Spanyol Kupa & Szuperkupa
-
- Jugador del Barça
Hát ez a Gudi ez 1 Veréb!A lényeg,h így is tovább jutottunk!
VISCA BARCA!
VISCA BARCA!
Az tény,hogy nem a legerösebb játékosokkal játszottunk,de sikerült!
Bár nem értem, Guardiola miért játszott a tüzzel,de le a kalappal a játékosok elött!
Csak Gudjohnsen nem kellett volna oda! Néha azt sem látta,hogy hol a labda,rossz passzokat adott,és szinte mindig elvették töle a labdad...A kispadra való játékos....
VIVA BARCA!!!!!

VIVA BARCA!!!!!

Nyilván nem tetszett, ahogy bekaptuk azt a 2 gólt (főleg a másodikat), de dicséretes volt, hogy a csapat azonnal összekapta magát és ahelyett, hogy az eredmény tartására játszott volna, megpróbált gólt szerezni, igy viszont folyamatosan nálunk volt a labda, az Espanyolnak már nem volt lehetősége.
Olvasom hogy sokan tényként kezelik a döntőt, véleményem szerint nehezebb dolgunk lesz a Mallorca ellen, nagy hiba lenne lenézni őket, hiszen általában jól szerepelnek a kupában.
Bojan-t megilleti a dicséret, főleg a második gólja miatt, nagyon finom megoldás volt, más szupersztár támadó ilyenkor már belerúgta volna a labdát a kapusba, de látszik, hogy a tizedmásodperc alatt is képes gondolkozni, mint Messi vagy Iniesta.
Olvasom hogy sokan tényként kezelik a döntőt, véleményem szerint nehezebb dolgunk lesz a Mallorca ellen, nagy hiba lenne lenézni őket, hiszen általában jól szerepelnek a kupában.
Bojan-t megilleti a dicséret, főleg a második gólja miatt, nagyon finom megoldás volt, más szupersztár támadó ilyenkor már belerúgta volna a labdát a kapusba, de látszik, hogy a tizedmásodperc alatt is képes gondolkozni, mint Messi vagy Iniesta.
- noname
- Llegenda del Barça
Egy kicsit én is izgultam a 2. gól után.Az Espanyol gólok vicckategóriába mentek.Az egyik egy 2x megpattanó lövés, a másik egy hatalmas kapusbaki.Sokkal simább volt a meccs, mint azt az eredmény mutatja.BUsquets pedig télleg remek volt.Ahányszor nála volt a labda legalább 1 embert mindig kicselezett.Jelenleg sztem ő a 4. számú kp-nk.Iniesta,Xavi,Toure trió verhetetlen, de Sergi akármikor akármelyikük helyére be tud ugrani és jól teljesíteni.
A Fifa egy szégyen
- Titinho
- Director del Fútbol
Na csak sikerült továbbjutni. 
Bevallom őszintén, hogy az Espanyol 2. gólja utána egy kicsit bennem volt a para, mivel egy gólt találhattak volna még. Ha csak a helyzetkihasználásukat nézem akkor igen, benne volt. (4 helyzetből 2 gól) Erre kell jobban odafigyelni a jövőben, alig van az ellenfélnek helyzete, szinte maximum 5-6 helyzete, de az már általában minimum 1 gól. 3-0-nál úgy éreztem, hogy meg sem állnak a fiúk legalább 5-ig, de aztán eléggé visszaálltak és kellett azért Pinto nagy lepkéje is a 2. gólhoz.
De a lényeg a továbbjutás!
Aki nálam a meccs embere volt az Busquets! Az év legjobb meccsét játszotta tegnap ez a fiú, nagyon sok szerelése szép volt, győnyörű cselei (nem csak egy-kettő hanem több), hajtott, küzdött, uralta a kp-t! Azért ez nagy szó egy 20 éves fiatalembertől. Ha ilyen ütemben fejlődik tovább, akkor nem kell aggódnunk a jövő vkp-ja miatt. Hatalmas grat és respect neki!
Jól mondta amúgy Pep is, jók voltak ezek az Espanyol elleni derbik, mivel legalább megtanulták, hogy idegenben is gólt kell szerezni, nem elég a megfelelő eredmény idegenben, mind a kupában, mind a BL-ben. Ha jól tudom akkor a Mallorca ellen otthon kezdünk, na ott kéne kiharcolni egy 2-3 gólos előnyt, azt a meccset megnyomni és akkor a visszavágóra talán elég lenne egy gól idegenben és azzal már szerintem tovább is jutnánk. Véleményem szerint könnyebben túljutunk a Mallorcán mint az Espanyol ellen.
És van egy olyan érzésem, hogy nem a Sevillával játszanánk a döntőt, ha bekerülünk! Én most elég jónak és erősnek tartom a Bilbao-t, hogy 2 meccs alapján kiverjék a Sevillát és szerintem ők lesznek ott a Mestalla-i döntőben!
Na ennyit akartam csak.
Peace.

Bevallom őszintén, hogy az Espanyol 2. gólja utána egy kicsit bennem volt a para, mivel egy gólt találhattak volna még. Ha csak a helyzetkihasználásukat nézem akkor igen, benne volt. (4 helyzetből 2 gól) Erre kell jobban odafigyelni a jövőben, alig van az ellenfélnek helyzete, szinte maximum 5-6 helyzete, de az már általában minimum 1 gól. 3-0-nál úgy éreztem, hogy meg sem állnak a fiúk legalább 5-ig, de aztán eléggé visszaálltak és kellett azért Pinto nagy lepkéje is a 2. gólhoz.

Aki nálam a meccs embere volt az Busquets! Az év legjobb meccsét játszotta tegnap ez a fiú, nagyon sok szerelése szép volt, győnyörű cselei (nem csak egy-kettő hanem több), hajtott, küzdött, uralta a kp-t! Azért ez nagy szó egy 20 éves fiatalembertől. Ha ilyen ütemben fejlődik tovább, akkor nem kell aggódnunk a jövő vkp-ja miatt. Hatalmas grat és respect neki!
Jól mondta amúgy Pep is, jók voltak ezek az Espanyol elleni derbik, mivel legalább megtanulták, hogy idegenben is gólt kell szerezni, nem elég a megfelelő eredmény idegenben, mind a kupában, mind a BL-ben. Ha jól tudom akkor a Mallorca ellen otthon kezdünk, na ott kéne kiharcolni egy 2-3 gólos előnyt, azt a meccset megnyomni és akkor a visszavágóra talán elég lenne egy gól idegenben és azzal már szerintem tovább is jutnánk. Véleményem szerint könnyebben túljutunk a Mallorcán mint az Espanyol ellen.

És van egy olyan érzésem, hogy nem a Sevillával játszanánk a döntőt, ha bekerülünk! Én most elég jónak és erősnek tartom a Bilbao-t, hogy 2 meccs alapján kiverjék a Sevillát és szerintem ők lesznek ott a Mestalla-i döntőben!
Na ennyit akartam csak.
Peace.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Most már nincs mese, innen már meg kell nyerni a kupát. Ha már idáig eljutottonk, kár lenne itt kiesni, főleg egy Mallorca ellen. Szóval nagy eséllyel ott leszünk a döntőbe, ott azért kemény dolgunk lesz, valoszinűleg a Sevilla ellen, de azt mondom, ha komolyan vesszük a dolgot, meglesz.
-
- Entrenador del Barça
Összességében nem játszottunk rossz meccset, bár eléggé bosszantó, hogy az ellenfél a semmiből így fel tud jönni. Voltak nagyon jó teljesítmények (Piqué, Bojan, Busquets), viszont egy-két ember (Alves, Sylvinho, Pinto) elég rossz napot fogott ki, ami főleg a végén bosszulta meg magát. A többiek hozták az átlagot.
Ezen kívül nagyon örültem, hogy Pep a végén nem bunkercseréket hozott be, hanem inkább elöl erősített.
Jövő héten a Mallorcát legalább 3-mal kellene verni, hogy a visszavágón ne kelljen annyit izgulni.
Ezen kívül nagyon örültem, hogy Pep a végén nem bunkercseréket hozott be, hanem inkább elöl erősített.
Jövő héten a Mallorcát legalább 3-mal kellene verni, hogy a visszavágón ne kelljen annyit izgulni.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Bojan második gólja okos, tetszetős megoldás volt. Talán egyre higgadtabb lesz a kapu előtt. Piqué gólját meg nagyon élvesztem! Azért nem tett rosszat a meccsnek, hogy feltámadt az Espanyol.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Február 4-én már a Mallorca-val játszunk visszavágo a bl meccs közben lesz
márc-4-én hol kezdünk megint idegenben?:)
márc-4-én hol kezdünk megint idegenben?:)
- albicelesteX
- A Vadász
Jó reggelt!Tegnap végig néztem a meccset!És ha nem is gála volt de győzelem ami azért fontos mert szerintem idén megnyerhetjük ezt a kupát!Viszont lenne egy két észrevételem!Kezdeném Sylvinhoval aki 34 évesen szerintem komolyabban segíti a bal szélen a támadásokat mint Abidal!Akit nem akarok bántani de szerintem Sylvinho jobban ad be,jobban passzol és jobban lő!Bravo neki padról felállva nagyot játszott!Aztán bejött a Caceres!Na most itt előre is bocsánatot kérek mindenkitől!De ez az ember egy amatőr!a második gólnál is mit művelt?Behátrált meg ha jól láttam oldra sasszézott ezzel is segítve a lövő játékost ahelyett hogy kilépett volna rá,ha jól emlékszek (nem biztos talán Sylvinho szaladt be a bal oldalról és próbált belelépni a lövésbe) na ezt az embert remélem nem sokszor kell látnom mint védőt!Nem rég volt egy cikk hogy Henrique jönne csak kinek a helyére na itt van meg van a hely!Ezért a játékosért adtuk tizenx milliót Garay-t meg hagytuk menni!
Másik meg a Hleb!Nem tudom milyen szerepe lesz de ha így játszik még ez amit most is adtak neki lehetőség sok lesz belőle!Egyébként meg végig attól paráztam nehogy agyonrúgják Messit ezek a favágók mert szerintem nem nagyon kíméltek senkit,hamarabb kellett volna megfognia a meccset a sporinak!De a lényeg hogy tovább mentünk!

számomra egyértelmű volt a továbbjutás, bár kicsit nehézkes volt a vége. simán döntőbe várom a csapatot. ennek a sorozatnak is nagy esélyese a Barca.
Vazzz, srácok, ne ijesztegessetek már!
Futok haza, h hátha még az utolsó két percet megnézhetem, de nem jött össze, erre feljövök ide, eredmény sehol, megnézem a fórumot, és azt látom, h egy mákos Espanyol gól miatt idegeskedtek...
Már azt hittem, h kiestünk...
Futok haza, h hátha még az utolsó két percet megnézhetem, de nem jött össze, erre feljövök ide, eredmény sehol, megnézem a fórumot, és azt látom, h egy mákos Espanyol gól miatt idegeskedtek...
Már azt hittem, h kiestünk...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
hát ami az espanyol találatait illeti , én sem örvendtem,de az idei (08/09es) Barcára az is jellemző,h még az ilyen meccseket is hozzuk. ami nagyon fontos. mindig lesznek hasonlóak, reméljük jó nagy időkülönbséggel követik majd egymást. Mindenesetre én spec elég nehezen tudom elképzelni, hogy a Mallorca ellen ne jussunk majd döntőbe, Espanyoltól is jobban tartottam, hiába állnak rosszul a bajnokságban.cps46 írta:Az ilyen meccseket utálom. Egy 0 Espanyol ellen kapunk egy dupla mákos gólt, aztán Pinto ahelyett, hogy kifejelné, inkább bevédi a labdát. A bíró meg tipikus spanyol felfogásban vezette a meccset...
Persze a hozzáállásnak profinak kell lennie, és az is lesz, akkor pedig meg lesz a finálé.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Majdnem megégtünk gyerekek.Igaza volt Guardiolának.3-0 után leeresztettünk,s majdnem bukó lett.
Busquets játéka ma elképesztő volt,grat. neki.
Az Espanyol első gólja mák volt,a második kapus hiba,szerintem.Ettől függetlenül érett a 3. is,örülök,hogy nem kaptuk meg.

