Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem Barzagli fogja.danianevem írta:Valószínűleg Ogbonna, rajta kívül még Cáceres (az ex-barcás) is bevethető középen.MQuCsabi írta:Nem ismerem a Juve keretét, ki helyettesíti Chiellinit?
Egy vezért elbuktak, ez tény, de ettől nem lettek sokkal gyengébbek. A kezdő nem elhanyagolható részének talán utolsó esélye egy BL-győzelemre, a beugrók meg eddig rendre hozták, amit kell. Úgy látom inkább fejben és csapatként egységesek, nem egy-egy játékoson múlik a dolog náluk.nzxtpo írta:...
Ez nagy érvágás náluk, ennél csak Tevéz vagy Vidal kiesése lenne talán nagyobb, Buffonnal ők 4-en adják meg a csapat magját, ha nekik megy akkor megkeseríthetik bárki életét. Egy klasszis védő, olyan nincs, hogy a három támadónkat 90 percig kontroll alatt tudta volna tartani, de ilyen szinten nem tudják pótolni.danianevem írta:Valószínűleg Ogbonna, rajta kívül még Cáceres (az ex-barcás) is bevethető középen.MQuCsabi írta:Nem ismerem a Juve keretét, ki helyettesíti Chiellinit?
Valószínűleg Ogbonna, rajta kívül még Cáceres (az ex-barcás) is bevethető középen.MQuCsabi írta:Nem ismerem a Juve keretét, ki helyettesíti Chiellinit?
Anélkül, hogy lebecsülném a Juvét, én egy hangyányit optimistábban várom a meccset, de igazad van a tripla minden előzetes várakozásunkat magasan felülmúlná és egy összecsapáson minden lehetséges.visca el barca írta:már csak kettőt kell aludnieddig nem voltam túl nagy bl lázban, de ma már rendesen benne van a bugi a lábamban
mint általában a fontos meccsek előtt, most sincs túl jó érzésem... vhogy tul szép lenne ha tripláznánk a "semmiből"
Biztos megint nem engedi el a klubja, mint múltkorR10 miért nincs a csapatban? ha már Deco is ott van elférhetne ő is.
Hú, ne is mondd. Én már nagyon kivagyok. Szerdán, több, mint egy hónap után teszteltem a sérült combomat - még az eurobarca talin sérültem rá -, és sikerült NEM visszasérülni, szóval teljes az öröm. És alig várom ezt az öröm ünnepet. Behúzzuk, érzem. Egyébként a Juve is a semmiből triplázna. Bár azért Olaszországban igaz, hogy ők kimagaslanak pár éve.veb írta:már csak kettőt kell aludnieddig nem voltam túl nagy bl lázban, de ma már rendesen benne van a bugi a lábamban
mint általában a fontos meccsek előtt, most sincs túl jó érzésem... vhogy tul szép lenne ha tripláznánk a "semmiből"
Erxy írta:par perce twittelte a klub, hogy a keresunknek eleget teve nem fogja figo kepviselni a klubot azon a meccsen.
helyes
Éndefender3 írta:Ki fogja nézni pénteken a nyílt edzéseket?
Igazi idióta mind a 2, szerencsére Messi ellenfeleinek kicsit több esze van, legalábbis egyelőre úgy tűnik.mess2009 írta:ez a két olasz barom, (Gattuso és Materazzi) világgá kürtöli, hogy Messit le kell rúgni, ha meg akarják állítani... addig mondogatják, míg ez lesz a valóságban is!! nem mintha eddig nem faragták volna, szerencsére van már rutinja , hogy vigyázzon magára de azért ilyen baromsággal jópofáskodni nagy bunkóság.
Ebben igazad van, csak nézdd: Mindhárom csata kétfordulós volt. Na, ha most mondjuk 1-1-et sikerült hozin rendes játékidőben, ott már bármi lehetséges. Tiziknél meg főleg...Allegri ellen tehát az utóbbi években mindig felül tudtunk kerekedni, üljön a kispadon bárki.