Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.29. 22:48:33

Nem játszottunk jól, sok hiba, megint sérülés, de azt azért nem szabad elvenni a fiúktól, hogy nagyot küzdöttek. És csak meglett ennek az eredménye és sikerült behúzni ezt a fontos találkozót és a csoport elejére kerülni. :D
Nagy szakmai dolgokba szerintem nem érdemes belemenni, nálam az egész ősz erről szól, hogy túl kell élni és minden gól, minden pont duplán számít, mert nagyon meg kell őket becsülni, mert lassan LE is befog öltözni....Mondjuk ő lehet jobban kezeli a bogyót mint SUarez. :mrgreen: Megnyerte az uruguayi és ő is sokat melózott, kijárt neki a gól.
Kép
Kép
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.09.29. 22:46:29

megint egy necces 2-1. de úgy vagyok vele, ha minden meccsünket amíg ilyen nehéz helyzetben vagyunk így hozzuk, akkor nekem oké :D

sandro egyébként szerintem rossz nem volt, vagyis a másik kettő támadónál rosszabb biztos nem, csak a helyzetei nem mentek be. hogy ki kezdjen ő vagy munir a sevilla ellen arra már ötletem sincs. de az biztos, hogy robikának kezdeni kell, valószínűleg iniesta helyett fog is, de engem rakitic is kezd már idegesíteni.

(iniesta a combját fogta. nála ez ilyen egy - másfél hónap szokott lenni, ugye? :? )
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
crixus
Entrenador del Barça

2015.09.29. 22:44:09

Bob_Marley írta:De palesz77 ne csináld már, hát hány olyan volt mikor pont hogy megkavarta a dolgokat? Most meg úgy érezte ez a jó. Heti edzésmunka, kényszerűség, rutin ezer dolog közrejátszhatott. Erre tényleg nem tudok mint mondani csak azt hogy az a jó, aki nem játszik.
Akármi is játszik közre annak egyértelműnek kellene már lennie, hogy Mathieu nem jó megoldás, pláne nem szélsőként. Bartra és Mascherano, illetve Alves és Robi között pedig jelenleg játékban nem hogy nem sok különbség van, de inkább a két fiatal felé kellene billenjen a mérleg nyelvének.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.29. 22:39:49

tipikusan olyan meccs volt, ahol ha reggelig játszunk se lövünk gólt. azért csak összejött a fordítás, nagyon kellett ez a 3 pont, adhat egy kis erőt a srácoknak..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.29. 22:08:24

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Ez egy elég fontos hazai meccs, ahol úgy gondolkozik, hogy a rutinban bízik, hozzáteszem nem logikátlan ez a hozzáállás ... hátulra Bartra és/vagy Roberto bekerülhetett volna, de bízik az edző a tapasztalatban.
Ettől meg megyek a falnak komolyan, Bartra nem most került fel a Juvenil B-ből, és SR is több rangadót hozott már le az utóbbi időben hibátlanul szinte. Matyi meg ma sokra ment a gólja előtt a rutinjával, még felugrani se volt képes - tudom, hogy nem helyette játszott volna egyikük sem. A legnagyobb bajom ezzel, hogy ilyen hozzáállás mellett Lucho részéről, Alveséknek felesleges is teperniük, úgyis tudják, hogy játsszanak bárhogy egy meccsen, a rangadót úgyis ők kapják meg. Így biztos extra motiváltak lesznek, és odateszik magukat mindig, oh wait.. Mindegy, ki vagyok én ahhoz, hogy bárminemű döntését megkérdőjelezzem.

MAtS meg valóban benne volt nyakig a gólban, de hogy Suárez és Matyi miért szotyizták végig a fejest, arra azért kíváncsi lennék.. :roll:
De palesz77 ne csináld már, hát hány olyan volt mikor pont hogy megkavarta a dolgokat? Most meg úgy érezte ez a jó. Heti edzésmunka, kényszerűség, rutin ezer dolog közrejátszhatott. Erre tényleg nem tudok mint mondani csak azt hogy az a jó, aki nem játszik.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.29. 22:00:25

Bob_Marley írta:Ez egy elég fontos hazai meccs, ahol úgy gondolkozik, hogy a rutinban bízik, hozzáteszem nem logikátlan ez a hozzáállás ... hátulra Bartra és/vagy Roberto bekerülhetett volna, de bízik az edző a tapasztalatban.
Ettől meg megyek a falnak komolyan, Bartra nem most került fel a Juvenil B-ből, és SR is több rangadót hozott már le az utóbbi időben hibátlanul szinte. Matyi meg ma sokra ment a gólja előtt a rutinjával, még felugrani se volt képes - tudom, hogy nem helyette játszott volna egyikük sem. A legnagyobb bajom ezzel, hogy ilyen hozzáállás mellett Lucho részéről, Alveséknek felesleges is teperniük, úgyis tudják, hogy játsszanak bárhogy egy meccsen, a rangadót úgyis ők kapják meg. Így biztos extra motiváltak lesznek, és odateszik magukat mindig, oh wait.. Mindegy, ki vagyok én ahhoz, hogy bárminemű döntését megkérdőjelezzem.

