A mai kezdőm:
Pinto, Alves, Csiga(Marquez), Pique, Maxvell, Busquets, Xavi, Ini(Thiago vagy J. Dos Santos), Messi, Ibra, Bojan
A védelem tiszta sor

Csiga vagy Marquez az most mindegy, az a fontos hogy Pique vagy Puyol( bár én őt most pihentetném) kezdjen. Kell egy biztos pont a védelembe mert a Sevilla életveszélyes még a sok hiányzó ellenére is. De szerencsére ezt Pep is tudja

Középen Busi kezdjen mindenképp. A Villarreal elleni meccs nagyot dobhatott az önbizalmán, mivel számos jó megoldása volt. Xavi nálam alap, míg szívesen látnám Init is de kíváncsi lennék a fiatalokra is.

Az lenne a legjobb, ha Iniesta egyenlőre még pihenne és csak a 2.félidőben állna be.
Thiagot szívesebben látnám, mivel róla nem sokat tudok és még játszani sem láttam, ellenben Dos Santossal. A támadó sorban Messi muszáj hogy játsszon

Pedro pihenhet, Bojan pedig végre kezdőként is pályára léphetne. Biztos hogy ég benne a bizonyítási vágy. Ibra meg úgy sem játszhat hétvégén, úgyhogy most játsszon. Bár még Ibra helyett Henryt is be lehetne vetni.
Magabiztos győzelmet várok! Remélem nem kell csalódnom

A hétvégéhez képest pontosabb, frissebb és ötletesebb játékra lesz szükség. Az előző hsz-eket olvasgatva: Az én véleményem is az hogy egyformán kell kezelni minden sorozatot, így most is a továbbjutás a cél. Csak ilyen mentalitással lehetünk sikeresek ebben az évben is.Úgyhogy mindent bele.
Visca el Barça