Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Feast4
Director del Fútbol

2014.10.01. 14:27:57

csabimo írta: sok jot nem várok a bl-töl, hacsak a vámpir nagyon el nem kapja
Ha a 4 közé be tudnánk menni én elégedett lennék.
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2014.10.01. 14:17:56

4 embert tudok kiemelni negativ irányba a tegnapi meccsről, meg ugy idén általában..
Iniesta: nem tudom hogy mit akar idén elvileg ő a támado középpályás nem Rakitic! Neki kéne alkotni valamit, ehelyett lassu, dinamikátlan sablonos foci, a semmibe beblöbölt lasztik jellemzik idén.. Oké a golpassz nagy volt.. Azon kivül senkit nem vert meg nem huzott 1 normálisat a lasztin, ez igy kevés tőle! Ez már nem az aranylabdajelöléses Ini!

Pedro: Nem is tudom hogy miért jáccik, futni Munir is tud..

Alves: elmult, vicc hogy maradt, és a legröhelyesebb hogy az egyik player aki a legtöbbet találkozik a lasztival.

Busquets: egy mandiner a csávo ami nagyon jo, ha vezetünk 2-3 gollal! Támadásba nem lép, mert nem is kérik tőle, szürni nem igazán szür, messze van a legjobb teljesitményétől! Kiváncsi lennék hova férne be ezzel a focival.. És szivesen megnézném mascheranot a helyén..

Van baj böven, elég sok a gyenge egyéni teljesitmény, Suarez nagyon kelleni fog, Alves posztját illet volna megoldani..
Amugy jo régen nyertünk idegenbe, ilyen focival nem is lehet, sok jot nem várok a bl-töl, hacsak a vámpir nagyon el nem kapja
BFC
Jugador d'estrella

2014.10.01. 13:53:20

Amit én láttam tegnap

Ter Stegen : A második meccs amit végigjátszott az első gól nem igazán volt az ő hibája véleményem szerint, a második az viszont teljes mértékben az ő hibája volt rossz ütemben lépett ki a kapuból, a harmadik gólt szerintem még Bravo mellet is simán bement volna. Egyszóval nem csak ő volt a hibás ezen a meccsen.
Mathieu/Mascherano: Elég stabilnak tűntek bár voltak hajmeresztő hibáik de a végén korrigálni tudtak.
Alves/Alba: A két szél konkrétan átjáróház volt (lásd 3. gólt is szélről adták be szinte tisztán az más kérdés hogy középen is lemaradtak az emberről.)Alves meg persze hozta a kötelezőjét
adjuk be értelmetlenül a labdát az 160-170 támadóinknak, persze a második gólnál ő adta a passzt de több értelmes beadása nem volt.
Busquets: Úgy játszik ahogy eddig játszott nem igazán emlékszem jó megmozdulására.
Rakitic: Nem igazán tündökölt ezen a meccsen valahogy eltűnt a tömegben.
Iniesta: Voltak jó megmozdulásai de a labda kétszer is lecsúszott a lábáról lövés közben.
Neymar illetve Messi : Nem kaptak igazán veszélyes labdákat a két gólon kivül.
Pedro: Nem igazán tudott mit kezdeni magával forgolódott majd elvesztette a labdát vagy rossz helyre passzolt.
Feast4
Director del Fútbol

2014.10.01. 13:41:37

splinter írta:Rögzített helyzetek....még mindig az achilles-i probléma gyökere....tegnap két gól jött ebből...

Pontosan! Félelmetesen működő támadójátékot is meg lehet akasztani két rossz szöglettek, amibnől gól lehet. Ez sajna még Pep hagyatéka és azóta se oldódott meg. Anna idején se volt erősebb a védelmünk, csak a középpálya és a támadósor olyan volt, hogy nem is igen került hátra a labda. Ez most is megvan, de egy PSG ellen nem biztos, hogy kijön az hogy többet tudunk rúgni mint kapunk.