MAtS meg valóban benne volt nyakig a gólban, de hogy Suárez és Matyi miért szotyizták végig a fejest, arra azért kíváncsi lennék.. :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.29. 20:45:40

mahitoo írta:Na őt tényleg szidhatod! :D

Na hajrá fiúk, nagyon kell a győzelem!
Én nagyon szeretem Mourinho munkásságát, csak speciel így hogy kihagyta Matic-ot kicsit megkavart fanatsyban. :D

Suarez gólt feltétlenül várok ma, kellenek a pontok. :D
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.09.29. 20:39:26

én azt gondolom, hogy a védelmünk az eddigi átlagot hozza majd, tehát aki a meccset hozhatja az Iniesta, Neymar és Suarez. de ha ők is a 10-ből egy sem formájukkal állnak elő akkor bizony gáz lesz.
a németek szívósak, hajtósak és Hernadez képes megforgatni bármelyik védőnket és még ráadásul jól is lő. az viszont Suarezéknak némi előny, hogy két standard védőjük is sérült...
otthon vagyunk, így is úgyis győzni kell nincs mese.
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.09.29. 20:37:23

Na őt tényleg szidhatod! :D

Na hajrá fiúk, nagyon kell a győzelem!
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.29. 20:35:51

mahitoo írta:
Szidd le mint az állat! :D
Éppen Mourinho miatt dühöngök és mindjárt kezdődnek a meccsek, nincs időm LE-t "kritizálni". :D
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.09.29. 20:29:52

Bob_Marley írta:
mahitoo írta:Bob, én sem azt mondom, hogy ész nélkül rotáljon, meg hozza fel Tajtit. De Masch-nak az utolsó 4! meccse alapján semmi helye a kezdőben. Az ő érdeke is a pihenés lenne. Alvest meglátjuk, sokat még nem játszott a sérülése után.
Ez oké, de picit kényszerhelyzetben is van, mert Adriano és Alba nem áll rendelkezésre így Mathieu ki kell menjen szélre. És így Pique mellé Mascherano és Bartra van mint opció, az argentin rutinjában meg jobban bízik. Szerintem is jót tenne neki a pihenés, meg ez az adó ügy se tudom mennyire tesz neki jót, de én bízok LE-ben, mást mit tudok tenni?! :D
Szidd le mint az állat! :D
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.29. 20:21:18

Bob_Marley írta:És azt se lehet mondani, hogy Bartra-éknak nem adott volna lehetőséget, ott volt a Celta meccs. Alves nem úgy muzsikált jött is vissza Roberto a helyére. Azért ez nem így működik, hogy akkor innentől SR jobbhátvéd lesz. Megkapta a lehetőséget bizonyított, jobban, lehet vele számolni, de ez egy rohadt fontos meccs, nem akarta nagyon megbontani az alapcsapatot.

Ha ad lehetőséget másoknak és mondjuk kimarad Neymar vagy kihagyja Iniesta-t akkor az a baj, ha nem teszi be xy-t játszatni az a baj. :D
Örök mondás, hogy mindig az a jó, aki éppen nem játszik.
Igazad van Bob, de Masch-ot tényleg pihentethetné. Remélem igaza lesz Alves esetében is. Egyébként SR arra mindenféleképpen jó, hogy egy kis motìvációt adjon, vagy jelentsen Alves-nek.:-D A többivel nehéz vitatkozni.
VISCA EL BARCA!!!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.29. 20:20:22

mahitoo írta:Bob, én sem azt mondom, hogy ész nélkül rotáljon, meg hozza fel Tajtit. De Masch-nak az utolsó 4! meccse alapján semmi helye a kezdőben. Az ő érdeke is a pihenés lenne. Alvest meglátjuk, sokat még nem játszott a sérülése után.
Ez oké, de picit kényszerhelyzetben is van, mert Adriano és Alba nem áll rendelkezésre így Mathieu ki kell menjen szélre. És így Pique mellé Mascherano és Bartra van mint opció, az argentin rutinjában meg jobban bízik. Szerintem is jót tenne neki a pihenés, meg ez az adó ügy se tudom mennyire tesz neki jót, de én bízok LE-ben, mást mit tudok tenni?! :D
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.09.29. 20:14:17

Bob, én sem azt mondom, hogy ész nélkül rotáljon, meg hozza fel Tajtit. De Masch-nak az utolsó 4! meccse alapján semmi helye a kezdőben. Az ő érdeke is a pihenés lenne. Alvest meglátjuk, sokat még nem játszott a sérülése után.
kristop
Entrenador del Barça

2015.09.29. 20:09:51

mondjuk az alapból egy hatalmas hülyeség, hogy "a forma számít", nem is vagyok biztos benne hogy ezt így értette akkor. ha valaki rosszabb formában van, attól még tud jobb teljesítményt hozni, mint egy gyengébb játékos jó formában. például messi -> bárki, tavaly alves -> montoya.

