Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem tudhatjuk, hogy mit akar Messi, de ilyen teljesítménnyel 34 évesen, komoly fizetési igénnyel a City és a Psg sem hiszem, hogy nagyon egymásra licitálnaStalkyard írta: ↑2020.12.16. 21:17:33Messi b... 5 ember rohan előre, eladja emberfölényes szituációban tök amatőr módon, aztán meg sétál vissza, miközben a fél csapat elől ragadt... Azért ez nem fér bele a 8. helyen. Ha nem akar itt játszani, menjen el télen, most már én is azt mondom. De ez nem elfogadható.
Egyelőre Grizi teljesítménye is, annyira amatőr az összjátékoknál rossz nézni, ahogy nem tud ütemre visszatenni egy labdát üresen
Értem én, de azért a túlzásoknak is van határa.
Nagyon drukkolok a fiatal védelemnek középen, nagyon nagyon remélem, hogy sikerül jól játszaniuk.bence0330 írta: ↑2020.12.16. 19:51:56Wow, micsoda védelem :O Csak az lesz a baj, hogy nem összeszokott. Egyet hibáznak emiatt, és akkor több lehetetőség nem biztos, hogy lesz. De mindenképp jó döntés ez.
A 4-3-3-nak örülök, meg Braithnek is. R.P. vicc kategória, de már kár említeni. A Pedri-Cou vonalból mostanában sajna rossz értelemben alig lehet választani.
bence0330 írta: ↑2020.12.16. 19:51:56Wow, micsoda védelem :O Csak az lesz a baj, hogy nem összeszokott. Egyet hibáznak emiatt, és akkor több lehetetőség nem biztos, hogy lesz. De mindenképp jó döntés ez.
Nagyon drukkolok a fiatal védelemnek középen, nagyon nagyon remélem, hogy sikerül jól játszaniuk.
Ez biztos, hogy 4-3-3? Játszottunk már hasonló kezdővel 4-2-3-1
A 4-3-3-nak örülök, meg Braithnek is. R.P. vicc kategória, de már kár említeni. A Pedri-Cou vonalból mostanában sajna rossz értelemben alig lehet választani.
Ne ne ne ne ne jajjj ne isten ments az ilyentől.