Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is attól félek, hogy Ibra nem kezd, vagy már a 2. félidőre le is cserélik, pedig én elnézném egész meccsen.Fevernova írta:A kupa meglesz , remélem az első Ibra gól is! De szerintem csak csere lesz Ibra! Sajnos pedig szívesen nézném ahogy sarokkal ad egy 20 méteres passzt!
Az még oké, hogy Henry nem győzött meg ( bár tudjuk jól, csinálhatna Ő bármit...), de hogy Bojan sem győzött meg arról, hogy harmat Henry helyén, arra csak azt tudom mondani, hogy nézni kell a meccseket...Totál hatástalan, mintha 10 emberrel játszanánk.lionelmessi19 írta:21 óra múlva láthatjuk az első igazán jónak ígérkező Barca meccset!![]()
Én speciel ezt vártam igazán, az eddigieket lényegesen kevésbé.
Itt is van az én felállásom holnapra, nem feltétlen a legerősebb, csak nagyon erős.
---------------------------Valdes---------------------------
--Alves----------Puyol-------------Piqué-----------Max--
----------------------------Touré---------------------------
----------------Xavi-----------------Johnatan-------------
--------Messi--------------Ibra-------------Bojan---------
Egy teljesen új balszárny szerepelne a koncepcióban, ez a lényeg. Se a két franciánk, se Keita. Akármit csinált eddig az a hármas, engem nem győzött meg arról közel sem, hogy nem lehet jobb valahogy.
Ilyen kezdővel szinte zsebben lenne a győzelem és persze a kupa, de én jobban örülnék, ha Jeffren kezdene.lionelmessi19 írta:21 óra múlva láthatjuk az első igazán jónak ígérkező Barca meccset!![]()
Én speciel ezt vártam igazán, az eddigieket lényegesen kevésbé.
Itt is van az én felállásom holnapra, nem feltétlen a legerősebb, csak nagyon erős.
---------------------------Valdes---------------------------
--Alves----------Puyol-------------Piqué-----------Max--
----------------------------Touré---------------------------
----------------Xavi-----------------Johnatan-------------
--------Messi--------------Ibra-------------Bojan---------
Egy teljesen új balszárny szerepelne a koncepcióban, ez a lényeg. Se a két franciánk, se Keita. Akármit csinált eddig az a hármas, engem nem győzött meg arról közel sem, hogy nem lehet jobb valahogy.
Cserélném Muniesát Puyolra, Jeffrent Messire v Bojanra, és eredménytől függően:
kell gól -> Henry jön Maxwell helyett
szoros -> Busquets jön Johnatan helyett
sima -> Pedro Messi/Bojan helyett.
Amúgy pedig egy sima mérkőzést várok, Pep gondolom Keitát játszatja majd kpn, többit nemtudom megtippelni. De talán a régi baloldalunk lesz teljesen.
De Valdés miért nem a kapujában áll?amadeus írta:Jo lenne azert vasarnap egy ilyen felallasba latni a csapatot egy kicsit nyugottabb lennek!
------------------------V.V.-----------------------
---------------------------------------------------
-------------Puyol/----Pique/------
--Alves/---------------------Maxwell/---
---------------------------------------------------
----------------Yaya Toure/----------
--------Xavi/---------Iniesta/---------
---Messi/-----------------Titi/----
------------Ibrahimovic/---------------
Nem hiszem hogy magyar csatorna közvetíti. De ha tv-n nem, akkor majd neten biztos lehet nézni.mess2009 írta:nemtudjátok a szerdai meccset közvetíti valamelyik tv?
hát lehet, hogy máshogy néztüksenzu írta:szerintem nem ugyanazt a meccset néztük, Bojannak az első 10 percben volt 2 kapuralövése, utána teljesen eltűnt a mezőnyben.
én inkább bízom a franciában, mint a kis mihasznában, már csak a testalkata, meg a múltja miatt is...
szerintem nem ugyanazt a meccset néztük, Bojannak az első 10 percben volt 2 kapuralövése, utána teljesen eltűnt a mezőnyben.palesz77 írta: Bojan nem játszott rosszul. az első 25-30 perc alapján, ha tarja azt a formát, azzal Titit is kiszoríthatja(és mekkorát lőtt), főleg ha így játszik a francia
s