Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ellenünk két fegyver alkalmazható:Leon írta:Mint olasz csapat,vagy mint a legtöbb csapat a Barca ellen,a Juve 8- 9 emberrel a 16oson fog ácsorogni és rugdossa majd ki/fel a labdákat az 1-2 szem kp-n levő emberének. Más esélyük nem nagyon van. Ezen magatartás ellen egy Messi szóló vagy egy Suarez féle lefordulás lehet a kulcs úgy érzem. Ha megvan a Barca vezetés akkor kinyílnak és nekik annyi.
Próbáld meg a Kertem nevű kocsmát a Városligetben. Nekem azt mondták, hogy legutóbb, hogy a BL döntőt adják. De azért kérdezz rá előtteGery0704 írta:Sziasztok valaki nem tud egy helyet Bp-n ahol majd lehet nézni a bl döntőt, akár kivetitőn?nem egy legeldugottabb kocsmába mennék de azért emberi áron innék egy jó sört is
előre is köszi a segítséget
Én nem vagyok biztos senki győzelmében, de én úgy nézem ezt a döntőt, hogy mindkét csapatnak szurkolók, mert amióta a focit nézem és ismerem azóta kettejüknek drukkolok.LG írta:Nem hinném, hogy akár mi, akár ők megvédhetnék a BL címet. Ők szerintem már azzal túlteljesítették az elvárásokat, hogy itt vannak a döntőbe, a győzelmük csodaszámba menne. Nem hinném, hogy jövőre megismételhetik ezt a menetelést.Koko1998 írta:De igazából nem is tudom..(Ez csak feltételezés) Ha a Juve nyerne, az nagy dolog lenne, nagyon összeálltak idén, mert hiába is szurkolók nekik nem hiszem h jövőre ugyanez a bravúr menne(bár reménykedem), és lehet megint 12 évet kell várni még egy ilyen idényre és nem lenne esély a címvédésre(mert ezzel a csapattal jövőre nem fog menni, mármint nemzetközi szinten, kiöregedtek és egy teljes fiatalitás fog kelleni). Ha a Barca nyerne meglenne az esély jövőre a címvédésre "csak" a formán múlik és okés h elmegy Xavi(számitani fog) de nem fogja teljesen megtörni őket. A csapat összeállt már csak fejleszteni kell amennyire szükséges.
Nekünk borzasztóan jól sikerült a formaidőzítésünk, tavaszra egyértelműen a legjobb csapat lettünk. A legnagyobb riválisaink pedig inkább elfáradtak mostanra, és sérülések is tizedelték őket, minket meg szerencsésen elkerültek.
De az ilyen szezonok megismételhetlenek, törvényszerű a visszaesés, nem véletlen, hogy nem védte még meg senki a BL címet.
Egyébként biztos vagy a győzelembe. Ha ők szereznek vezetést, úgy nehezebb lesz, de akkor is fordítunk. Ha mi szerzünk fezetést, sima lesz. Úgy gondolom, minimum kettő lesz közte a javunkra.
Valaki megemlítette 2011-et, nekem is hasonló érzéseim vannak. Akkor is mondogatták, hogy nem szabad a MU-t lebecsülni, de sima volt nagyon a döntő.
Nem hinném, hogy akár mi, akár ők megvédhetnék a BL címet. Ők szerintem már azzal túlteljesítették az elvárásokat, hogy itt vannak a döntőbe, a győzelmük csodaszámba menne. Nem hinném, hogy jövőre megismételhetik ezt a menetelést.Koko1998 írta:De igazából nem is tudom..(Ez csak feltételezés) Ha a Juve nyerne, az nagy dolog lenne, nagyon összeálltak idén, mert hiába is szurkolók nekik nem hiszem h jövőre ugyanez a bravúr menne(bár reménykedem), és lehet megint 12 évet kell várni még egy ilyen idényre és nem lenne esély a címvédésre(mert ezzel a csapattal jövőre nem fog menni, mármint nemzetközi szinten, kiöregedtek és egy teljes fiatalitás fog kelleni). Ha a Barca nyerne meglenne az esély jövőre a címvédésre "csak" a formán múlik és okés h elmegy Xavi(számitani fog) de nem fogja teljesen megtörni őket. A csapat összeállt már csak fejleszteni kell amennyire szükséges.