Amúgy nem hiszem, hogy egy ember nyakába kéne varni a dolgot. Matyi az elősnél benne volt, Rakitic a másodiknál alászaladt, a harmadiknál Alves sehol sem volt, Ter Stegen is szerintem benne volt a másodikban.Nem lehet mindenkinek a fejlét venni, alapvető hibáink voltak, ilyen van. Ismét oda lyukadok ki ahova szoktam, a védelmünk most sem jó, valahogy stabilizálni kell a meglévő keretből. Ennyit lehet tenni.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.10.01. 12:42:03

Nervo írta:
csababarca írta: Most azt hogy beültették a hintába párszor, hát oké, de hát ennyit tud. Voltak nála rosszabb teljesítmények is tegnap.
Csaba :!: Tudom hogy nem ő a fő felelős a történtekért. De akkor is azt mondom, hogy nem barca szintű játékos és ráadásúl kumma sokba került a klubnak egy ilyen szintű emberke. :?

nekem ne mond, de mostmár itt van, el kell fogadni sajnos.
Viszont ami szomorúbb,hogy még így is talán ő a mozog a legjobban Masch mellett középhátvéd poszton.
Pedig nem is ez a posztja,kényszerbőn van ott,ő is Masch is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
splinter
Jugador del Barça

2014.10.01. 12:41:18

Rögzített helyzetek....még mindig az achilles-i probléma gyökere....tegnap két gól jött ebből...
Nervo
Capitá del Barça

2014.10.01. 12:36:08

csababarca írta: Most azt hogy beültették a hintába párszor, hát oké, de hát ennyit tud. Voltak nála rosszabb teljesítmények is tegnap.
Csaba :!: Tudom hogy nem ő a fő felelős a történtekért. De akkor is azt mondom, hogy nem barca szintű játékos és ráadásúl kumma sokba került a klubnak egy ilyen szintű emberke. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2014.10.01. 12:41:54-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.10.01. 12:26:11

Mathieut pont nem venném elő.
Most ki az aki ennél többet várt tőle? Szerintem így is többet hoz,mint amit képességei alapján tudnia kéne.
Első gól Alves és Masch hibája volt.
Második gól Stegené és Rakiticé.
Harmadik meg megint csak Alvesé.

Most azt hogy beültették a hintába párszor, hát oké, de hát ennyit tud. Voltak nála rosszabb teljesítmények is tegnap.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nervo
Capitá del Barça

2014.10.01. 12:19:41

visca el barca írta:
Nervo írta:Ez a meccs mindenképpen csalódás volt, az első komolyabb ellenfél ellen bebízonyosodott hogy a nagy matyiővel ennyivel vagyunk előrébb ott hátul.Ilyen Granadák meg Elchék ellen még elmegy az ő játéka, de szerintem komolyabb tudásal rendelkező csapat játékosaival szemben nulla ez az ember. :cry: És akkor ezt a 30 millát ilyen emberre költötték zubiék gratula érte. :cry: Alvéseket pedig már meg sem említtem a jó izlések határain belül persze. :?
láttad Te egyáltalán a meccset? matyiőn ment el? :lol:
Az első félidőt igen. Nem mondtam hogy csak ő rajta ment el, mert kapus hiba is volt, meg busiék is álvések is sárosak voltak megminden más egyéb tényező. De valami eszméletlen idegesítő a játéka ennek a palinak. :oops: Lassú, körlülményes és konkrétan Mottáék úgy szívatták oda-vissza hogy marha szép volt nézni sajnos. #-o Az a baj vele kapcsolatban, hogyha ezt egy motta képes volt vele szemben leművelni, akkor majd mi lesz egy Bale vagy egy Ronaldó ellen. #-o
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2014.10.01. 12:29:49-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.01. 12:19:11

Temetkezési bizniszre ne vállalkozzunk már, a csoportkörben vagyunk, nem az elődöntőben. Le merem fogadni nagy pénzbe, hogy a visszavágón az orrukra koppintunk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hank1ee 2014.10.01. 12:20:02-kor.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.01. 12:16:00

Nervo írta:...
Mathias Matyiő csak 20 volt, és annak ellenére, hogy sokszor beült a hintába nem rajta ment el a meccs - bár nem rajta múlt az sem sokszor, hogy nem lett nagyobb a különbség. Én is tartok tőle, hogy egy CR ellen mire fog menni, de a tegnapit nem lehet a nyakába varrni.

