Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Az komoly, utoljára ilyen asszem a Wisla ellen volt 2008ban, akkor sárgába küldtük hazain, jó hülyén is nézett ki. Akkor már miért nem a harmadik számú mezében játszik az Atletico? Az úgyis fehér.MessiNeymarSuarez írta:FRISS:
A Barcelona és az Atletico mindketten az idegenbeli mezükben fogják játszani a BL negyeddöntőket (sárga-piros, és kék), hogy jobban láthatóak legyenek.
Végre egy jó döntés az UEFA-tol, valami katasztrófa volt sokszor a 2 bajnoki meccsen a mezválasztás.
csababarca: Mázlista![]()
Hivatalos úton szerezted, vagy jegyirodáknál?: )
SZERK: Jó idióta kérdés volt, mivel a Barca honlapján ezerrel lehet venni a jegyeket, és jó sok van még...
Ez igaz, mondjuk például az Arsenal elleni meccsre pillanatok alatt elfogytak a jegyek, kb 1 óra alatt, utána a VIP helyenen kívül 5-6 jegy volt elvétve, utána nem tudom hogy mi volt a helyzet, de sokan az idő miatt nem mentek végül ki, de szerintem egy Bayern ellen telt ház lenne.csababarca írta:MessiNeymarSuarez írta:
SZERK: Jó idióta kérdés volt, mivel a Barca honlapján ezerrel lehet venni a jegyeket, és jó sok van még...
Jegyirodán keresztül vettem a jegyet. 19én nyílt a hivatalos oldalon a jegyvásárlás,de akkor 10 perc után csutkára elfogyottnak jelezte, 20 perc múlva már zárva is volt.
Most már bánom,mert jobb helyre olcsóbban tudtam volna jegyet venni, de első alkalommal paráztam, nehogy ne legyen jegy...illetve hugom is jön, így szülők is ráhatottak,hogy úgy menjünk ki hogy már van jegyünk.
Legközelebb okosabb leszek, tapasztalatnak jó volt,hogy nem kell elkapkodni a jegyvásárlást.
visca el barca írta:remélem az I LOVE EUROBARCA drapi már be van csomagolvacsababarca írta:...
remélem az I LOVE EUROBARCA drapi már be van csomagolvacsababarca írta:...

MessiNeymarSuarez írta:

A Wolfsburgtól már egy X is bravúr lenne. Otthon viszont elintézik őket, de inkább el tudom képzelni, hogy az odavágón lezárják a továbbjutást. Ha a tavalyi Wolfsburg lenne még azt mondanám, hogy lenne esélyük, de egy nagyon gyenge Realt kell kifogni, hogy a visszavágó nyitott legyen.Normandia írta:Nos ott tényleg nem brilliroznak, de ettől függetlenül nem írnám le őket. Németek és a Real ellen lépnek pályára, tehát motiváció lesz bőven. A Real hátul nem verhetetlen. Nem mondom, hogy biztosan továbbjutnak, de le sem írnám őket.visca el barca írta: igen. bundesliga középcsapat, 13 idegenbeli meccsen 2 győzelem. olyan erős csapatoktól is sikerült kikapniuk mint a hoffenheim, vagy a frankfurt
Nos ott tényleg nem brilliroznak, de ettől függetlenül nem írnám le őket. Németek és a Real ellen lépnek pályára, tehát motiváció lesz bőven. A Real hátul nem verhetetlen. Nem mondom, hogy biztosan továbbjutnak, de le sem írnám őket.visca el barca írta: igen. bundesliga középcsapat, 13 idegenbeli meccsen 2 győzelem. olyan erős csapatoktól is sikerült kikapniuk mint a hoffenheim, vagy a frankfurt
Legyen egál, de nem lefocizás mint amiről szó volt.S.Agüero írta:Jó, a Roma ellen is lőttek vagy 30-szor kapura, amiből a fele homály volt. Ha a helyzeteket nézzük ott, eléggé egál a dolog.Kapásból Párizsban többször lőtt kapura a RM, szó sem volt lefocizásról.

Jó, a Roma ellen is lőttek vagy 30-szor kapura, amiből a fele homály volt. Ha a helyzeteket nézzük ott, eléggé egál a dolog.Kapásból Párizsban többször lőtt kapura a RM, szó sem volt lefocizásról.
Csak altattak a Bl-re, Draxler és a Lord megoldják majd..visca el barca írta:igen. bundesliga középcsapat, 13 idegenbeli meccsen 2 győzelem. olyan erős csapatoktól is sikerült kikapniuk mint a hoffenheim, vagy a frankfurt
igen. bundesliga középcsapat, 13 idegenbeli meccsen 2 győzelem. olyan erős csapatoktól is sikerült kikapniuk mint a hoffenheim, vagy a frankfurtNormandia írta:Azért várjuk ki a végét. Nem annyira egyszerű ez a párharc sem. A farkasok most játszák azt, amit a Bayern és a Dortmund 2 éve és nem is rosszul.visca el barca írta:meglepődött valaki? megint véletlenül a legkönnyebbet kapták...

Azért várjuk ki a végét. Nem annyira egyszerű ez a párharc sem. A farkasok most játszák azt, amit a Bayern és a Dortmund 2 éve és nem is rosszul.visca el barca írta:meglepődött valaki? megint véletlenül a legkönnyebbet kapták...
Kapásból Párizsban többször lőtt kapura a RM, szó sem volt lefocizásról. Második meccsen meg megvoltak a PSG nagy lehetőségei, de a RM-nak is megvoltak, de legyen úgy hogy jobbak voltak. Chelsea ellen annyira kézben tartották, hogy nagyon sokáig 1:1 volt az eredmény. Visszavágón pedig megvoltak a lehetőségek a 2:1-re nem egyszer. Nincsen ha, de akkor maradjunk csak az eredményeknél.Chino írta:....

Felszabadultnak felszabadultak, de védekenzi attól még nem tud a Real.. Nem most fog ez kijönni nyilván, de szerintem egy normális PSG és München simán meg tudná fogni amost a Madridot. Kotrákkal esetleg lehetne ütni őket, de kivédekezni ez a Zidane csapat nem tud egy meccset, szóval szerintem az se lenne olyan nyerő taktika. Meglátjuk, keret alapján tényleg ott lehet a döntőben is a Real, de szerintem sokkal készebb csapatok vannak rajtuk kívül a Bl-ben, én megmondom őszintén csodálkoznék, ha akár a döntőbe is jutna idén a Madrid. Már ha marad minden így, ha javulnak védekezésben, akkor nyilván simán meglehet, de egy jobb csapat ellen +1 Casemiro még nem oldja meg a gondokat.ferninho írta:Real viszont még okozhat meglepetèseket, játékos ügyileg egyértelműen felveszik a harcot a Barcával, viszont másik csapat a közelükbe sincs, a kérdés hogy összeállnak-e a dolgok a BLre vagy sem. Ha Benitez lenne az edző esély se lenne erre, de Zidane óta sokkal felszabadultabb az egèsz csapat és bármi lehet még ebből, de ha most lett volna a Barca Real összesorsolva sok esély nem lett volna a Realnak. A sérülteken sok minden fog múlni.