Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Mondjuk a 2009-es elődöntőt nem csak a madridisták vagy a Chelsae szurkolók emlegetik.Samper írta:
Az, hogy a BL győztes megérdemelte-e a győzelmet, azt mindenki a döntő alapján ítéli meg. Ha az Inter a Barcat bírói segédlettel a döntőben veri meg, akkor ez máig téma lenne. így csak a Barca szurkolók emlékeznek rá.
Az, hogy a BL győztes megérdemelte-e a győzelmet, azt mindenki a döntő alapján ítéli meg. Ha az Inter a Barcat bírói segédlettel a döntőben veri meg, akkor ez máig téma lenne. így csak a Barca szurkolók emlékeznek rá.Bob_Marley írta:BL-ben mindig is a forma dönt. Lehet mondani, hogy milyen ágon jutottak be, de 6 meccsen 9-3 a gólarányuk. Nekem erről a párosításról akarva akaratlanul az Ajax-Juventus döntő jut eszembe, amit sajnos pl Davids kihagyott büntetője miatt is elvesztettek a hollandok (Racanelli meg 0 szögből berúgta, Litmanen szabadból egyenlített, de büntetők döntöttek). Remélem most változni fog a helyzet, arra a döntőre tisztán emlékszem, nagy fájdalom volt.
Közhelyes, de tényleg bármi lehet. Az utolsó esély faktort én is írtam múltkor ez is benne lehet náluk, viszont nálunk meg szintén éhes a csapat és jó formában van. Én sem féltem a fiúkat, mert meglehet csinálni, de a Juve pont a legjobbkor kapta össze magát és elég stabilnak tűnik. Én azért úgy gondolom megvannak a sebezhető pontok náluk és megnyerjük.
Ezzel csak az a baj, hogy az hogy hogy, és kiken keresztül jutott el a Juve a döntőig, már történelem. Ha a döntőben egy jó napot fognak ki, és tegyük fel nyernek, senkit nem fog érdekelni az út döntőig. Max itt egy kettőnket. A Chelsea a 2012-es győzelmét hogy szerezte meg? Már a Nápolytól ki kellett volna simán esniük a 8 között, rólunk már nem is beszélve a 4ben, ha a meccsek képét nézzük. De nem, ők mind2 párharcot behúzták(de hogyan?LG írta:A Juventusnak egy komoly ellenfele volt a döntőig vezető úton, a Real. De szerencséjükre olyan időszakban találkoztak velük, amikor több sebből véreztek, így ejthették ki őket. Az olaszoknak a Monaco ellen is már igencsak rezgett a léc, és ugye a büntető sem volt jogos, amelyből a továbbjutást érő találatot megszerezték. Nem tartóm jó csapatnak őket, nem félek tőlük. A menetelésük a 2012-es Chelsea-re emlékeztet. Akkor a londoniak legyőztek minket az elődömtőben, de az egy pocsék formában lévő Barca volt, most meg csúcsformában vagyunk. Bár van az a közhely, hogy egy meccsen bármi előfordulhat. Ez így is van, viszont a csapatunk annyira erősnek tűnik fejben, hogy nem lesz itt semmi meglepetés, 2-3 góllal simán verjük őket, és a helyükre kerülnek a dolgok. Számomra rendkiívül antipatikus csapat voltak a zebrák mindig is, jó érzés lesz megcsapni őket.
Lehet, hogy az olaszok nem nagyon villognak, de ez inkább a gyenge támadójátéknak köszönhető. Nincs egy normális, vérbeli támadójuk, a középpálya motorja, akire az egész csapatrész épült nagyon benne van a korban. A Juventus ezeket is többnyire légiósokkal töltötte fel. Középen Vidal-Pogba, elől Tevez, hátul viszont iszonyatosan stabilak. Az a Chiellini-Bonucci páros nagyon kemény, és Evra is hiába öreg védekezésben még mindig jó. Az lehet nagy előny, hogy a szélső védőink bátrabban futhatnak fel a támadásokkal. Akire talán a legjobban kell figyelni az Vidal. Előrejátékban is oda tudja tenni magát, védekezésben pedig magabiztosan be tud segíteni, legyen az bármelyik oldal. Plusz van egy Buffonjuk, aki még mindig ott van a szeren.LG írta: Ez is egyre kevésbé igaz már rájuk. Az elmúlt években az olasz futball két komoly eredményt tudott felmutatni: a 2010-es Inter BL győzelmet, és a 2012-es EB döntőt.
