Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
PepePiqué3
Barça C

2010.08.22. 00:19:10

Jó meccs volt, tudtam, hogy megnyerik a trófeát. Xavira nem lehet szavakat találni, Messi is zseniális és remélem Villa minél előbb megszerzi első Barca találatát! Szép volt, így tovább! 8)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.21. 23:52:48

S.Doyle írta:Csak ugy elmodom hogy:Spanyol bajnoksá, kupa, szuper kupa, BL, EL,
kulb VB, Europai szuperkupa össz visz a real csak 3 kupával nyert több mindent mint a barca enyit a nagy alul maradásunkról
Erre a szuper kupára csak anyit osztály kölünbség
Sőt:
FC Barcelona leads the ranking of the best clubs in the history by achieving the six titles, as ranked by the IFFHS

Barca still collecting awards
Barcelona are the best club football history, ahead of Manchester United, according to the annual list prepared by the International Federation of Football History and Statistics (IHHS), in which Real Madrid is in third place.

The historical classification of the world club IFFHS published today takes account of all the results of the national leagues and cups and the club competitions and the six continental confederations of FIFA since 1991.

The ranking, fixed at 31 December, takes into account the 50 best sets each year and gives 50 points to the top of the list down to 1 point qualifier in fiftieth place.

CLASSIFICATION

1. FC Barcelona 807 points
2. Manchester United FC 726
3. Real Madrid 633
4. Juventus 633
5. AC Milan 620
6. Milan FC 605
7. Bayern Munich 599
8. Everton 594
9 River Plate Buenos Aires 503
London 10.Chelsea FC 491.

Ez tavalyi,de ha jól emlékszem tavaly a madrid nem sok mindent nyert,vagy mégis...Ja nem mi nyertünk megint! :D :twisted:
That's all folks!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.21. 23:32:37

davidvilla77 írta:
P.U.Y.O.L. írta:Sziasztok!

Most értem haza és csak az eredménnyel vagyok tisztában!
Még van egy kis dolgom, ezért azt szeretném kérni, hogy valaki linkelje be a gólokat és/vagy egy rövid összefoglalót a meccsről. (amelyik lehetséges)

Előre is köszönöm!
http://www.indavideo.hu/video/Barcelona ... visszavago
Nagyon szépen köszönöm!
Véleményt nem nyilvánítok egy gól összefoglaló után, de remélem már holnap meg tudom nézni teljes meccset!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.21. 23:20:41

Akik szerintem kiemelkedtek a mezőnyből:
-Maxwell
-Xavi
-Messi
-majd később Iniesta és Villa

Akik pedig saját magukhoz képest emelkedtek ki:
-Maxwell
-Abidal
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.21. 23:19:00

Engedjétek meg hogy elfogultan ugyan,de írjak egy véleményt,ezt a meccset látva!

Elképesztő erőt és magabiztosságot érezni a csapaton!Hihetetlen,szinte mintha vmi mágikus aura venné körül a Barca játékosait.Az embernek az az érzése,hogy ilyen nincs,látom de nem hiszem el!Az az igazság,hogy annyira erős ez a kezdő,hogy nem tudnék jobb csapatot összeállítani még menedzseben sem!

VV- ráérzett :D ,amit lehet fog
Alves- hát láthattuk,nincs mit mondani
Pique- nem hiszem el,hibátlan
Puyol- áhhh...
Maxwell- mit lehoz már,elképesztő,és elöl is hatékony,Abidal 2.számú az fix,akit szintén dicsérni lehet!
Busi- még csak most érik be igazán,parádés
Xavi- áhhh...,ilyet nem lehet
Ini- áhhh...,nem hittem volna hogy lehet fokozni,de úgy tűnik a vbt meg a mait nézve,hogy még jobb lett
Villa- beállt és volt baloldalunk,sokat erősödtünk vele!
Messi- pffffffff,pfffffffff,pfffffffff...öhhh nincsenek szavak
No és akkor itt jönnek a "gyengébb láncszemek"
Pedro- hogy is mondjam,öhhh szeret fontos gólokat szeretni! :D
Ibra- remélem marad,úgy érzem ez lehet az ő éve!Sztem marad!
No és persze akkor még a cserék,ilyen elhanyagolható Bojan,meg Milito félék(persze irónikusan),meg a legtehetségesebb fiatalok...pfffffffffff
Elképesztő ez a csapat!

