Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értem én, de azért a túlzásoknak is van határa.
Nagyon drukkolok a fiatal védelemnek középen, nagyon nagyon remélem, hogy sikerül jól játszaniuk.bence0330 írta: ↑2020.12.16. 19:51:56Wow, micsoda védelem :O Csak az lesz a baj, hogy nem összeszokott. Egyet hibáznak emiatt, és akkor több lehetetőség nem biztos, hogy lesz. De mindenképp jó döntés ez.
A 4-3-3-nak örülök, meg Braithnek is. R.P. vicc kategória, de már kár említeni. A Pedri-Cou vonalból mostanában sajna rossz értelemben alig lehet választani.
bence0330 írta: ↑2020.12.16. 19:51:56Wow, micsoda védelem :O Csak az lesz a baj, hogy nem összeszokott. Egyet hibáznak emiatt, és akkor több lehetetőség nem biztos, hogy lesz. De mindenképp jó döntés ez.
Nagyon drukkolok a fiatal védelemnek középen, nagyon nagyon remélem, hogy sikerül jól játszaniuk.
Ez biztos, hogy 4-3-3? Játszottunk már hasonló kezdővel 4-2-3-1
A 4-3-3-nak örülök, meg Braithnek is. R.P. vicc kategória, de már kár említeni. A Pedri-Cou vonalból mostanában sajna rossz értelemben alig lehet választani.
Ne ne ne ne ne jajjj ne isten ments az ilyentől.
Puig mellőzését még úgyahogy megértem, Ő nem való egyik szűrő helyére sem, előre meg annyian vagyunk, mint az állat. De nyilván én is több lehetőséget adnék neki.NovaProspekt írta: ↑2020.12.16. 20:02:24Lenullázzuk őket a phaszba. a kapunk közelébe nem kerülnek majd
Puig mellőzését már nagyon túlzásba viszi valóban az ürge. Az ilyen sértődős konokság sajnos semmiképpen nem vall jó vezetőre. Pedri ügyes gyerek, de ennyire nyomatni dacból indokolatlan már.
Szerintem simán lehet Braith főleg jobbon, néha helycserével 9-esként tündökölve, közép-jobb meg Messi Griez valamilyen kombóban, Pedri meg mögöttük a helyén.Titinho írta: ↑2020.12.16. 20:05:48Nem tudom honnan jött a 4-3-3 ötlete, ez ugyanúgy 4-2-3-1 mint eddig.
Graphic: This is how the lineup may look like. https://t.co/tUfAwjsegy
Amikor meglátod hogy 3 20 éves gyerek van a védelem kezdőjében:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amikor meglátod hogy Busi még mindig minden körülmények között kezdő akkor is ha 1 db jó meccse sem volt még idén:![]()
![]()
![]()
Bízok ma a csapatban, hogy felszívták magukat a srácok.![]()
Wow, micsoda védelem :O Csak az lesz a baj, hogy nem összeszokott. Egyet hibáznak emiatt, és akkor több lehetetőség nem biztos, hogy lesz. De mindenképp jó döntés ez.
Hol lesed a meccseket? Stream vagy előfizettél valahová?Olcha írta: ↑2020.12.16. 19:09:17Én már jó ideje csak Phil Schoen és Ray Hudson hangjával nézem a meccseket, mert objektív a hozzáállásuk és sokkal szabadabban beszélhetnek. Viszonylag gyakran értekezem amerikaiakkal és a mentalitásuk jóval előremutatóbb és fejlettebb, mint (sajnos) az itthoni átlag..![]()
//Nálunk rengeteg jó képességű ember van és nem hiába külföldön érvényesülnek igazán..
Viszont visszatérve a Hudsonékhoz: szinte szóról szóra elmondtad amit mondtak és nehéz azzal vitatkozni amit állítottak!
Bízom benne, hogy ma látunk valami szépet s jót.. esetleg egy Riquit a kezdőben.. //Álmodozzak csak, mi?! :\
Én már jó ideje csak Phil Schoen és Ray Hudson hangjával nézem a meccseket, mert objektív a hozzáállásuk és sokkal szabadabban beszélhetnek. Viszonylag gyakran értekezem amerikaiakkal és a mentalitásuk jóval előremutatóbb és fejlettebb, mint (sajnos) az itthoni átlag..
Nem erre gondolsz?