Az idő viszont inkább azt igazolta, hogy ezek inkább kifutott, pont összejött sikerek voltak, mint tudatos építkezés eredményei. Az Inter azóta a gyenge gyenge olasz bajnokságban is középcsattá süllyedt, az olaszok meg az előző, és az azt követő VB-n is hatalmasdat égtek.
A Juventus döntőbe jutását most ugyanilyen jól sikerült, kifutott eredménynek tartom. Előjele nem volt, az elmúlt években sehol sem voltak, és szerintem nem is nagyon lesznek az elkövetkező években.
Ez is egyre kevésbé igaz már rájuk. Az elmúlt években az olasz futball két komoly eredményt tudott felmutatni: a 2010-es Inter BL győzelmet, és a 2012-es EB döntőt.+1 az olaszok a kieséses rendszer doktorai. A vérükben van,hogy lehet kicigánykodni,hogy ők jöjjenek ki belőle jól.
Azért ez egy nüansznyi túlzásnoname írta:Másképp: jelenleg ha a Barca a legrosszabb meccsét hozza le a szezonban, a Juve meg a legjobbat, még akkor is 50-50 a meccs.
Egyetértek, egyáltalán nem esik le az állam tőlük, sztem erős bármiféle játéknak is nevezni, amit csinálnak. Láttam mindkét Madrid elleni meccset, visszavágót élőben, a kupadöntő felét, sztem előre gyengék, főleg, ha Tevez nincs formában, kontrázni viszonylag jól tudnak és jók a szélső felfutásaik. Leginkább az tetszett bennük, ahogy az első 15-20 percben otthon nekiestek a Realnak, az igen, az rendben volt. Nagyon motiváltak, az is biztos.LG írta:A Juventusnak egy komoly ellenfele volt a döntőig vezető úton, a Real. De szerencséjükre olyan időszakban találkoztak velük, amikor több sebből véreztek, így ejthették ki őket. Az olaszoknak a Monaco ellen is már igencsak rezgett a léc, és ugye a büntető sem volt jogos, amelyből a továbbjutást érő találatot megszerezték. Nem tartóm jó csapatnak őket, nem félek tőlük. A menetelésük a 2012-es Chelsea-re emlékeztet. Akkor a londoniak legyőztek minket az elődömtőben, de az egy pocsék formában lévő Barca volt, most meg csúcsformában vagyunk. Bár van az a közhely, hogy egy meccsen bármi előfordulhat. Ez így is van, viszont a csapatunk annyira erősnek tűnik fejben, hogy nem lesz itt semmi meglepetés, 2-3 góllal simán verjük őket, és a helyükre kerülnek a dolgok. Számomra rendkiívül antipatikus csapat voltak a zebrák mindig is, jó érzés lesz megcsapni őket.
Az lehet, de most nagyon érzem, hogy behúzzuk a döntőt, biztosabb vagyok benne, mint a kupadöntőben. Utoljára a 2011-es döntőn, illetve a 2010-es őszi Klasszikuson voltak ilyen erős megérzéseim, és ugye tudjuk mi történt azokon a meccseken. Nem szoktak fogadni, de azt a két meccset megtettem, annyira biztos voltam a sikerbe, jött is egy kis zseppénz kiegészítés. Szóval nyugodjon le mindenki, győzni fogunk.nzxtpo írta:Az a baj, hogy az utóbbi időben szinte mindig az a csapat nyert, aki rosszabbul kezdte a meccset, vagy rosszabbul játszott a döntő nagy részében. Túlságosan elbízta magát mindenki, a média is nyomja, nehogy elhiggyék a játékosaink, hogy már megvan a tripla, csak akkor szabad biztosra venni, ha lefújták a meccset.LG írta:A Juventusnak egy komoly ellenfele volt a döntőig vezető úton, a Real. De szerencséjükre olyan időszakban találkoztak velük, amikor több sebből véreztek, így ejthették ki őket. Az olaszoknak a Monaco ellen is már igencsak rezgett a léc, és ugye a büntető sem volt jogos, amelyből a továbbjutást érő találatot megszerezték. Nem tartóm jó csapatnak őket, nem félek tőlük. A menetelésük a 2012-es Chelsea-re emlékeztet. Akkor a londoniak legyőztek minket az elődömtőben, de az egy pocsék formában lévő Barca volt, most meg csúcsformában vagyunk. Bár van az a közhely, hogy egy meccsen bármi előfordulhat. Ez így is van, viszont a csapatunk annyira erősnek tűnik fejben, hogy nem lesz itt semmi meglepetés, 2-3 góllal simán verjük őket, és a helyükre kerülnek a dolgok. Számomra rendkiívül antipatikus csapat voltak a zebrák mindig is, jó érzés lesz megcsapni őket.