Ha megvesszük, akkor ezt nálunk csinálta volna a 3. gól előtt, a ziccerét meg Alba belövi, és simán nyerünk 2-3-ra.. :mrgreen: Amúgy tényleg jól tolta tegnap Marquinhos, nem tudom mindig így szokott-e játszani, de ha igen, akkor nem véletlen, hogy Lucho annyira figyelte. Bár lehet Bartra is így tolná már, ha rendes játékperceket kapna.. :roll:
Nervo
Capitá del Barça

2014.10.01. 12:15:45

visca el barca írta:
Nervo írta:Ez a meccs mindenképpen csalódás volt, az első komolyabb ellenfél ellen bebízonyosodott hogy a nagy matyiővel ennyivel vagyunk előrébb ott hátul.Ilyen Granadák meg Elchék ellen még elmegy az ő játéka, de szerintem komolyabb tudásal rendelkező csapat játékosaival szemben nulla ez az ember. :cry: És akkor ezt a 30 millát ilyen emberre költötték zubiék gratula érte. :cry: Alvéseket pedig már meg sem említtem a jó izlések határain belül persze. :?
Az első félidőt igen. Jó persze tudom hogy nem konkrétan ő rajta ment el, mert kapus hiba is volt, de a védelmi hibákért ő is nagy részben benne volt hátul. Nagyon idegesítő a játéka ennek a palinak lassú,körlülményes és konkrétan Mottáék úgy szívatták oda vissza hogy marha szép volt nézni sajnos. #-o
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.01. 12:07:49

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nervo
Capitá del Barça

2014.10.01. 12:00:59

Ez a meccs mindenképpen csalódás volt, az első komolyabb ellenfél ellen bebízonyosodott hogy a nagy matyiővel ennyivel vagyunk előrébb ott hátul.Ilyen Granadák meg Elchék ellen még elmegy az ő játéka, de szerintem komolyabb tudással rendelkező csapat játékosaival szemben nulla ez az ember. :cry: És akkor ezt a 30 millát ilyen emberre költötték zubiék hát gratula érte nekik. :cry: Alvéseket pedig már meg sem említtem a jó izlések határain belül persze. :? Ney és Messinek jár a taps. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2014.10.01. 12:09:22-kor.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.10.01. 11:50:56

És mindezt sikerült egyetlen egy írásjellel leírni, az is egy mondatközi , . Az munka. [-o<
Kép
kadarzsolt85
Jugador del Barça

2014.10.01. 11:44:16

A Barcanak vege leszerepeltek mehetnek kapalni nagyon gyengek vezetosegestol klubbostol jatekostol csapatkent mindenestol csa ennyi ez az igazsag de az elet megy tovabb lesz majd meg jo barca,csak nem ez' =D>
Barca Barca Baaarca
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.01. 11:28:18

Barcaman14 írta:A PSG pedig nagyon meglepett. 1 meccsüket sem láttam idén, de ahhoz képest, amiket hallani az öltözőbeli gondokról, a pályán nagyon is rendben voltak.
Zlatan off, party on. :mrgreen: Nagy meglepetés lenne továbbra is, de mekkora lenne, ha úgy nyernének BL-t, hogy végig sérült a kampós a szezonban. :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Barcaman14
Director del Fútbol

2014.10.01. 11:24:07

Ez a vereség azért egy arculcsapással nem ér fel, mert egyáltalán nem voltunk rosszak. Több periódusa is volt a meccsnek, amikor nekem kifejezetten tetszett, amit láttam. Intenzíven járattuk a labdát, volt mozgás a támadósorban is, csak egy-egy buta egyéni hiba következtében megadtuk a lehetőségeket a párizsiaknak. Ha pontosabbak vagyunk, akkor ezt a meccset simán hozzuk. Jókor jött ez a vereség.

Mentálisan láthatóan rendben van a brigád, így amíg mondjuk a tavalyi szezonban az ilyen kudarcoknak inkább visszatartó ereje volt, addig idén ezekből ténylegesen profitálhatunk.

A PSG pedig nagyon meglepett. 1 meccsüket sem láttam idén, de ahhoz képest, amiket hallani az öltözőbeli gondokról, a pályán nagyon is rendben voltak.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.01. 11:13:46

palesz77 írta:
Csbal írta:miert is? Mert volt egy szép lövése? Azért nem kellene túlzásokba esni. Munir sem csinált sok mindent. Sajnos nincs harmadik támadó alternatíva.
Lőtt a srác egy kapufát, mellé ő is gürizett mezőnyben, ez már több volt mint Pedrito teljesítménye tegnap. Tényleg nem a legveretesebb alternatíva Munir és Sandro, de az a baj, hogy Pedro szintjét simán hozni szokták, sőt, általában jobbat is. Úgy, hogy a B csapat tagjai..
Ez pont így van, halál idegesek még mindketten, amit meg is értek. Sanyi is kiegyenlíthetett volna a végén, Munir meg majdnem bombagólból érte ezt el, ezelőtt Pedro hol volt? Egy szép reményű kontrát baltázott el, a kapura meg Beckham is veszélyesebb volt.

palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.01. 11:09:29

Csbal írta:miert is? Mert volt egy szép lövése? Azért nem kellene túlzásokba esni. Munir sem csinált sok mindent. Sajnos nincs harmadik támadó alternatíva.
Lőtt a srác egy kapufát, mellé ő is gürizett mezőnyben, ez már több volt mint Pedrito teljesítménye tegnap. Tényleg nem a legveretesebb alternatíva Munir és Sandro, de az a baj, hogy Pedro szintjét simán hozni szokták, sőt, általában jobbat is. Úgy, hogy a B csapat tagjai..
Csbal
Jugador d'estrella

2014.10.01. 10:55:05

krisztiantobias írta:Munir tegnap egyetlen lövéssel felülmúlta Pedro egész meccses teljesítményét. Kár hogy nem ment be.
miert is? Mert volt egy szép lövése? Azért nem kellene túlzásokba esni. Munir sem csinált sok mindent. Sajnos nincs harmadik támadó alternatíva.
Feast4
Director del Fútbol

2014.10.01. 10:32:36

Nos tegnap direkt nem fűztem hozzá semmit ehhez a meccshez, mert jobb ha az ember nem elős idegből ír valamit.

Igazából nem voltunk rosszak. Partiban voltunk, de kijött a védelmünk még most sem jó. A támadójátékunknak és a középpályánk stabilitásának köszönhetjük, hogy még nem kaptunk gólt a bajnokásgban. ( Meg perrsze nem kicsi szerencsének)

Hozzá kell tenni azt is, hogy a PSG hatalmasta játszott, a harmadik gólnál hülyére lemattolták a védelmet. Iskola játék volt. Kijött az hogy nem biztsos, hogy mindig lehet többet rúgni mint kapni. És Marquinhos amikor kiszedte Messi labdáját konkrlétan agyvérzést kaptam!

Úgyanakkór küzsédből jeles, a két gól amit rúgtunk főleg az első hihetetlen volt.

Na és a most ennyit a dícséretekről. És ami gondot láttam: Először is, Rakiticnek megint egy csomót kellett Busquets helyett ütköznie, nem értem, hogy miért nem látja be hogy Mascherano vannak meccsek amikor jobb lenne a helyére, mert sokkal nagyobb munkabírású és erőszakosabb ezért Rakitic sokkal többet segíthetne elől mert így felörlik!

