javíthatja a franciák esélyeit a végső győzelemre is.LG írta:Lőtt 2 gólt, ez elvitathatatlan, de azért, hogy ő húzta volna az Atleticot, azt erős túlzásnak tartom. Szerintem több játékosuknak legalább akkora, talán nagyobb része is volt a sikerben. Pl. Koke, Filipe, Gabi, Godin, Saul - mindegyik nagyon jók voltak tegnap este.
Hát, ez is egy vélemény, de nem igazán értem, hogy miért. Tegnap pl. inkább a mi fiainknak akadt gondja többször a sportszerűséggel.albicelesteX írta:Nagyon rosszul játszottunk tegnap ez tény sőt a Villarreal óta nem megy a szekér..nagyon nem.De azért ez az Atlético a világ leggusztustalanabb csapata...és a foci elleni bűncselekmény lenne, ha ez a csapat Bl-t nyerne...Undorító és unszimpatikus játékosok gyűjtőhelye.
Az még komolyabb, h az elmúlt 5 meccsből 3 vereség, 1 döntetlen és 1 szerencsés győzelem(mert ha Torrest nem állítják ki, akkor biztos kikaptunk volna)...hdavid írta:Azért az komoly, hogy 2 meccs óta nem lőtt gólt egy BARCELONA...
Jogos, nem jól fogalmaztam, hiszen valójában konkrétan a BL-re gondoltam.LG írta:Azért a kisebb európai kupasorozatot, az EL-t nem is olyan rég kétszer is megnyerték.Az ATMA nagyon komoly munkát végzett az elmúlt években, megérdemelnének egy nemzetközi trófeát, pláne, hogy még sohasem jött össze nekik...
Azért a kisebb európai kupasorozatot, az EL-t nem is olyan rég kétszer is megnyerték.Az ATMA nagyon komoly munkát végzett az elmúlt években, megérdemelnének egy nemzetközi trófeát, pláne, hogy még sohasem jött össze nekik...
u.i.: dehogy megint egy buszos csapat ejt ki minket, ez hihetetlenbottlikakos írta:
Lőtt 2 gólt, ez elvitathatatlan, de azért, hogy ő húzta volna az Atleticot, azt erős túlzásnak tartom. Szerintem több játékosuknak legalább akkora, talán nagyobb része is volt a sikerben. Pl. Koke, Filipe, Gabi, Godin, Saul - mindegyik nagyon jók voltak tegnap este.Griezmannak szintén, "ideje" volt már, hogy ellenünk is villantson, hát nem mondom, tudott időzíteni. Tényleg szintet lépett idén, EB-n remélem ugrik még egyet, és a franciákat is így húzza majd.
Másrészt, ha rálövik távolról, akkor az a labda, nemcsak kifele, hanem befele is pattanhat. Kéz is lehet, vagy ha kipattan még úgyis kerülhet Suarez elé például. Szóval nagyon veszélyes tud lenni.mahitoo írta:Bob, én évek óta azt mondom, hogy kellenek az átlövések. Miért? Mert ha nem is jönnek be, többet csináljuk, akkor talán a 10 védőből legalább 1-2 kijönne 1 lövőcselre, és lenne hely. De nem. 6-0-nál is van még 4 passz, aztán persze, hogy meg sem próbálnak 20-ról blokkolni egy nem létező lövést. Anno a SzuperArsenal (Henry, Bergkamp, Ljungberg, Pires, stb.) is itt kezdte el elbohóckodni a meccseit.Bob_Marley írta:Ez a lövés nekem kicsit elcsépelt, mert még jókat "kacagtunk" rajta hogy Messinek berakták statisztikába a Sociedad elleni blokkolt lövéseit, na hát pont ennyit ér hogy lövöldözzünk ha éppenséggel nincs hely......