Ilyen szempontból, akkor mondjuk jó, hogy nem a 'Zenál-lal játszunk, már csak Özil miatt is...CsocseX írta:Silvara is vigyázni kell. Nagyon nagy szeme van. (az egyik kedvenc spanyolom)
Barça a Bajnokok Ligájában
- lui1698
- Llegenda del Barça

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- CsocseX
- Jugador del Barça
Silvara is vigyázni kell. Nagyon nagy szeme van. (az egyik kedvenc spanyolom)csababarca írta:Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.
Hjaaaj, miért vagyok ilyen r*hadt ideges?

Força Barça!
Mátyiőt, fogalmam sincs miért, de biztosabbnak érezném a védelmet.Sanama írta:Bartrat vagy Matyiőt tennétek a kezdőbe?
Én Bartrát, mert nagyon lassú a Matyiő Piqué duó, de úgyis a francia fog kezdeni szerintem...
Bartrat vagy Matyiőt tennétek a kezdőbe?
Én Bartrát, mert nagyon lassú a Matyiő Piqué duó, de úgyis a francia fog kezdeni szerintem...
- Chino
- Llegenda del Barça
Lionel85 írta:M Neymartól pedig azt, hogy Zabaletát folyamatosan foglalkoztassa és ne engedje előre.
Az argentin ellen ideális lehet Neymar, ha elkezd ficánkolni hibákra késztetheti, nem lennék nagyon meglepődve ha újra összehozna egy tizit.
A másik oldalon talán fokozottan áll ez Kolarov-ra. Nem a leggyorsabb védő, 1 vs 1 vagy 1 vs 2-ben Messi könnyedén hintába ültetheti.
A pontrúgásokra és beadásokra viszont vigyázni kell. A szerbbel és Yaya-val újabb két jól fejelő, magas játékosuk lesz. Az első meccsen elég sokat engedtünk nekik, ezt redukálni kellene. Igaz, idén ebben nem vagyunk rosszak, de nem kísérteném a sorsot.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
én egy jó demikéliszben bízomChino írta:Bízok egy jó Neymarban

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Meg kell tartani az előnyt, szerintem nyomni fog a ManCi, a középpályán lesz majd érdekes, hogy míg nálunk nincs Busi, az angoloknál már lesz Yaya. Suáreztől és Messitől sokat várok támadásban, Neymartól pedig azt, hogy Zabaletát folyamatosan foglalkoztassa és ne engedje előre. A védelem is kulcsfontosságú lesz, Piqué párjának fel kell kötnie a gatyát, legyen az Bartra, vagy Mathieu.

