Amúgy Farkas Norbi tényleg Barcelonás, de ő kicsit elrontotta mert a Barcások nagyrésze is szídja hogy Barca ellenes, és a Realosok is szídják de azért hogy mennyire Barca fan

fogalmad nincs miről beszélsz. gondolom viuccből kérte meg az asszony kezét a camp noubanNigel írta:Elképesztő ez a Farkas Norbert.Ennyire kimutatni a csapat iránti ellenszenvét ez elképesztő, most éppen azzal foglalkozik hogy Enriquének 20 valahány segítőre van szüksége.
Minden mondatán érződik ez az ellenszenv a csapat iránt (és ezt már évek óta csinálja).
Lázár Bence nem egyszer kijelentette már hogy nekik szurkol.santhera írta:Farkas Norbi óriási Barca-szurkoló, a gond az, hogy ő ezt kinyilvánítva nem ülhet a mikrofon elé, szóval próbálja ellensúlyozni ezt, ami sokszor abban nyilvánul meg, hogy szenvtelenül beszél a csapatról, szituációkról, megpróbál semleges maradni, nem ajnározza őket. Érdekesen csinálja egy kicsit, mert a Madridot meg van, hogy pont ezért isteníti, pl. tavaly.Nigel írta:Elképesztő ez a Farkas Norbert.Ennyire kimutatni a csapat iránti ellenszenvét ez elképesztő, most éppen azzal foglalkozik hogy Enriquének 20 valahány segítőre van szüksége.
Minden mondatán érződik ez az ellenszenv a csapat iránt (és ezt már évek óta csinálja).
Egyébként a kedvenc kommentátorom.
Farkas Norbi óriási Barca-szurkoló, a gond az, hogy ő ezt kinyilvánítva nem ülhet a mikrofon elé, szóval próbálja ellensúlyozni ezt, ami sokszor abban nyilvánul meg, hogy szenvtelenül beszél a csapatról, szituációkról, megpróbál semleges maradni, nem ajnározza őket. Érdekesen csinálja egy kicsit, mert a Madridot meg van, hogy pont ezért isteníti, pl. tavaly.Nigel írta:Elképesztő ez a Farkas Norbert.Ennyire kimutatni a csapat iránti ellenszenvét ez elképesztő, most éppen azzal foglalkozik hogy Enriquének 20 valahány segítőre van szüksége.
Legnagyobb Barca szurkoló Farkas Norbert.Nigel írta:Elképesztő ez a Farkas Norbert.Ennyire kimutatni a csapat iránti ellenszenvét ez elképesztő, most éppen azzal foglalkozik hogy Enriquének 20 valahány segítőre van szüksége.
?Nigel írta:Elképesztő ez a Farkas Norbert.Ennyire kimutatni a csapat iránti ellenszenvét ez elképesztő, most éppen azzal foglalkozik hogy Enriquének 20 valahány segítőre van szüksége.
Vele azért nem foglalkoznak, mert ő mindenképpen hozza, amit tud.visca el barca írta:...
érdekes h mindenki buszkeccel foglalkozik, pedig sztem rakéta uo. kulcs lesz a kp-n. nagyon kellene hogy ne fáradjon el a 60. percre, mert onnantól vagy xavi jön be, vagy matyi és akkor masch megy fel, amivel nagyot fog változni az egész kp. igazából az lenne a jó forgatókönyv, hogy 60-65. percre 2-0 és akkor jöhetne xavi labdát tartani, vagy masch "hentelni"Chino írta:Businak nagyon oda kell majd figyelnie
Királyszekelygyula írta:Megvan az 5000MessiNeymarSuarez írta:BFC írta: Haha![]()
Én kb folyamatosan frissítem, elég szoros néha, de van amikor elhúzunk.
Szerintem igen, aztán lehet trollkodnak és mindkettőt alapból megcsinálják
Megvan az 5000MessiNeymarSuarez írta:BFC írta: Haha![]()
Én kb folyamatosan frissítem, elég szoros néha, de van amikor elhúzunk.
Szerintem igen, aztán lehet trollkodnak és mindkettőt alapból megcsinálják
BFC írta:Eddig kb 3x léptem fel Twitterre, most lett meg a 4.MessiNeymarSuarez írta:https://twitter.com/ChampionsLeague/sta ... 5814944768
MINDENKI RETWEETELJE AKINEK VAN TWITTERE!![]()
Elég szoros az állás, mi 2900-nál tartunk, a Juventus pedig 2400-nál![]()
MQuCsabi: Ha jól tudom akkor a sport1 oldalán is fent szoktak lenni az ilyen adások, de nem biztos lehet csak a Trash Talkok.![]()
Szerk.: egyébként jól értem, amelyik csapat előbb eléri az 5000 retweetet annak a csapatnak a színeivel fogják megvilágítani a Brandenburgi kaput ?
Eddig kb 3x léptem fel Twitterre, most lett meg a 4.MessiNeymarSuarez írta:https://twitter.com/ChampionsLeague/sta ... 5814944768
MINDENKI RETWEETELJE AKINEK VAN TWITTERE!![]()
Elég szoros az állás, mi 2900-nál tartunk, a Juventus pedig 2400-nál![]()
MQuCsabi: Ha jól tudom akkor a sport1 oldalán is fent szoktak lenni az ilyen adások, de nem biztos lehet csak a Trash Talkok.
Gyerekek! Vajon ez fent lesz utána ncore-on? Engem nagyon érdekelne, de 5ig mindenképp bent vagyok a melóban, onnan még háromnegyed óra, míg TV elé érkezemA Bajnokok Ligája döntője előtt egy nappal a Sport1 élőben közvetíti a Barcelona és a Juventus edzését, valamint a két klub sajtótájékoztatóját Berlinből.
A Sport1 jóvoltából a szurkolók Magyarországon először élőben tekinthetik meg a BL-döntőt megelőző nap berlini eseményeit.
A csatorna pénteken 16.30 órától négy és fél órás műsorral jelentkezik, amelyben előbb láthatják a nézők, mit mond Massimiliano Allegri és két játékosa a Juventus sajtótájékoztatóján, és hogy hogyan mozognak a torinóiak az Olimpiai-stadion gyepén, majd Luis Enrique és két játékosa áll a sajtó rendelkezésére, a programot pedig a Barcelona edzése zárja.
nem, azt sajna nem tudom.MichaaBee írta:@veb: Erre a nyílt edzésre bemehetnek nézők is? Tud erről valaki valamit, hogy hogyan lehet bejutni? Köszi.