Bob_Marley írta:Hagyjuk már a PSG-t....Úgy féltek tőlük mint ha valami ördögtől való csapat lenne. Atletico sokkal szervezettebb, sokkal készebb csapat mint a Párizs. Tudom magánvélemény volt, ez is az.

PSG-nek egyáltalán nincsenek olyan eredményei se idén se tavalyról, amitől félni kéne. Chelseat legyűrték, az korrekt, habár az nagyon kiegyenlített volt, de berúgták a lehetőségeket és ez fontos.
Szerintem te becsülöd le inkább a PSG-t. Mindkét csoportmeccsen lefocizták a Realt, a Madridnak volt vagy 2-3 komolyabb helyzete 180 perc alatt, míg a franciák simán kitömhették volna őket. Persze nincs ha, de rengeteg lehetőséget elszalasztottak, és játékban is jóval felülmúlták a Realt. A Chelsae-nek igazi sansza sem volt ellenük, végig kézben tartották a továbbjutást.
Én bőven a Madrid elé teszem őket. Az Atleticoval nehéz összehasonlítani őket, mert teljesen más stílust képviselnek, ami lehet, hogy az egyik ellenfélnek kedvez, a másiknak nem.
Ennek ellenére az ATMA-t keményebb diónak tartom, egyedül a Bayernt tenném eléjük, de stílusból adódóan a németek jobban feküdnének. Szóval, ha egy hazai Atletico vagy idegenbeli Bayern közül kéne választani elgondolkodnék.
Ami a legrosszabb, hogy nagyon rossz időszakban jön a meccs. A bajnokságban kemény ellenfelek jönnek, válogatott szünet és mi kezdünk hazai pályán. Nem sok rosszabb forgatókönyv jöhetne. Most játszunk a Villarreallal, utána a Reallal, 3 nappal később meg a matracosokkal. Rendben van hogy mindenkit meg kell verni stb., de a körülmények nekünk kedveznek a legkevésbé.
Mégis -furcsa ilyet mondani egy Atletico ellen-, de első meccsen kötelező a győzelem és lehetőség szerint kapott gól nélkül, vagy maximum eggyel. Hazai pályán szerintem ez megoldható, habár mostanában jobban elkezdték rugdosni a gólokat. (most a PSV-t kivéve)
Furcsa belegondolni, de milyen nüanszon múlt, hogy most ne örüljünk, hogy a PSV-vel kelljen meccselnünk.
A Real már az első meccsen el fogja intézni a továbbjutást, még ha idegenben is játszanak. Ez a Wolfsburg már nem a tavalyi, a bajnokságban sincsenek sehol. Ráadásul idegenben kezdenek, ahol alapvetően gyengébbek, de egy oda-visszavágós párharcban nagy előny.
Az elődöntő szerintem sima lesz. Ott lesz Európa négy legjobb csapata. Csak a 'ticot vagy a Barcat lehetne cserélni a Reallal. Szóval ha továbbmegyünk, nem nagyon lesz álomsorsolás.