ettől függetlenül a mostani helyzet szerintem nem ilyen, sergi roberto megérdemelné a kezdőtagságok alves vagy rakitic kárára, és mascheranonak sincs túl sok keresnivalója jelenleg a kezdőben.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.29. 20:07:50

És azt se lehet mondani, hogy Bartra-éknak nem adott volna lehetőséget, ott volt a Celta meccs. Alves nem úgy muzsikált jött is vissza Roberto a helyére. Azért ez nem így működik, hogy akkor innentől SR jobbhátvéd lesz. Megkapta a lehetőséget bizonyított, jobban, lehet vele számolni, de ez egy rohadt fontos meccs, nem akarta nagyon megbontani az alapcsapatot.

Ha ad lehetőséget másoknak és mondjuk kimarad Neymar vagy kihagyja Iniesta-t akkor az a baj, ha nem teszi be xy-t játszatni az a baj. :D
Örök mondás, hogy mindig az a jó, aki éppen nem játszik.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.29. 20:06:28

ZBarca írta:LE inkább a tapasztalt játékosokat részesíti előnyben egy ilyen fontos meccsen
Hiába tapasztaltak, ha hibáznak 1 meccsen négyet, és ebből kapunk 2 gólt. #-o
Padon meg ülnek a jó formában lévő játékosok. Amikor pl. Maschra láthatóan ráférne a pihenés.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.09.29. 20:02:39

Én egyetértek Bobbal, ahogy ő is írta, LE inkább a tapasztalt játékosokat részesíti előnyben egy ilyen fontos meccsen. Amúgy sajnálom, hogy Alba még mindig nincs bevethető állapotban, bár a kispadon ott van. Remélem Mathieu ma nem fog hibázni, ez tényleg fontos meccs. Kíváncsi leszek ma Sandrora, Lucho helyében én is őt neveztem volna a kezdőbe.

Amúgy meg ha jól emlékszek LE már vagy egy éve nyilatkozta le azt, hogy nála nem a név, hanem a mutatott teljesítmény számít, lehet, hogy azóta változtatott ezen álláspontján. :D

Visca El BARCA!!!
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.09.29. 20:00:40

Nevetséges. Már nem az első szezonja, ott triplázott, a bizalom feléje megvan, csak a játékosok nem kapják meg tőle. Nem tudom Masch-nak például mennyit kell még "bizonyítania", hogy végre pihenjen egy kicsit. Bartra meg SR meg tök mindegy mit csinálnak.
geridoss
Director del Fútbol

2015.09.29. 19:59:55

S.Agüero írta:Barça XI: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Mascherano, Alves, Iniesta, Suárez, Neymar, Sandro, Mathieu

Pozitívum: Sandro, és ... ja, ennyi. :)

Negatívum: Mascherano (kh-ben..), Mathieu. Hiányolom Bartrát. SR pedig forma alapján megérdemelné a kezdőtagságot, akár Alves kárára is.

Papíron a legerősebb kezdő, de kicsit aggódom, hogy nem lesz ez olyan sima mérkőzés. :roll:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Gaizka
Barça B

2015.09.29. 19:57:28

Bartrat hiányolom kicsit, a többivel nincs gond. Jelenleg ez van, ebből kell dolgozni.
Sandronak örülök ,jobbnak tartom Munirnál, a cserepad viszont brutál gyenge...
Hozzuk a meccset ,csak sérülés ne legyen. Tipp : 3-1
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.29. 19:52:29

S.Agüero írta:Barça XI: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Mascherano, Alves, Iniesta, Suárez, Neymar, Sandro, Mathieu
Erre csak ennyit tudok reagálni:
=D> #-o
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.29. 19:50:31

isten ilyen nokedli kispadot: munir, gumbau, SR, döglesz... egy rayonak erősebb a padja :? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.09.29. 19:47:50

miért, szerintetek sandro nincs jobb formában, mint munir? :D :mrgreen:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.29. 19:46:45

Ez egy elég fontos hazai meccs, ahol úgy gondolkozik, hogy a rutinban bízik, hozzáteszem nem logikátlan ez a hozzáállás. Korrekt módon most Sandro kap lehetőséget. Középpálya adott, hátulra Bartra és/vagy Roberto bekerülhetett volna, de bízik az edző a tapasztalatban. Nem venném elő Lucho-t mert ha kényszerből, ha nem azért adja a lehetőségeket a fiataloknak.

Ma semmi más nem elfogadható csak a győzelem. Egy gólos megpattanós, vagy végre valaki berúgna egy tizenegyest engem nem érdekel, de ma GYŐZNI KELL. Rövid a csapat, a nemzetközi dolgokat minél hamarabb meg kell oldani, hogy lehessen pihenni a nagyon fontos bajnokikra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.09.29. 19:48:25-kor.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése