Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát érdekes néha sporttv is, pedig még így is messze a leginkább szakmai csatorna. Nem tudom, hogy nézte e valaki a Zuhanyhíradót csütörtökön. A következő volt: beszélgettek a Barcelonáról és Adriano igazolása kapcsán azt hitték, hogy ő a nagy, csatár Adriano:D Kiégett játékosról beszéltek, aki túl van a pályafutása zenitjén, de remélik, hogy a Barcában meg tud újulni, mert a brazil válogatott is jobb volt veledanko94 írta:Nemtudom, de énis fennakadtam rajta...Hunter91 írta:Milyen duma az hogy mindenáron el akarjuk adni Ibrát?![]()
Szerintem most a modik a találkozón vannak.LM10 írta:Pedro![]()
Am kezd elegem lenni a SPORT TV hülyeségeiből is...![]()
Am élő közvetítések topic meglesz nyitva??
http://www.futbolarg.com/rd/7397.htmlmessibarca írta:üdv!tudom hogy ez nem ide való de nincs sport 2-m sajna, valaki nem tudna adni egy linket én nem találtam és bocs az OFF-ért
meg van
Közben gól, na még 2.Hunter91 írta:Milyen duma az hogy mindenáron el akarjuk adni Ibrát?
A magyarázat az, hogy Guardiola így döntött.currahee írta:valaki elmagyarázhatná, mert úgy látszik csökkent értelmű vagyok ehhez h ezt épp ésszel megértsem...
currahee írta:van egy két dolog amit nem értek a kezdővel kapcsolatban:
1. mért játszik Abidal középhátvédet mikor ott van Milito?
2. mért van az h Xavi és Busquets benn van a kezdőben míg Iniesta nem, holott Ininek jó pár nap előnye van edzésben velük szemben...
3. mért Pedro játszik aki szintén nincs még kellőképpen edzésben Ibrahimovics helyett; aki ráadásul most rendesen rugdosta a gólokat és viszonylag jó formát mutat...
valaki elmagyarázhatná, mert úgy látszik csökkent értelmű vagyok ehhez h ezt épp ésszel megértsem...
Tehát akkor Hleb és Cáceres ott vannak a padon.Cáceresnek örülök,szerintem hiba lenne elengedni,Hleb pedig ha megsérül Iniesta arra a posztra jó lehet.De ez már off.MessiFan írta:Ilyen kerettel nyerni fognak. Még ha nem is 2-0ra.looka írta:Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Xavi, Sergio Busquets, Keita, Pedro, Bojan y Messi.
A Sport.es szerint ez a hivatalos kezdőnk. Az Athletic-ből Thiago és JDS vannak a keretben, ami tartalmazza Hleb és Cáceres nevét is elvileg.
Jó ez a kezdő, bár Ibrahimovicot hiányolom, de bízok a fordításban!
Visca el Barca!
Szerk.: Hopp, megelőztek.