Bajnoki Mérkőzések
Pedri most kijavította a hibáját, ez a mentalitást kell ide, remélem nem repedt meg a kalácsa, durván nézett ki. Hasznosan játszott ma meg kell hagyni.
Pedri mekkorát mentett.
meleg lesz még ez a 20 perc...
Nyugi,majd jövőre már mindketten a helyükön játszhatnakNovaProspekt írta: ↑2020.12.16. 22:21:25Sajna Grizlyre meg Coutinhora is igaz, h inkább az edzőjüket kellett volna megvenni![]()

- Titinho
- Director del Fútbol
Hihetetlen milyen önzetlen Grizi...még a kapu torkából is képes volt visszapasszolni de nem érkezett senki mellette.
Pedri eddig parádé, De Jong meg már minden poszton játszott ezen a meccsen.
Grizi lazán hozatott volna egy mesterhármast ma, de ha reggelig játszik akkor se rúg gólt ma.
Jók a cserék, Grizi-Busi le.

Pedri eddig parádé, De Jong meg már minden poszton játszott ezen a meccsen.
Grizi lazán hozatott volna egy mesterhármast ma, de ha reggelig játszik akkor se rúg gólt ma.
Jók a cserék, Grizi-Busi le.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Pjanic megint nem játszik
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Sajna Grizlyre meg Coutinhora is igaz, h inkább az edzőjüket kellett volna megvenni 

Azért ha pont vesztés lesz és egy embert meg kell nevezni bűnbaknak, hát akkor tudjuk ki lenne, és nem a hibát vétő Pedriről van szó, az is hiba, ha valaki lezárhatna egy meccset de 4 helyzetből sem megy neki 1 árva gól se.
Lehet a csajos külső azért kell, hogy ne bántsák, mert hölgyeket nem illik? Ez már védekező mechanizmus?
Lehet a csajos külső azért kell, hogy ne bántsák, mert hölgyeket nem illik? Ez már védekező mechanizmus?
Griz-Puig csere jöhetne
Hálistennek ma elöl bohockodunk, /jobb mint sokszor hátul/
Ez a csigaevő Stan és Pan egy személyben
Araújo
Nagy kedvencem.
Piqué vagy Lenglet ebben a szituációban összehozott volna egy piros lapot.

Piqué vagy Lenglet ebben a szituációban összehozott volna egy piros lapot.
Messi megzavarta azzal, hogy érkezhetett középen a helyén, gondolom

- PorSiempre
- Jugador d'estrella

Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Ez egy döbbenet ez a griezmann! Pár szurkoló megpofozhatná a parkolóban! Ilyen egy szerencsétlen botlábú embert! Persze a kapuralövést sztem büntetik a klubon belül....
Gríz csak a mai meccsen gólkirály lehetne.....nem hiszem el
Ilyen nincs
Buta K.urva
Buta K.urva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2020.12.16. 22:12:15-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Velünk van azért a bíró ma
Ha adnának Puskás díjat kihagyott ziccerre,azt most Grizi megnyerte