Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
barcapowa írta:pls 1 olyan linket ahol mutatjak a kupaatvetelt!!!! nagyon kerlek!!!
barcapowa írta:pls 1 olyan linket ahol mutatjak a kupaatvetelt!!!! nagyon kerlek!!!
két lehetősége van:currahee írta:azért van más lehetőség...bowlinggolyo írta:Helló!
A Bl döntőben nem nagyon lesz más lehetősége Pepnek és jól teszi h Yayat védőnek teszi legalább szokja a környezetet.
Rem meglesz ez a kupa és a másik kettő is
Visca el BARCA!!!!
csak abba gondolj/gondoljatok bele h mi ér többet ha Yaya védő v középpályás......
azért van más lehetőség...bowlinggolyo írta:Helló!
A Bl döntőben nem nagyon lesz más lehetősége Pepnek és jól teszi h Yayat védőnek teszi legalább szokja a környezetet.
Rem meglesz ez a kupa és a másik kettő is
Visca el BARCA!!!!
http://www.nyoves-channel.mlap.hu/vendel írta:Ha lehetne, akkor én is érnék egy internethozzáférési lehetőséget, mert én híjján vagyok a Sport1-nek, mint kormány a tisztességgel...
szerintem sem volt ott jó Touré, én Sylvinhot játszatnám bal oldalon, hagy szokja a bl döntőre, Puyol meg középen, és Touré nálam középső védő lenne ma, Busquets vagy Keita maradna ki nálamIniesta4ever írta:Tegyük hozzá h sztem Yaya borzalmas teljesítményt nyújtott hátvédként a cselszi ellen.... A bilbau ellen lehet megálja a helyét de Pepi fiú helyébe a BL döntőbe Cáseres raknám be hátra és Yaya-r középre, mivel ott a világ egyik legjobbja...
Helló!currahee írta:nem lesz ez így jó... még a mai meccsen lehet, de ne szokjunk már erre rá h Yaya védőt játszik!!! KÖNYÖRGÖM!!!! mert ha ez lesz a BL döntőben akkor könnyen megeshet h kikapunk a MU-tól.... --> ugyanis Touré rohadtul KELL a szűrő pozícióban!!!!!!!!!!!
(komolyan nem értem Pep-et mért nem kezdeti Sylvinhot.....)
nagyon remélem h most nem lesz ebből gond mégiscsak egy Bilbao; de a Manchester ellen ne legyen már ilyen mert akkor ugy átmennek a középpályánkon mint kés a vajon...