- Chino
- Llegenda del Barça
Én azért nem vagyok teljesen nyugodt. Amit mindenképp el kell kerülni, hogy az elején ne kapjunk gólt. Ha ők szerzik meg a vezetést, ráadásul korán, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk. A Citynél inkább a játékosok egyéni kvalitásai dönthetnek. Persze nem lehetetlen, de nem hinném, hogy egy Pellegrini által kieszelt és szigorúan betartott csúcstaktika okozna gondot, netalán a végünket.
Bízok egy jó Neymarban és Suarez is aktivizálhatná magát újra. Messi szerintem motivált lesz, bármilyen profi benne fog motoszkálni az a tizi és javítani akar. Csak nehogy emiatt görcsös legyen. A Rakitic-Masch pároson is nagy lesz a nyomás, remélem megoldják.
Amúgy van nálunk valaki sárgás veszélyben. Nem örülnénk, ha továbbjutunk és egy Bayern ellen (az idei szerencsénket nézve valami hasonlóra számítok) kulcsjátékosaink hiányoznának.
Bízok egy jó Neymarban és Suarez is aktivizálhatná magát újra. Messi szerintem motivált lesz, bármilyen profi benne fog motoszkálni az a tizi és javítani akar. Csak nehogy emiatt görcsös legyen. A Rakitic-Masch pároson is nagy lesz a nyomás, remélem megoldják.
Amúgy van nálunk valaki sárgás veszélyben. Nem örülnénk, ha továbbjutunk és egy Bayern ellen (az idei szerencsénket nézve valami hasonlóra számítok) kulcsjátékosaink hiányoznának.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
a lelátóról. fél lábbal, szotyizás közbenlui1698 írta:Majd Busi leveszi mindkettőt.csababarca írta:Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Majd Busi leveszi mindkettőt.csababarca írta:Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Imádom az otthoni BL-meccseket,ott azért ritkán alibizünk.
Most egy AtMa elleni kupa-visszavágószerű meccset képzelek el, valahogy úgy érzem,ha ezek nekünk jönnek abból könnyen mészárlás lehet részünkről.
Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.
Most egy AtMa elleni kupa-visszavágószerű meccset képzelek el, valahogy úgy érzem,ha ezek nekünk jönnek abból könnyen mészárlás lehet részünkről.
Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
a szitinek támadni kell, az jó lesz nekünk. simán benne van h kapunk kettőt, de lőni is fogunk, úgyhogy remélem nagy gond nem lesz.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Valóban nagyon sokat számít a lelkiállapot. Anno pont az volt többek között 'szép' , de legalább is megnyugtató, hogy hátrányban sem kellett rettegni, az utolsó fél-negyed órában rendre megfordították a srácok a meccseket. Ezt látom most kicsit visszatérni. Nincs kapkodás.Bob írta:Magabiztos, egymásért küzdő, higgadt a csapat (rendre tud válaszolni 1-1 bekapott gólra és nem pánikol).
Pillanatra kitérek, Wenger azt nyilatkozta a Monaco meccs előtt, hogy türelmesnek kell lenni és akkor csodát hajthatnak végre. Na már most, pont ez nem volt meg az utolsó 10 perces ívelgetéssel.
Ezt cska úgy zárójelben jegyeztem meg, visszatérve, nem aggódom a City meccs miatt. Lehet, nagyobb ellenállásba ütközünk, mint várnánk, de biztos vagyok benne, hogy a csapat mindenre fel vna készülve és több gólos győzelmet aratnak.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyon jó lett a felvezető cikk, s külön kiemelném a Silva-ra vonatkozó részt. Odavágón, kulcsfontosságú volt, hogy Silva sokszor kettős őrizetben játszott. Köszönhetően Messinek (és gondolom nem magától csinálta, hanem LE külön kérte tőle ezt is), aki rengeteget segített be védekezésben azon az oldalt. És mai is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fogunk kieszelni pl Toure visszatérésére, meglepetéseket várok, akár a kezdőben is, de taktikailag mindenképp. Rakitic-Mascherano kettőstől rengeteg besegítés kell majd. Ha egyáltalán játszanak. 
Mai meccsen valóban továbbjutni nehéz kiesni tilos. Egy gyors gól megnyugtathatja a társaságot. Citynek így is úgyis kettő gólt kell szereznie, pontrúgásokra figyelni kell (ez idén jól megy, lsd Atletico) és elől meg hidegvérrel be kell ütni egy vagy két gólt és meglesz a továbbjutás.
Béke vagy nem béke? Szerintem pont, hogy végre a játékosok a saját feladatukra koncentrálnak és nem mással törődnek meg az edzővel meg miegymás. Ahogy anno is írtam a suszter maradjon a kaptafánál és lőn meg is van ennek a gyümölcse. Magabiztos, egymásért küzdő, higgadt a csapat (rendre tud válaszolni 1-1 bekapott gólra és nem pánikol).

Mai meccsen valóban továbbjutni nehéz kiesni tilos. Egy gyors gól megnyugtathatja a társaságot. Citynek így is úgyis kettő gólt kell szereznie, pontrúgásokra figyelni kell (ez idén jól megy, lsd Atletico) és elől meg hidegvérrel be kell ütni egy vagy két gólt és meglesz a továbbjutás.
Béke vagy nem béke? Szerintem pont, hogy végre a játékosok a saját feladatukra koncentrálnak és nem mással törődnek meg az edzővel meg miegymás. Ahogy anno is írtam a suszter maradjon a kaptafánál és lőn meg is van ennek a gyümölcse. Magabiztos, egymásért küzdő, higgadt a csapat (rendre tud válaszolni 1-1 bekapott gólra és nem pánikol).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.03.18. 15:31:56-kor.

- szekelygyula
- Jugador del Barça
Valóban vannak olyan hírek, hogy ez csak kialkudott béke, de én nem ezt látom ta játékosokon. Én úgy látom, hogy most jól érzik magukat a csapatnál. Szerintem ha csak megállapodtak volna, hogy most békén hagyjuk egymást a szezon végéig, akkor a pályán se lenne ennyire jó a hangulat. Persze azt nem tudjuk, hogy mi van az öltözőben, és soha nem is fogjuk, de nem hiszem, hogy akkora színészek lennének, hogy kifutnak a pályára, és rögtön mindenki boldogmess2009 írta:normálisan úgy várhatnánk ezt a meccset, hogy esélyesek vagyunk, nem lesz könnyű de behúzzuk. mondom: normálisan![]()
mégis mi aggaszt? a hátország. egy csapat tartását (amire most nagy szükség lenne!) az adja, hogy rendezettek a körülmények, nincs vita, feszültség, elvarratlan pénzügyek, tisztázatlan szerződések ...stb. nincsenek adócsalás ügyek, nincs előre hozott választás, stabil az edző-öltöző viszony. nos, sok konkrétumot ugyan nem tudok de de hallani olyasmit, hogy ez amolyan kialkudott béke a szezon végéig.... azt hiszem ez a két meccs most erre is választ adhat.
Kérdezem: mi is a különbség a meccsek szempontjából a béke és a kialkudott béke között? A játékosoknak mindkét esetben javít a pozícióján a bajnoki cím, meg a BL.mess2009 írta:normálisan úgy várhatnánk ezt a meccset, hogy esélyesek vagyunk, nem lesz könnyű de behúzzuk. mondom: normálisan![]()
mégis mi aggaszt? a hátország. egy csapat tartását (amire most nagy szükség lenne!) az adja, hogy rendezettek a körülmények, nincs vita, feszültség, elvarratlan pénzügyek, tisztázatlan szerződések ...stb. nincsenek adócsalás ügyek, nincs előre hozott választás, stabil az edző-öltöző viszony. nos, sok konkrétumot ugyan nem tudok de de hallani olyasmit, hogy ez amolyan kialkudott béke a szezon végéig.... azt hiszem ez a két meccs most erre is választ adhat.
normálisan úgy várhatnánk ezt a meccset, hogy esélyesek vagyunk, nem lesz könnyű de behúzzuk. mondom: normálisan

