2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is úgy tudom, hogy a másik kupadöntőssel játszik a bajnok duplázásnál.Varga Tamás írta:Ha 1998 óta nem változott a szabály, akkor tévedsz. Akkor ugyanis a kupadöntőbeli ellenfelünkkel, a Real Mallorcával játszottuk a Szuperkupa - döntőt.Kamarilla írta:Igen, a madriddal, mert ők lettek a 2-ok! Azt hiszem így van a szabály, javítsatok ki, ha técedek!
Ha 1998 óta nem változott a szabály, akkor tévedsz. Akkor ugyanis a kupadöntőbeli ellenfelünkkel, a Real Mallorcával játszottuk a Szuperkupa - döntőt.Kamarilla írta:Igen, a madriddal, mert ők lettek a 2-ok! Azt hiszem így van a szabály, javítsatok ki, ha técedek!
Kamarilla írta:A reallal játszunk!
off: Mekkora poén lenne, ha az Athletic játszana az A kerettel!
Maximálisan egyetértekbottlikakos írta:GRATULÁLOK A BARCÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyépként nem értem,hogy a szuperkupát kivel fogja játszani a BARCA.
Magával??????????![]()
már bocsánatot kért érte!!!robbyt írta:Igen,sajnos ez így volt,van róla kép is,de ha valakit elkapja a hév... Én nem hibáztatom Tourét!Colos írta:Most nézem a döntő ismétlését, és csak most tűnt fel, hogy Touré mintha bemutatott volna a Bilbao szurkolóknak a gólja után, és mintha Krkics meg Eto'o ezért intené őket nyugalomra. Nem látszódik teljesen tisztán, de ha így volt, akkor ez nem szép dolog... Persze a felfokozott hangulat meg minden, de akkor is!
Az első gólt megtalálod bármelyik megosztón. Utána rögtön történt az eset, miközben fut ki ünnepelve.MR. TROMORT777 írta:én ezt nem láttam, tudna valaki egy videót esetleg erről az esetről?
Igen,sajnos ez így volt,van róla kép is,de ha valakit elkapja a hév... Én nem hibáztatom Tourét!Colos írta:Most nézem a döntő ismétlését, és csak most tűnt fel, hogy Touré mintha bemutatott volna a Bilbao szurkolóknak a gólja után, és mintha Krkics meg Eto'o ezért intené őket nyugalomra. Nem látszódik teljesen tisztán, de ha így volt, akkor ez nem szép dolog... Persze a felfokozott hangulat meg minden, de akkor is!
mint olaszfocibzi természetesen néztem azt is, bár egy idő után átkapcsoltam inkább a raiunora, mert tele lett a tköm a sportklubos gyerekkel, aki a folyamatos vinnyogása mellett még következetesen zaratézta kolarovot is, hiába látszott egy félméteres hármas szám a játékos hátán... ettől függetlenül abban a meccsben sem csalódtam, de tény, h a miénk játékosabb volt, míg odaát inkább brusztoltak.Krojf írta:A mi döntőnk mennyivel szebb és jobb meccs lehetett, mint az olasz kupa döntője, vagy nincs igazam?
Követtted azt is?
K.
A mi döntőnk mennyivel szebb és jobb meccs lehetett, mint az olasz kupaBoixos írta:Gratula a csapatnak az első vázához, remélem, ebben a szellemben lesz majd a folytatás is!
akármilyen volt az első félidő eleje, nagyon erős a brigád, szerencsétlen bilbao sehol sem volt, pedig nagyon akartak. 4-1, nem oda, ennyire futotta...
respekt a szurkolóiknak, h a dobálós kopasz fszt leszállították a rendőröknek.
a samut nem "bántanám", addig nincs gáz, amíg a többiek négyet böknek helyette. majd a mencsesztert megszórja!