Sanama írta:
Mi van ha LE mondta nekik? Sracok ez megvan, figyeljunk oda, hetvegen rangado, stb.
Akkor jó nagy hülye.
De nézve a reakcióit az oldalvonal mellett, szerintem nem így gondolta a nyugtatást.
Mert az oké,hogy srácok ez megvan, meg hétvégén rangadó, bár kifejtettem,hogy nem annyira fontos mint lehetett volna.
De a "figyeljünk oda" rész teljesen hiányzott. Nem hiszem,hogy kérte LE,hogy passzoljuk el 20 méterre a labdákat sorozatosan. Nem hiszem,hogy ráparancsolt a játékosokra,hogy ne gyertek a labdáért.
Ha igen, akkor az szánalmas.
Mondom,ésszerű keretek között lehet lehozni szépen egy félidőt, a biztos továbbjutás tudatában. De itt átestek a ló túloldalára, komolyan nem lepődtem volna meg,hogy ketten leülnek a fűre egy csomag szotyival,és elpucolják amíg megy a meccs. Kb ilyen szinten mentek a dolgok.
Amúgy dolgoztam, első félidőt nem láttam,így szigorúan a második félidőről beszélek.
És most rakok egy zárójelet és mondok még valamit, azoknak akiket bekorlátolnak az érzelmek, és belevakultak a BL-döntő elérésébe.
(ami aggasztó,hogy ezek a srácok egy BL döntőn is képesek lesznek ilyen jellegű bealvásra, ha úgy hozza,hogy 2-0ra vezetünk. Nem törvényszerű, de benne van a hajlam a csapatban erre, és ez baj...)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."