A másik marha nagy baj. Pedro... NE MÁR!!!!! ](*,) Munri tacskó fejjel egy mozdulattal többet tett hozzá mint ő! ( Alig várom Suarezt!)

A harmadik dolog a védelem. Oké úgy tervezte, hogy a védelmünk felfutkos és besegít a támadóknak, aztán visszazár, de látni kellett volna, hogy középpályán sokszor ránk vernek a védőik pedig úgy beérnek a támadásaikhoz, hogy itt nem lehet futkosni. És még mindig nem tudunk pontrúgásnál helyezkedni! Alves meg. Nem tudom kinek ad be folyton de bead! Brrrr!!!

Aztán, Xavi? Eleve nem volt jó csere, lassultunk középpályán, de ha satbilizálni akar akkor nem lenne hülyeség ha tudnánk játszani egy több kp-s felállásban. Ez az én véeményem úgyan de tényleg jó lenne.

Végül pedig amit a végén csináltunk. Kitámadtunk mint a hülye. Nekünk nem szabad, ezt neki is látnia kellett volna. Csak a szerencsén múlt, hogy nem kaptunk még egy gólt. Ilyenkor a BL ezen szakaszában nem szabad agyatlanul előre törni, csak normális ütemben támadni.Nem az egyenes kieséses második meccsén áltunk bukásra. Eleve kapkodók lettünk és már nem úgy mentek a dolgok, másrészt meg ha kapunk egy gólt romlik a gólkülönbségünk. És bele kell abba is gondolni, hopgy első helyen kéne tovább menni, ahhoz pedig itthon meg meg csapni a PSG-t és kevés gólt kapni. LE úgy érzem keicsit benne volt ebbe a buktában végsősoron.

Összeségében nem vagyok elkeseredett, de LE számára tanulságosnak kell lenni a tegnapi estének és nem csak a csapatnak de neki is tanulnia kell még.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.10.01. 10:18:24

lezakóztunk egy olyan meccsen, ahol nem biztos, h le kellett volna.
mindegy, ez van, elmúlt az az idő, amikor agyonvertünk mindenkit. természetesen nincs különösebb gáz, a csoportot hozni kell, utána meg majd meglátjuk, h merre hány méter.
a párizzsal egyébként legutóbb sem volt egyszerű a szitu, most is nagyon nagyot játszottak.
ettől függetlenül remélem, majd itthon megütjük őket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
zsoltman
Jugador d'estrella

2014.10.01. 10:06:12

Kapus

Pique Matthew
D.Alves Alba

Busquets Mascerano

Rakitic Iniesta

Messi Neymar

Volt tegnap a Sport.es-en egy ilyen kezdő,miért nem látja a szakmai stáb,hogy erősebb kp. ra van szükség!!!
Manchaster-ben is így nyertünk,meg anno Londonban a Chelsea ellen amikor Motta,Edmilson volt a két szűrő!
A Védelemre nem tudnák ilyen lendülettel átvinni a labdát könnyebben megoldanánk a védekezést,ha kell a támadást is tudnák segíteni a szűrőink! Ennyi kreatív kp-ra nincs szükség ilyen mérkőzésen.Miért nem alkalmazkodunk egy ilyen mérkőzéshez ez nem a Granada volt tegnap hanem a Psg!
krisztiantobias
Barça B

2014.10.01. 09:36:26

Munir tegnap egyetlen lövéssel felülmúlta Pedro egész meccses teljesítményét. Kár hogy nem ment be. Alves-nál meg Mascherano is jobb jobbhátvéd. Beadni ugyan úgy tud, azaz sehogy, viszont jobban védekezik. Az az érzésem, hogy ez a csapat nem léphet előre addig, amíg Pedro és Alves bent van a csapatban. Suarez segíteni fog, de Alves-en elakad a támadások fele
Válasz küldése