Busquets játéka ma elképesztő volt,grat. neki.
Az Espanyol első gólja mák volt,a második kapus hiba,szerintem.Ettől függetlenül érett a 3. is,örülök,hogy nem kaptuk meg.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Entrenador del Barça
Az ilyen meccseket utálom. Egy 0 Espanyol ellen kapunk egy dupla mákos gólt, aztán Pinto ahelyett, hogy kifejelné, inkább bevédi a labdát. A bíró meg tipikus spanyol felfogásban vezette a meccset...
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
mallorca ellen mikor lesz az első meccs?
én bojant nem hoztam volna le,inkább gudjohnsent kellett volna.
pinto nagyon gyenge kapus. az atletico madrid elleni meccs visszavágóján és most is benne volt egy gólban.
én bojant nem hoztam volna le,inkább gudjohnsent kellett volna.
pinto nagyon gyenge kapus. az atletico madrid elleni meccs visszavágóján és most is benne volt egy gólban.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
külön dolgokról írtunk, én a 3-0ás előny után nem akarok izgulni, azt tudom, hogy lesznek szoros és izgalmas meccseink még bőven valószínű,de azért az már remélem nem valószínű , h megesne még egyszer hogy 3-0 után közel kerülnénk pl a kieséshez.gg86 írta:Pedig jobb ha hozzászokik az ember, lesz még pár idegtépő meccsünk a szezonban (főleg a BL-ben).ozsimiki írta: Mindenesetre a lényeg a továbbjutás,de a továbbiakban 3-0-ás állás után nem szeretnék ennyire izgulni![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Korábban azt mondtam, hogy a kupát az elődöntőtől lesz kb. érdemes komolyan venni... Hát ott vagyunk. innen mostmár mindenképp a 25ik trófea a cél. két győzelmet és egy döntetlent várok a fennmaradt 3 meccsből.
Eddig az eredmények Guardiolát igazolják, de remélem, hogy a Mallorca ellen már nem fog senkit pihentetni.
Inkább nyerjen "könnyedén" az első csapat, mint nyögvenyelősen egy "hybrid" csapat.
Inkább nyerjen "könnyedén" az első csapat, mint nyögvenyelősen egy "hybrid" csapat.
- Andris
- Adminisztrátor
Jöhetni jöhet, de legközelebb inkább kicsit kevésbé oktassunk, csak 90 percig tartson.Koeman írta:Ujfent oktattunk, ráadásul a derbin! Jöhet a Mallorca...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Én ott néztem egy rambo_es nevű linken. Semmi baja sem volt.csabooo írta:Valaki gyorsan egy internetes adót ahol lehet nézni a meccset!:DMegköszönném.
Ha lehet ne rojadirekta,ha van akkor jobb is jöhet !
Általában a justin-os linkekkel nézem a dolgaimat.
K.
Pedig jobb ha hozzászokik az ember, lesz még pár idegtépő meccsünk a szezonban (főleg a BL-ben).ozsimiki írta: Mindenesetre a lényeg a továbbjutás,de a továbbiakban 3-0-ás állás után nem szeretnék ennyire izgulni![]()