Mindent összevetve,ha kiáll ez a kezdő,bármelyik ellenfél olyannak tűnhet,mintha óvodások szedett vedett társulata lenne!Megjegyzem tavaly az Inter is ilyennek tűnt,ha jobban védekezünk,és főként persze ha bíró sportárs nem néz el 4 fontos momentumot,akkor kaptak volna uzsit is José nénitől! :D :D :D

Egy veszély van,ha sok lesz a sérülés,ha nem, bárki jöhet,megalázva vége lesz!Nem kell félni a pihentetésektől sem.Nyugodtan játszhatnak a fiatalok,ha baj van,bőven elég ha bejön Xavi Ini Messi egy fél órácskára,és máris meg van oldva!Leo elrak 3mat azt csá,no para! :D :D :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
davidvilla77
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.08.21. 23:18:46

P.U.Y.O.L. írta:Sziasztok!

Még van egy kis dolgom, ezért azt szeretném kérni, hogy valaki linkelje be a gólokat és/vagy egy rövid összefoglalót a meccsről. (amelyik lehetséges)

Előre is köszönöm!
http://www.indavideo.hu/video/Barcelona ... visszavago
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.21. 23:07:50

Nagyon jó meccs volt, nagyon élveztem.
Jól indult a szezon.
Jó kis erődemonstráció volt ez.
Minden játékossal is meglehettünk elégedve, de én hármat emelnék ki.
Messitől szokásos Messisztikus teljesítmény.
Másodsorban pedig Maxwell és Abidal.
Nagyon szépen lehozták a meccset.
Abidal bíztatóan játszik középen, remek megoldások, és labdakihozatalok.
Maxwell pedig egyszerűen pazar volt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
xavi_hun
Barça C

2010.08.21. 23:00:06

Amúgy mindenkinek egy nagy HOLA !! most regisztráltam...
xavi_hun
Barça C

2010.08.21. 22:59:31

Srácok, mekkora pillanat volt amikor beállt Iniesta, s Villa huhúúúúú s utána nemsokkal a csikicsuki? Ha Iniesta belövi kiestem volna az ablakon...
S.Doyle
Barça B

2010.08.21. 22:54:25

Csak ugy elmodom hogy:Spanyol bajnoksá, kupa, szuper kupa, BL, EL,
kulb VB, Europai szuperkupa össz visz a real csak 3 kupával nyert több mindent mint a barca enyit a nagy alul maradásunkról
Erre a szuper kupára csak anyit osztály kölünbség
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.21. 22:53:52

Barca_10 írta:Nem tudom,ti hogy látjátok,de én úgy,hogy ha Xavi és Iniesta végig tudják játszani a szezont sérülés nélkül(amire Iniestát ismerve nem tennék nagy pénzt) akkor ez a csapat megfoghatatlan lesz.Ők ketten ismét zseniálisat alkottak!
Nem csak a sérülés itt a nagy téma. A kondíció is és az összpontosítás is. Oké persze tudom Xavi és Iniesta mindig a maxot adja, de ha ha hétvégén jön egy Hercules jövőhét szerdán meg a Manchester a BL-ben elkél a hatalmas akarás, hogy biztosan meglegyen a meccs. emlékezzünk ott voltak a csapatban akkor is mikor az utolsó fordulókban buktuk a meccseinket 2007-ben... :wink:

Kell az erősítés, mindegy honnan.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.21. 22:49:37

Nem tudom,ti hogy látjátok,de én úgy,hogy ha Xavi és Iniesta végig tudják játszani a szezont sérülés nélkül(amire Iniestát ismerve nem tennék nagy pénzt) akkor ez a csapat megfoghatatlan lesz.Ők ketten ismét zseniálisat alkottak!
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.21. 22:49:11

flori írta:
Ja, és még vmi, ezennel a spanyol szuperkupa trófeák számát tekintve: 9 COPA - FC Barcelona
8 copa - Real Madrid CF.
Szerintem ezt nagyon kár felhozni...kicsit alul maradnátok. :)

A meccs nagyon jó volt,néha tátva maradt a szám..
Grat,teljesen megérdemelt volt ! =D>
:D :D :D Tisztában vagyok vele, hogy a bajnokságban, és a BL-ben is ti vagytok a "császárok", csak gondoltam megjegyzem. :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.21. 22:46:00

Sziasztok!