messideco írta:Erről a Rocchi nevű olasz sporiról mit lehet tudni? Ő vezeti a meccsünket.
Csalóka a statisztika is, mert ő nem kemény kezű, hanem egy következetlen hülye!

Más kérdés az, hogy milyen lesz holnap a City. Támadó vagy inkább kontra, de a kotra esélyesebb. Touré játéka aggaszt. Az elefánt ereje középpályán és azok a lövések nagyon nem hiányoznak. Kiváncsi leszek a felállásra.
TS-Alves, Mathieu, Pique,Alba-Macherano, Rakitic, Iniesta-Messi,Suarez, Neymar a legvalószínűbb.
Annak se örülök, hogy ebből a csapatból, öt ember pihent a hétvégén. (Persze értem én kellett én is azt mondtam, hogy pihenjenek csak, mert ez a kezdő kellene, hogy mind2x játszon, de nehogy az legyen, hogy kiestek a ritmusból.) Remélem fel tudja pörgetni őket és fejben ezen a meccsen leszünk, nem teszem azt a hétvégén. Az a kihagyott 11-es most nagyon kéne... Ha sikerül egy gyors gólt lőnünk, akkor simán meg lesz, talán még csúnya is lehet a vége, de ha nem akkor egy nagyon küzdős tördelős, meccs elé nézünk, ahol mint hées hiéna várják majd a kontralehetőséget. (Nem bánnám ha támadnának akkor kinyilnak és ott a hely. De szerintem Pellegrini most okosabb lesz mint elősre.) A City játékosaiban meg láthatjuk benne van a gól, jól lőnek, néhány poszton talán gyorsabbak és általában erősebbek is. De mellettünk szól, az ész a technika a hazai pálya és két idegenben lőtt gól is. Jó lenne sérülés nélkül egy sima továbbjutás.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Itt vannak a meccsei. Erősen gyanús, hogy lesz piros lap a találkozón.messideco írta:Erről a Rocchi nevű olasz sporiról mit lehet tudni? Ő vezeti a meccsünket.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
2013-ban is ugyanilyen sűrű volt, pedig akkor ha jól tudom nem volt semmi csak a konföderációs kupa. Ezek szerint a Copa America nem olyan nagy cucc?!Rivaldo11 írta:A vb miatt volt sűrűbb a progi.MessiNeymarSuarez írta:Azt amúgy lehet tudni hogy miért ilyen későn lesznek a BL mérkőzések?
Tavaly pl a negyeddöntő április 1-8 között volt, idén meg április 14-22 között...
Tavaly 22-én már az elődöntő kezdődött.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A vb miatt volt sűrűbb a progi.MessiNeymarSuarez írta:Azt amúgy lehet tudni hogy miért ilyen későn lesznek a BL mérkőzések?
Tavaly pl a negyeddöntő április 1-8 között volt, idén meg április 14-22 között...
Tavaly 22-én már az elődöntő kezdődött.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azt amúgy lehet tudni hogy miért ilyen későn lesznek a BL mérkőzések?
Tavaly 22-én már az elődöntő kezdődött..
Döntőről nem is beszélve..
A Cityt meg meg kell verni, már csak azért is mert hazait megteszem valami szebb összeggel ha használható odds lesz rá
Meg ugye a Bayern elleni vereség után vissza kéne szerezni a csapat presztízsét eredményekben is.
Tavaly 22-én már az elődöntő kezdődött..
Döntőről nem is beszélve..
A Cityt meg meg kell verni, már csak azért is mert hazait megteszem valami szebb összeggel ha használható odds lesz rá

Meg ugye a Bayern elleni vereség után vissza kéne szerezni a csapat presztízsét eredményekben is.