Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
plussz Abidalszajko írta:pitta19 írta: Henry, Pedro, Jorquera, és V. Sanchez, ami elég soványnak tűnik...
Csak 4 csere az hülyeség...2-3 ifistát csak felhívott vagyis most lenne rá lehetősége.
pitta19 írta: Henry, Pedro, Jorquera, és V. Sanchez, ami elég soványnak tűnik...
Abi mostani formáját Syl is simán hozza, sőt a támadásokhoz jobban hozzá tud tenni mint Abidal. Titi meg szerintem be fog jönni ha Bojannak nem megy. (de remélem nélküle is menni fog)fcbarca10 írta:Sajnos biztos így lesz a kezdő, mert már az El Mundo-n is olvastam.
Abidal és Henry hiányozni fognak.

Ohh, köszi az királykovinho írta:Sport 2Laci0820 írta:Nem tudjátok melyik adó közvetíti a meccset?

Miért sajnos?fcbarca10 írta:Sajnos biztos így lesz a kezdő, mert már az El Mundo-n is olvastam.
Abidal és Henry hiányozni fognak.
Ez a kezdő nekem is nagyon tetszik. Nagyon kiváncsi leszek, mert azt hiszem ilyen kezdő még nem volt.lionelmessi19 írta:Szerintem is megesszük őket reggelire... /vacsorára/
Itt a kezdő:
Pinto, Alves, Cáceres, Piqué, Sylvinho, Busquets, Touré, Keita, Messi, Iniesta i Bojan
Mindenképp tetszik.
jó lesz ez a kezdő, ha így marad...Etooka írta:Az AS szerint:
Pinto-Alves-Pique-Caceres-Sylvinho-Keita-Touré-Busquets-Iniesta-Messi-Bojan
Szvsz eléggé friss infó és elképzelhetőnek tartom, hogy így álljunk fel
Azzal hogy etoo kimaradt, szerintem mindenki arra számitott hogy henry középre-iniesta pedig az ö helyére...Már csak az kéne ha V.sanchez is kezdö lenne mondjuk toure helyettEtooka írta:Az AS szerint:
Pinto-Alves-Pique-Caceres-Sylvinho-Keita-Touré-Busquets-Iniesta-Messi-Bojan
Szvsz eléggé friss infó és elképzelhetőnek tartom, hogy így álljunk fel
Jobb lenne, ha Titi is játszana, Messi középen? Lol! Remélem szélen fog játszani, Bojan meg be középre! De én szegényt nem küldeném be egy Heintinga elé...CFirpo3 írta:3 ilyen alacsony, technikás támadóval tényleg kockázatos lenne kiálni, és egyetlen igazi gólvágó nélkül. De végülis az ATM ellen játszunk, az ő védőik pedig tudtommal nem olyan favágók, mint a kiscsapatokban.McLovin írta:Henry miért nem kezd? Lol! Messit megdarálják... Sz*r így a támadó szekció, remélem jól sül el, ha ez marad!

Szerintem meg a legnagyobb favágók ottvannakCFirpo3 írta:3 ilyen alacsony, technikás támadóval tényleg kockázatos lenne kiálni, és egyetlen igazi gólvágó nélkül. De végülis az ATM ellen játszunk, az ő védőik pedig tudtommal nem olyan favágók, mint a kiscsapatokban.McLovin írta:Henry miért nem kezd? Lol! Messit megdarálják... Sz*r így a támadó szekció, remélem jól sül el, ha ez marad!
3 ilyen alacsony, technikás támadóval tényleg kockázatos lenne kiálni, és egyetlen igazi gólvágó nélkül. De végülis az ATM ellen játszunk, az ő védőik pedig tudtommal nem olyan favágók, mint a kiscsapatokban.McLovin írta:Henry miért nem kezd? Lol! Messit megdarálják... Sz*r így a támadó szekció, remélem jól sül el, ha ez marad!