Előre is köszönöm!
flori
Barça B

2010.08.21. 22:45:53

Ja, és még vmi, ezennel a spanyol szuperkupa trófeák számát tekintve: 9 COPA - FC Barcelona
8 copa - Real Madrid CF.
Szerintem ezt nagyon kár felhozni...kicsit alul maradnátok. :)

A meccs nagyon jó volt,néha tátva maradt a szám..
Grat,teljesen megérdemelt volt ! =D>
Pavel
Entrenador del Barça

2010.08.21. 22:44:01

Röviden amit ma láthattunk. FOCI
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.21. 22:43:48

vlxe írta:Számomra ez a meccs többet mutatott, mint szimpla 4-0-ás győzelmet! Úgy érzem, hogy ez a csapat ma csak totális eleganciából szerzett gólt...(persze az elsőt leszámítva) :twisted: Várom az idei szezont nagyon, mert különlegesnek igérkezik :wink:
Csatlakozom, ahogy tavaly is, amikor megvették Cét, Kakát, Benzemát, Xabit a túloldalon, kicsit megijedtem, idén ismét, mert azért elég jól erősítettek, plusz ott van Mourinho is, de látva ezt a mai csapatot, ezt a játékot, teljesen félelemmentesen várom a szezont, plusz ha még jön valaki akkor, és netán marad Cáceres(én egyedül őt tartanám itt, a Hleb,Cáceres, Victor Sánchez hármasból) akkor ez a csapat ismét nagyon sokra lesz hivatva a köv. idényben.
u.i.: azért a Sevillának szorítok, hogy jussanak be a BL-be.
8 copa - Real Madrid CF. :wink: :twisted: :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
gyu75
Barça B

2010.08.21. 22:41:42

pár reakció
góĺkirályi címnek nemtudom mi köze van a gólpasszhoz ... mi ez hoki produktivitásverseny ? amúgy igen ... ez volt az indok
Ivántol szép mondat volt "aki a mai Barcelonának drukkol az a focinak drukkol"
na akkó mosmá igyunk
Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
vlxe
Capitá del Barça

2010.08.21. 22:39:26

Számomra ez a meccs többet mutatott, mint szimpla 4-0-ás győzelmet! Úgy érzem, hogy ez a csapat ma csak totális eleganciából szerzett gólt...(persze az elsőt leszámítva) :twisted: Várom az idei szezont nagyon, mert különlegesnek igérkezik :wink:
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.21. 22:38:58

Fecooo írta:Fantasztikus mondás Hegyi Ivántól: "a Futball nyer, ha a Barca nyer"
Attól függetlenül lehet h 4 betűvel fórumozik odaát :D
De tényleg korrekt volt az öreg.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.21. 22:36:20

Fantasztikus mondás Hegyi Ivántól: "a Futball nyer, ha a Barca nyer"
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.21. 22:32:44

bali 15 írta:Istenem azért kapta Müller a gólikirály címet mert több gólpasszt adott te hülye. Agyamra megy ez a szpíker.
Azt mondta, hogy a SPANYOLOK SZERINT, azért nem Villa kapta meg a gólkirályi címet, mert a németeknek is akartak adni valamit. Ezt osztom. :D :lol:

Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.21. 22:30:46

LM10 írta:Miért menne el Ibra?? Azért mert MOST padozott? Ez hülyeség. De majd eldől kinek van igaza a nyár végén.
Gratulálok a csapatnak, mesteri volt ez a mai. Mindenki nagyott játszott :wink:
Nekem azért ez gyanús. Miért kellett mindenáron Bojan-t játszatni pont most amikor még tart az átigazolási időszak?Ha szüksége van (lenne)rá Pep-nek akkor most kellene éreztetni vele,hogy ne menjen el.

Nekem picit az jön le,hogy Pep szeretné ha távozna,de ezt nem mondja ki,hanem inkább nem játszatta,hogy magától akarjon elmenni,s utána mondhassa Pep azt amit Yaya esetében is,hogy ő szerette volna ha marad,dehát menni akart.......

Egyébként remélem hülyeséget beszélek és neked lesz igazad,tehét marad Ibra.

A csapatnak meg grat.fantasztikus meccs volt :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.21. 22:30:26

Istenem azért kapta Müller a gólikirály címet mert több gólpasszt adott te hülye. Agyamra megy ez a szpíker.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.21. 22:28:50

ronaldinho89 írta:Puyolnak unalmas lehet már állandóan kupákat emelgetni :D
Még a végén izomláza lesz annyit emelget mostanában :D :lol:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Válasz küldése