2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A második körben szoktunk csatlakozni.visca el barca írta: ↑2022.11.10. 11:21:28nem tudom h melyik körben szoktunk csatlakozni, de a 64 között már december 20-án is lesznek meccsek. (lásd alattad a linket)
nem tudom h melyik körben szoktunk csatlakozni, de a 64 között már december 20-án is lesznek meccsek. (lásd alattad a linket)
Szerintem is akkor ér a kupa sokat, amikor egy tökéletes szezon kinéz, és esetleg csak azt bukjuk el, akkor bosszantó. Az az igazság, hogy ha jól rémlik próbálkoztunk mi azzal, hogy B csapat, csak egyrészt ebben a szezonban gyakorlatilag Decemberig majdnem azzal toltuk mindenhol a hiányzók miatt, korábban meg rendre eljátszottuk hogy az első meccsen vereség, majd a visszavágón Messiék megfordítottákLG írta: ↑2022.03.04. 11:23:55
Én sem emlékeztem rá, és be is árazza valahol a kupát. Ezért nem értettem soha, hogy miért teszünk komoly erőfeszítéseket a behúzására, mikor néhány év múlva senki nem fog rá emlékezni, ki és hogyan nyerte meg. Max. sok kupás szezonokban jó mondani, hogy ennyi meg ennyi trófeát nyertünk, de ott is a BL + a Liga ami igazán értékes, a többi csak a díszítés a tortán.
Most nem bánom egy kicsit sem, hogy korábban kiestünk. Igaz, most épp nem tűnik szűknek a keret, de elég lesz a Liga, ahol minden pont számít, meg az EL erre a tavaszra.
Én sem emlékeztem rá, és be is árazza valahol a kupát. Ezért nem értettem soha, hogy miért teszünk komoly erőfeszítéseket a behúzására, mikor néhány év múlva senki nem fog rá emlékezni, ki és hogyan nyerte meg. Max. sok kupás szezonokban jó mondani, hogy ennyi meg ennyi trófeát nyertünk, de ott is a BL + a Liga ami igazán értékes, a többi csak a díszítés a tortán.
Hát nem tudom. Én kb ugyanannyira követem a Serie A-t, mint a Ligát, és szerintem ott az idei valami botrányos, asszem sok is az új fiatal játékvezető.LG írta: ↑2022.02.04. 14:50:26Spanyolországban valóban nem segített olyan sokat a VAR, mint vártuk volna. Sok kétes esetet megoldanak úgy, hogy vissza sem néznek, más esetekben meg a VAR hiába cáfolja meg a bírói döntést, nem változtatnak rajta. Top bajnokságok közül a spanyol játékvezetői kar a leghitványabb és legutálatosabb.![]()
ket VAR kepet is mutattak errol, az elson tisztan latszott, hogy nem volt les, aztan "korrigaltak"brownieheaven írta: ↑2022.02.04. 13:29:56Amúgy tegnap történt egy másik érdekes eset: A Betis - Soci meccsen 1-0 Betis vezetésnél Januzaj lőtt egy les okán meg nem adott gólt. Elég kicsin múlott, sőt szabad szemmel nekem is inkább lesnek tűnt elsőre, de a VAR szobában aztán úgy húzták meg a vonalat, hogy Bartra fél lábfejét levágták, és így lett les.
https://youtu.be/Q27VR8s4MdY
Itt 1:47-nél látható.
Emlékszem hogy örültünk a VAR-nak, hogy mennyire meg fog szabadulni a foci a bírói hibáktól, erre lassan 4 évvel a bevezetése után még mindig ilyenek vannak.
Ez tenyleg erdekes, mert ezzel pont azt bizonyitottak, hogy nem volt les. Valoszinuleg elfelejtettek Bartrat kicsit jobbra tolni a kimentett kepen.(szerintem ilyenekkel trukkoznek necces szituknal, ha az eredmeny ugy kivanja) En VAR visszajatszasnal ugy szeretnem latni a szitut, hogy a mozgo kepsorbol kiemelik az allokepet, mert jelenleg ugye a szitu utan bedobnak egy allokepet 3 perccel az eset utan, akkor meg nem mondja senki, hogy tenyleg pixelre ott alltak-e az erintett jatekosok.brownieheaven írta: ↑2022.02.04. 13:29:56Amúgy tegnap történt egy másik érdekes eset: A Betis - Soci meccsen 1-0 Betis vezetésnél Januzaj lőtt egy les okán meg nem adott gólt. Elég kicsin múlott, sőt szabad szemmel nekem is inkább lesnek tűnt elsőre, de a VAR szobában aztán úgy húzták meg a vonalat, hogy Bartra fél lábfejét levágták, és így lett les.
https://youtu.be/Q27VR8s4MdY
Itt 1:47-nél látható.
Emlékszem hogy örültünk a VAR-nak, hogy mennyire meg fog szabadulni a foci a bírói hibáktól, erre lassan 4 évvel a bevezetése után még mindig ilyenek vannak.
Hát nem tudom, egy ideje a középpályán már látszanak a fáradság jelei, főleg Modricnál, ami nem csoda 37 évesen, de Kroos sem a legélesebb mostanában.
Érdekes csapat ez a Bilbao. Mert 1-1 meccsre még rosszaib szezonjaikban is nagyon fel tudják szívni magukat. De pl. a Ligában, ahol folyamatosan kell teljesíteni, nem nagyon volt mostanában kiugró eredményük.brownieheaven írta: ↑2022.02.04. 07:52:04Ezek után az oroszlánoknak már csak csak be kéne húzniuk. Hihetetlen mennyit összeszerencsétlenkedtek a Copában az utóbbi években, Valahogy mindig eljutnak a döntőig, vagy legalább kiejtenek egy-két top 4-es csapatot, de az utolsó lépésnél aztán rendre elbukják. Talán idén összejön nekik, nekem valahogy mindig szimpi volt, ahogy a kupára minden évben felszívják magukat.
Na jó, azért ez mindem volt, csak brutally attacked nembence0330 írta: ↑2022.02.04. 08:47:14Sőt, sajna a stadionon kívül is. Azért én nem érezném jól magam, ha így érkeznék meg a meccsre, kicsit durva volt. 35. mp-től: https://www.youtube.com/watch?v=Rix8jHJOjjo
Érdekes lesz, mostanában minden évben van egy csapat, akik felszívják magukat, aztán kipukkadnak, tavaly a Sociedad-ot kiáltották ki bajnoknak szeptemberben