Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Persze nem egyszerű, nem is bántom miatta, hálátlan szerep.
Lendületből azért kumma nehéz ellene, ráadásul mindkét irányba szokta tolni.csababarca írta: ↑2023.03.19. 22:15:34Addig szórakozunk a 16os előterébe (Busquets 5 másodpercen belül kétszer) míg megint találnak egyet.
Araujonak azért ma meggyűlik a baja a brazillal.
Szerintem ők már elengedték a bajnokságot.Andris írta: ↑2023.03.19. 21:59:33Megkoszonhetik h 1-1, es azt is, hogy 11en johetnek ki a masodikra. Ennel tobbet ne kivanjunk 1 felidore, annyira nem vagyunk komplett csapat meg.
Remelem igy folytatjuk, de a madridnak egy ponton ki kell tamadnia majd, azt hiszem. En legalabbis furcsallnam ha a dontetlen nekik megfelelne.
Akkor aztan tenyleg a csatarainkon a vilag szeme.
Abszolút... hihetetlen, hogy mennyire szubjektív a bíráskodás - szinte mindig...Nacho amúgy miért van még a pályán.
Érdekelne, ha teljesen egyértelmű sárga lapról van szó (vagy ilyen nincs is, az mindig szubjektiv?) akkor nem lehet VAR-ozni? Mert ügye így pirosról van szó. Ahogy Raphinjat megállította, arra senki nem mondja nekem, hogy nem egyértelmű sárga. A brazil betört volna a tizenhatosra, de egy ilyen arcbatenyereles
Mi is köszönjük, elég lesz.Troym írta: ↑2023.03.19. 21:56:34Kösz, viszont.Ronaldinho0408 írta: ↑2023.03.19. 21:55:35
Sok sikert és boldogságot az életben ezzel a hozzáállással!
Nem, VAR nincs sárgánál, másodiknál sem.Ronaldinho0408 írta: ↑2023.03.19. 21:55:35Sok sikert és boldogságot az életben ezzel a hozzáállással!
Nacho amúgy miért van még a pályán.
Érdekelne, ha teljesen egyértelmű sárga lapról van szó (vagy ilyen nincs is, az mindig szubjektiv?) akkor nem lehet VAR-ozni? Mert ügye így pirosról van szó. Ahogy Raphinjat megállította, arra senki nem mondja nekem, hogy nem egyértelmű sárga. A brazil betört volna a tizenhatosra, de egy ilyen arcbatenyereles meg mezőnyben is inkább sárga, mint sem.
Remélem nem ezem fog múlni, mert simán jobbak vagyunk
Kösz, viszont.Ronaldinho0408 írta: ↑2023.03.19. 21:55:35Sok sikert és boldogságot az életben ezzel a hozzáállással!
Nacho amúgy miért van még a pályán.
Érdekelne, ha teljesen egyértelmű sárga lapról van szó (vagy ilyen nincs is, az mindig szubjektiv?) akkor nem lehet VAR-ozni? Mert ügye így pirosról van szó. Ahogy Raphinjat megállította, arra senki nem mondja nekem, hogy nem egyértelmű sárga. A brazil betört volna a tizenhatosra, de egy ilyen arcbatenyereles meg mezőnyben is inkább sárga, mint sem.
Remélem nem ezem fog múlni, mert simán jobbak vagyunk
Sok sikert és boldogságot az életben ezzel a hozzáállással!
Kounde Christensen mellett múltkor is bitang jó volt ott belül.