Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sőt:S.Doyle írta:Csak ugy elmodom hogy:Spanyol bajnoksá, kupa, szuper kupa, BL, EL,
kulb VB, Europai szuperkupa össz visz a real csak 3 kupával nyert több mindent mint a barca enyit a nagy alul maradásunkról
Erre a szuper kupára csak anyit osztály kölünbség
Nagyon szépen köszönöm!davidvilla77 írta:http://www.indavideo.hu/video/Barcelona ... visszavagoP.U.Y.O.L. írta:Sziasztok!
Most értem haza és csak az eredménnyel vagyok tisztában!
Még van egy kis dolgom, ezért azt szeretném kérni, hogy valaki linkelje be a gólokat és/vagy egy rövid összefoglalót a meccsről. (amelyik lehetséges)
Előre is köszönöm!
http://www.indavideo.hu/video/Barcelona ... visszavagoP.U.Y.O.L. írta:Sziasztok!
Most értem haza és csak az eredménnyel vagyok tisztában!
Még van egy kis dolgom, ezért azt szeretném kérni, hogy valaki linkelje be a gólokat és/vagy egy rövid összefoglalót a meccsről. (amelyik lehetséges)
Előre is köszönöm!
Nem csak a sérülés itt a nagy téma. A kondíció is és az összpontosítás is. Oké persze tudom Xavi és Iniesta mindig a maxot adja, de ha ha hétvégén jön egy Hercules jövőhét szerdán meg a Manchester a BL-ben elkél a hatalmas akarás, hogy biztosan meglegyen a meccs. emlékezzünk ott voltak a csapatban akkor is mikor az utolsó fordulókban buktuk a meccseinket 2007-ben...Barca_10 írta:Nem tudom,ti hogy látjátok,de én úgy,hogy ha Xavi és Iniesta végig tudják játszani a szezont sérülés nélkül(amire Iniestát ismerve nem tennék nagy pénzt) akkor ez a csapat megfoghatatlan lesz.Ők ketten ismét zseniálisat alkottak!
flori írta:Szerintem ezt nagyon kár felhozni...kicsit alul maradnátok.Ja, és még vmi, ezennel a spanyol szuperkupa trófeák számát tekintve: 9 COPA - FC Barcelona
8 copa - Real Madrid CF.![]()
A meccs nagyon jó volt,néha tátva maradt a szám..
Grat,teljesen megérdemelt volt !
Szerintem ezt nagyon kár felhozni...kicsit alul maradnátok.Ja, és még vmi, ezennel a spanyol szuperkupa trófeák számát tekintve: 9 COPA - FC Barcelona
8 copa - Real Madrid CF.
Csatlakozom, ahogy tavaly is, amikor megvették Cét, Kakát, Benzemát, Xabit a túloldalon, kicsit megijedtem, idén ismét, mert azért elég jól erősítettek, plusz ott van Mourinho is, de látva ezt a mai csapatot, ezt a játékot, teljesen félelemmentesen várom a szezont, plusz ha még jön valaki akkor, és netán marad Cáceres(én egyedül őt tartanám itt, a Hleb,Cáceres, Victor Sánchez hármasból) akkor ez a csapat ismét nagyon sokra lesz hivatva a köv. idényben.vlxe írta:Számomra ez a meccs többet mutatott, mint szimpla 4-0-ás győzelmet! Úgy érzem, hogy ez a csapat ma csak totális eleganciából szerzett gólt...(persze az elsőt leszámítva)Várom az idei szezont nagyon, mert különlegesnek igérkezik
Attól függetlenül lehet h 4 betűvel fórumozik odaátFecooo írta:Fantasztikus mondás Hegyi Ivántól: "a Futball nyer, ha a Barca nyer"
Azt mondta, hogy a SPANYOLOK SZERINT, azért nem Villa kapta meg a gólkirályi címet, mert a németeknek is akartak adni valamit. Ezt osztom.bali 15 írta:Istenem azért kapta Müller a gólikirály címet mert több gólpasszt adott te hülye. Agyamra megy ez a szpíker.
Nekem azért ez gyanús. Miért kellett mindenáron Bojan-t játszatni pont most amikor még tart az átigazolási időszak?Ha szüksége van (lenne)rá Pep-nek akkor most kellene éreztetni vele,hogy ne menjen el.LM10 írta:Miért menne el Ibra?? Azért mert MOST padozott? Ez hülyeség. De majd eldől kinek van igaza a nyár végén.
Gratulálok a csapatnak, mesteri volt ez a mai. Mindenki nagyott játszott
Még a végén izomláza lesz annyit emelget mostanábanronaldinho89 írta:Puyolnak unalmas lehet már állandóan kupákat emelgetni