Nekünk amúgy sem feküdnek a védekezni tudó csapatok, és ők ebben jók. Az nem kérdés, hogy minőségbeli különbség van a két csapat között a mi javunkra, de hiába közhely egy meccsen tényleg bármi megtörténhet.
Az a baj, hogy az utóbbi időben szinte mindig az a csapat nyert, aki rosszabbul kezdte a meccset, vagy rosszabbul játszott a döntő nagy részében. Túlságosan elbízta magát mindenki, a média is nyomja, nehogy elhiggyék a játékosaink, hogy már megvan a tripla, csak akkor szabad biztosra venni, ha lefújták a meccset.LG írta:A Juventusnak egy komoly ellenfele volt a döntőig vezető úton, a Real. De szerencséjükre olyan időszakban találkoztak velük, amikor több sebből véreztek, így ejthették ki őket. Az olaszoknak a Monaco ellen is már igencsak rezgett a léc, és ugye a büntető sem volt jogos, amelyből a továbbjutást érő találatot megszerezték. Nem tartóm jó csapatnak őket, nem félek tőlük. A menetelésük a 2012-es Chelsea-re emlékeztet. Akkor a londoniak legyőztek minket az elődömtőben, de az egy pocsék formában lévő Barca volt, most meg csúcsformában vagyunk. Bár van az a közhely, hogy egy meccsen bármi előfordulhat. Ez így is van, viszont a csapatunk annyira erősnek tűnik fejben, hogy nem lesz itt semmi meglepetés, 2-3 góllal simán verjük őket, és a helyükre kerülnek a dolgok. Számomra rendkiívül antipatikus csapat voltak a zebrák mindig is, jó érzés lesz megcsapni őket.
A Juve egy papíron nálunk gyengébb ellenfél, de ez a döntő és hogy nagy közhelyet mondjak tényleg bármi lehet egy meccsen. Nagyon jól szervezett, nagyon taktikus csapat egy minden hájjal megkent tipikusan olasz edzővel aki nagyon fogja tudni mit kell játszani ellenünk, ne legyen kétségünk e felől.Bob_Marley írta:Nekem meg aztan oly mindegy kivel jatszunk.Real hetek sot talan honapok ota faradt, egyaltalan nem feltem volna toluk ha ugy alakul veluk jatszunk. Szerintem a Juve veszelyesebb mostani formakat nezve. Egymas elleniben is kijott ez, Juventus kontroll alatt tartotta a meccseket. Lehet mondani ha bemegy az elson a kapufa ha ez meg ha az, de Llorente elott is volt nagy helyzet pl. Masodikon meg volt egy bunteto, utana a masodikban valtott a Juventus, jott az egyenlites, s vege is volt a parharcnak.
igen, kb minden 5. hsz ezt taglaljaTobias88 írta:Amúgy nem tudom észrevettétek e, de kezdtük a City-vel aki az Angol bajnok, aztán jött a PSG aki a Francia bajnok, elődöntőben a Bayern aki a német bajnok, döntőben meg jöhet az olasz bajnok. A spanyol bajnokot meg a kupából ejtettük ki. Könnyű volt a sorsolásunk...