Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha a 4 közé be tudnánk menni én elégedett lennék.csabimo írta: sok jot nem várok a bl-töl, hacsak a vámpir nagyon el nem kapja
splinter írta:Rögzített helyzetek....még mindig az achilles-i probléma gyökere....tegnap két gól jött ebből...
Nervo írta:Csabacsababarca írta: Most azt hogy beültették a hintába párszor, hát oké, de hát ennyit tud. Voltak nála rosszabb teljesítmények is tegnap.Tudom hogy nem ő a fő felelős a történtekért. De akkor is azt mondom, hogy nem barca szintű játékos és ráadásúl kumma sokba került a klubnak egy ilyen szintű emberke.
Csabacsababarca írta: Most azt hogy beültették a hintába párszor, hát oké, de hát ennyit tud. Voltak nála rosszabb teljesítmények is tegnap.
Az első félidőt igen. Nem mondtam hogy csak ő rajta ment el, mert kapus hiba is volt, meg busiék is álvések is sárosak voltak megminden más egyéb tényező. De valami eszméletlen idegesítő a játéka ennek a palinak.visca el barca írta:láttad Te egyáltalán a meccset? matyiőn ment el?Nervo írta:Ez a meccs mindenképpen csalódás volt, az első komolyabb ellenfél ellen bebízonyosodott hogy a nagy matyiővel ennyivel vagyunk előrébb ott hátul.Ilyen Granadák meg Elchék ellen még elmegy az ő játéka, de szerintem komolyabb tudásal rendelkező csapat játékosaival szemben nulla ez az ember.És akkor ezt a 30 millát ilyen emberre költötték zubiék gratula érte.
Alvéseket pedig már meg sem említtem a jó izlések határain belül persze.
Mathias Matyiő csak 20 volt, és annak ellenére, hogy sokszor beült a hintába nem rajta ment el a meccs - bár nem rajta múlt az sem sokszor, hogy nem lett nagyobb a különbség. Én is tartok tőle, hogy egy CR ellen mire fog menni, de a tegnapit nem lehet a nyakába varrni.Nervo írta:...
Az első félidőt igen. Jó persze tudom hogy nem konkrétan ő rajta ment el, mert kapus hiba is volt, de a védelmi hibákért ő is nagy részben benne volt hátul. Nagyon idegesítő a játéka ennek a palinak lassú,körlülményes és konkrétan Mottáék úgy szívatták oda vissza hogy marha szép volt nézni sajnos.visca el barca írta:láttad Te egyáltalán a meccset? matyiőn ment el?Nervo írta:Ez a meccs mindenképpen csalódás volt, az első komolyabb ellenfél ellen bebízonyosodott hogy a nagy matyiővel ennyivel vagyunk előrébb ott hátul.Ilyen Granadák meg Elchék ellen még elmegy az ő játéka, de szerintem komolyabb tudásal rendelkező csapat játékosaival szemben nulla ez az ember.És akkor ezt a 30 millát ilyen emberre költötték zubiék gratula érte.
láttad Te egyáltalán a meccset? matyiőn ment el?Nervo írta:Ez a meccs mindenképpen csalódás volt, az első komolyabb ellenfél ellen bebízonyosodott hogy a nagy matyiővel ennyivel vagyunk előrébb ott hátul.Ilyen Granadák meg Elchék ellen még elmegy az ő játéka, de szerintem komolyabb tudásal rendelkező csapat játékosaival szemben nulla ez az ember.És akkor ezt a 30 millát ilyen emberre költötték zubiék gratula érte.
Zlatan off, party on.Barcaman14 írta:A PSG pedig nagyon meglepett. 1 meccsüket sem láttam idén, de ahhoz képest, amiket hallani az öltözőbeli gondokról, a pályán nagyon is rendben voltak.
Ez pont így van, halál idegesek még mindketten, amit meg is értek. Sanyi is kiegyenlíthetett volna a végén, Munir meg majdnem bombagólból érte ezt el, ezelőtt Pedro hol volt? Egy szép reményű kontrát baltázott el, a kapura meg Beckham is veszélyesebb volt.palesz77 írta:Lőtt a srác egy kapufát, mellé ő is gürizett mezőnyben, ez már több volt mint Pedrito teljesítménye tegnap. Tényleg nem a legveretesebb alternatíva Munir és Sandro, de az a baj, hogy Pedro szintjét simán hozni szokták, sőt, általában jobbat is. Úgy, hogy a B csapat tagjai..Csbal írta:miert is? Mert volt egy szép lövése? Azért nem kellene túlzásokba esni. Munir sem csinált sok mindent. Sajnos nincs harmadik támadó alternatíva.
Lőtt a srác egy kapufát, mellé ő is gürizett mezőnyben, ez már több volt mint Pedrito teljesítménye tegnap. Tényleg nem a legveretesebb alternatíva Munir és Sandro, de az a baj, hogy Pedro szintjét simán hozni szokták, sőt, általában jobbat is. Úgy, hogy a B csapat tagjai..Csbal írta:miert is? Mert volt egy szép lövése? Azért nem kellene túlzásokba esni. Munir sem csinált sok mindent. Sajnos nincs harmadik támadó alternatíva.
miert is? Mert volt egy szép lövése? Azért nem kellene túlzásokba esni. Munir sem csinált sok mindent. Sajnos nincs harmadik támadó alternatíva.krisztiantobias írta:Munir tegnap egyetlen lövéssel felülmúlta Pedro egész meccses teljesítményét. Kár hogy nem ment be.