Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lavezzi nincs, de figyeld meg, hogy nem is fog játszani. Matuidi-Verratti-Motta középpálya fog felállni a Cavani-Ibra-Lucas hármassal. Cavanival azért nem lesz egyszerű...visca el barca írta:minden derbin húzott valami baromságot ami nem jött be, nem lennék meglepve ha bevállalná bartrát... lavezzi nincs tul nagy formában, talál elbírna vele....
Bartra: "playing as right back? I do what the coach asks me. It's a position I like, i played there in training."messideco írta:Mindegy, nézhetjük Adrianot Lucas ellen égni.Jó lesz a második hely, jöhet majd a Bayern. Vagy a Chelsea...
Mondjuk a tegnapi játéka alapján Adrinaoval se járunk jobban.defender3 írta:Most akkor kezdhetünk reménykedni, hogy Adriano ne sérüljön meg jövő hétig.
Juve szerintem azt játszaná, amit az Atlético szokott ellenünk, ami nekünk nem ízlik.Bob_Marley írta:Ez akkor sem áll nekem össze. Juventus pl nagyon sebezhető, Evra-Lichsteiner . Cityt meg tavaly is "lerendeztük". Nálam egy Shaktar sokkal veszélyesebb mint bármelyik másik.S.Agüero írta:Úgy értettem, hogy ellenünk az ő játékuk mennyire feküdne nekünk.
Ez akkor sem áll nekem össze. Juventus pl nagyon sebezhető, Evra-Lichsteiner . Cityt meg tavaly is "lerendeztük". Nálam egy Shaktar sokkal veszélyesebb mint bármelyik másik.S.Agüero írta:Úgy értettem, hogy ellenünk az ő játékuk mennyire feküdne nekünk.
Az hogy Chelsea társai hol vannak nem tudom, de a Juventus meg a City mit keres ezen a listán?? Vagy ha nevekre megyünk akkor persze oké. Kezdjük ott, hogy pl a City szerintem tovább sem jut.S.Agüero írta: RM, BM, Chelsea előttünk jár, PSG-Atlético egy szint, Juve van még egy kicsivel mögöttünk és a City.
10%-nál többet nem adnék rá, de hátha...![]()
Elődöntővel elégedett lennék.
Hát, szerintem az kéne, hogy a csatársor úgy tolja nagyjából, mint a Celta ellen - csak lőjenek mellé gólokat is -, a középpálya és a védelem meg olyan legyen mint a Sevilla és az Apoel ellen. Plusz Messi a lelkesebb énjét mutassa, mint a Sevilla ellen, amikor császár volt. Ezt az álomcsapatot kéne összeszoktatni, aztán mehetne a bugi, igazolások nélkül is tudnánk szintet lépni szerintem. Ez ugye így leírva egyszerűnek tűnik, de a megvalósítás már más tészta..MessiNeymarSuarez írta:Fuhha fiuk, akkor látom nemcsak én gondolom így:S
Szerintetek mikre lenne szüksége a csapatnak? És melyik posztra kéne igazolni?
Nekem egyedül ami bíztató az a Sevilla és Apoel elleni játékunk. Nekem nagyon tetszett, és azért egy nem gyenge Sevillát 5-1-reés egy Apoel 4-0-ra legyőzni nem gyenge , a PSG is csak szenvedős 1-0-t tudott hozni hazai pályán utolsó percekben szerzett góllal.
Normális edző, védekező középpályás Mascherano mögé/elé de semmiképp se Busquets, Alves, Xavi jegelése, Bartra mellett ha Pique huzamosabban jól teljesít nem kell senki.MessiNeymarSuarez írta:Fuhha fiuk, akkor látom nemcsak én gondolom így:S
Szerintetek mikre lenne szüksége a csapatnak? És melyik posztra kéne igazolni?
Nekem egyedül ami bíztató az a Sevilla és Apoel elleni játékunk. Nekem nagyon tetszett, és azért egy nem gyenge Sevillát 5-1-reés egy Apoel 4-0-ra legyőzni nem gyenge , a PSG is csak szenvedős 1-0-t tudott hozni hazai pályán utolsó percekben szerzett góllal.
Abban az esetbe ha az MSN 3-mas beválik nem lesz sérült és mindenki formába lendül akkor én nagy esélyt látok rá akár 70% is. Igaz hogy jelenleg esélyünk sincs de egy javuló tendenciát mutatva a játékos keret megvan hozzá!MessiNeymarSuarez írta:FELMÉRÉS:
Ti hány % esélyt láttok arra, hogy a Barcelona ebben a szezonban megnyerje a Bajnokok Ligáját ha minden jól alakul? (Úgy értem, hogy pl meglesz a legerősebb 11-es kezdő, Busi,Piqué és a többiek folytatják ezt a sorozatot hogy magukra találnak és az MSN 3-mas is jól összehangolódik)
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, érdekel hogy ti hogy látjátok
RM, BM, Chelsea előttünk jár, PSG-Atlético egy szint, Juve van még egy kicsivel mögöttünk és a City.MessiNeymarSuarez írta:FELMÉRÉS:
Ti hány % esélyt láttok arra, hogy a Barcelona ebben a szezonban megnyerje a Bajnokok Ligáját ha minden jól alakul? (Úgy értem, hogy pl meglesz a legerősebb 11-es kezdő, Busi,Piqué és a többiek folytatják ezt a sorozatot hogy magukra találnak és az MSN 3-mas is jól összehangolódik)
MessiNeymarSuarez írta:FELMÉRÉS:
Hát ha minden jól alakulna - sérültek, játékosok formája, megvan a világverő taktika -, akkor bárki ellen lenne esélyünk igazából..MessiNeymarSuarez írta:...