A Real év végére már nem volt szervezett csapat, minden az egyéni teljesítményeken múlott náluk. Ezzel szemben a Juve szervezett. Az olasz védelmek legendásan jók és nyilván készülnek a MSN csatársorra. A középpályán most ők az erősebbek, ezért - szokásunktól eltérően - készülnünk kell a középpályás játékuk megzavarására, különben irányítani tudják a meccset. Nem ártana, ha a védőink folyamatosan ügyelnének a jó lesipuskás csatáraikra, a csatáraink mozgásában meg lenne egy - két új, kreatív (pl.helycserés) figura.P.U.Y.O.L. írta:- Látva az utóbbi évek clasicóit, kifejtenéd, hogy miért erősebb ellenfél a Juve egy meccsen, mint a Real?Samper írta: Most már tudjuk: egy egymeccses döntőben a Juve keményebb ellenfél, mint a Real lett volna. Kiderül, jelent-e valamit, hogy LE testközelből megismerte az olasz bajnokságot és tud-e valami váratlan nyerő taktikát. Az biztos, hogy nem elég, hogy játsszuk a megszokott játékunkat.
- Szerinted a mostani játékunk nem lenne elég az olaszok ellen? Miért kéne alkalmazkodnunk hozzájuk? Az lenne a fő cél, hogy rájuk erőltessük a saját játékunkat és ne hagyjuk őket levegőhöz jutni.
Szerintem nagyon sok fog múlni az első fél órán. Találni kéne 1-2 gólt, mert minnél tovább marad a 0-0, annál inkább fognak beállni a 16-osukra és leszünk egyre görcsösebbek. Nyílván a legrosszabb opció, ha ők szerzik az elsőt, de ebbe inkább nem is szeretnék belegondolni...
Én úgy gondolom, ha előnnyel fordulunk, akkor meg lesz, ha döntetlen vagy 1-0 oda a félidő, akkor simán lehetnek 11-esek is.
- Látva az utóbbi évek clasicóit, kifejtenéd, hogy miért erősebb ellenfél a Juve egy meccsen, mint a Real?Samper írta: Most már tudjuk: egy egymeccses döntőben a Juve keményebb ellenfél, mint a Real lett volna. Kiderül, jelent-e valamit, hogy LE testközelből megismerte az olasz bajnokságot és tud-e valami váratlan nyerő taktikát. Az biztos, hogy nem elég, hogy játsszuk a megszokott játékunkat.
Nagyon nehéz meccs lesz és aki azt mondja nem az nem kicsit nem veszi komolyan az ellenfelet. A Juve 12 éve nem nyert nemzetközi szinten semmit. Egy második hely nekik sem eredmény. A legjobb vesztes. Ráadásul keretből Buffon, Chiellini, Balzagi, Prilo, Marchisio, Lichsteiner, Evra, Tevez és LIorente is 30 körüli, vagy bőven azon túl van. Ezeknek a játékosoknak valószínűleg utolsó esélye, hogy BL-t nyerjenek, mert nem valószínű, hogy csak úgy egyből nagy csapatba szerződnek és az sem, hogy megint idáig mennek. Végelgyengülésig fognak, küzdeni, törni előre, harcolni, ütközni, rakkolni ameddig csak vért nem p*nak. Ide látom mindent egyből el fognak lőni, a kapu előtt, minden kontrába úgy fognak kapaszkodni mint az életükbe és minnél tovább fel tudják tartani a támadóinkat minnél tovább nem kapnak gólt annál nagyobb esélyük lesz.Kovbal88 írta:Persze, majd a Juventus vár újabb 12 évet, hogy döntőt játszon. A legjobb négy között már bármelyik csapat esélyes lehet a végső győzelemre a mai modern labdarúgásban. Nem számít a szép játék nyerni kell. A Juventusnak is vannak, olyan játékosai akik eldönthetik a meccset.Samper írta:A Barcanak kudarc lenne a vereség, a Juvenak nem. Ez adhat többlet motívációt mind a csapatnak, mind az összes játékosnak. És a Barcaban nincs fiatal játékos a kapuson kívül, aki úgy gondolhatná, hogy még ráér. A kapusnak meg végképp létkérdés, hogy győzzön a csapat.Koko1998 írta:Nehéz lesz nézni a hétvégi BL döntőt.Amióta ismerem és nézem a focit azóta ennek a két csapatnak szurkolók és mindig reménykedtem hogy nem jön össze ez a párosítás, de most már elkerülhetetlen volt.
És mind2 csapat a triplázásért hajt szóval kemény menet lesz, nekik is és nekem is
Szóval bármi megtörténhet. Nem fogadnék Barca győzelemre, de ellene se.
Persze, majd a Juventus vár újabb 12 évet, hogy döntőt játszon. A legjobb négy között már bármelyik csapat esélyes lehet a végső győzelemre a mai modern labdarúgásban. Nem számít a szép játék nyerni kell. A Juventusnak is vannak, olyan játékosai akik eldönthetik a meccset.Samper írta:A Barcanak kudarc lenne a vereség, a Juvenak nem. Ez adhat többlet motívációt mind a csapatnak, mind az összes játékosnak. És a Barcaban nincs fiatal játékos a kapuson kívül, aki úgy gondolhatná, hogy még ráér. A kapusnak meg végképp létkérdés, hogy győzzön a csapat.Koko1998 írta:Nehéz lesz nézni a hétvégi BL döntőt.Amióta ismerem és nézem a focit azóta ennek a két csapatnak szurkolók és mindig reménykedtem hogy nem jön össze ez a párosítás, de most már elkerülhetetlen volt.
És mind2 csapat a triplázásért hajt szóval kemény menet lesz, nekik is és nekem is
ezt az rne nem tudom mi es mennyire megbizhato, de md szerint meg mindig ketseges a jateka.palesz77 írta:Iniesta, who was subbed off with discomfort on Saturday, had medical tests this morning. He will be availalbe for the CL final. [rne]
Remélem tényleg így van, jó lenne ha játszhatna.
A Barcanak kudarc lenne a vereség, a Juvenak nem. Ez adhat többlet motívációt mind a csapatnak, mind az összes játékosnak. És a Barcaban nincs fiatal játékos a kapuson kívül, aki úgy gondolhatná, hogy még ráér. A kapusnak meg végképp létkérdés, hogy győzzön a csapat.Koko1998 írta:Nehéz lesz nézni a hétvégi BL döntőt.Amióta ismerem és nézem a focit azóta ennek a két csapatnak szurkolók és mindig reménykedtem hogy nem jön össze ez a párosítás, de most már elkerülhetetlen volt.
Azon röhögök azóta is, 10 ember ellen jó Chelseas szokáshoz méltóan beálltak bekkelni, és ki voltak akadva, hogy kiestek. Persze biztos idegesítő volt a 11-es gyanús esetek miatt, de ha mondjuk emberelőnyben megpróbálták volna lezárni a meccset ahelyett, hogy lepörgetik az órát.. Na mindegy, én örülök, hogy így alakult, azóta se éltem át akkora eufóriát egy gól után, de az a meccs nem csak a bírón múlt.csababarca írta:Abidal vak kiállítása, első meccsen legalább 2 tizigyanús eset volt, amit nem fújtak meg nekünk.
Azért az a 96-os Ajax már közel sem volt az az olajozott gépezet, mint 1 évvel korábban. A Juve pedig bombaformában volt, tele igazi klasszisokkal és - az Ajax-szal ellentétben - borzasztóan sikeréhesen. Engem azon a meccsen a legjobban az lepett meg, hogy a Juve nem intézte el 90 perc alatt a kérdést. Itt most a sikeréhség kérdése nem téma, láthatóan 1000 fokon ég az egész csapat. Ami inkább befolyásolhatja az eredményt, az már a csapattól független dolog. Az egyik a szerencse (lásd: 2012 Chelsea elleni elődöntő), a másik pedig a spori, akinek ha épp olyan napja van, simán tönkrevághat bármilyen stratégiát.Bob_Marley írta:BL-ben mindig is a forma dönt. Lehet mondani, hogy milyen ágon jutottak be, de 6 meccsen 9-3 a gólarányuk. Nekem erről a párosításról akarva akaratlanul az Ajax-Juventus döntő jut eszembe, amit sajnos pl Davids kihagyott büntetője miatt is elvesztettek a hollandok (Racanelli meg 0 szögből berúgta, Litmanen szabadból egyenlített, de büntetők döntöttek). Remélem most változni fog a helyzet, arra a döntőre tisztán emlékszem, nagy fájdalom volt.
Közhelyes, de tényleg bármi lehet. Az utolsó esély faktort én is írtam múltkor ez is benne lehet náluk, viszont nálunk meg szintén éhes a csapat és jó formában van. Én sem féltem a fiúkat, mert meglehet csinálni, de a Juve pont a legjobbkor kapta össze magát és elég stabilnak tűnik. Én azért úgy gondolom megvannak a sebezhető pontok náluk és megnyerjük.
régi téma, de érdemes visszanézni a párharcot,nem biztos,hogy kevesebb sérelem ért minket összességében.Chino írta:
Mondjuk a 2009-es elődöntőt nem csak a madridisták vagy a Chelsae szurkolók emlegetik.