2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
El se tudom képzelni, hogy jönne szóba a Barcanál idén a nemzetközi topszint. Realitás a harc a spanyol bajnoki címért. Ott a győzelem - tekintettel a riválisokra - nem tűnik elérhetetlennek. A jövő meg legyen az új vezetőség gondja, pontosabban a socioké, hogy milyen programú és hitelességű vezetőséget választanak ebben a covidos környezetben.
Én is így gondolom. Robi helyére kit rakott volna be? Dest még kb. edzésen sem volt, Busqets-el is várjunk még azért, az utóbbi kb. 2 évben ő volt az aki kapta le pályáról. Pjanic is szállt már be azért (és egyszer sem használta ki mind az 5 cserét, tegnap és a Celta ellen is ellen 1-1 kényszerű volt), Messit ki cserélte volna le? Jöhetett volna ide Flick, Xavi stb. nem hiszem hogy bárki lekapja.davi10 írta: ↑2020.10.05. 12:24:34Busi és Robi helye egyelőre érthető. Ha majd a 15. fordulóban is ők játszanak és Dest meg Pjanic padozik, akkor tényleg baj lesz.drobika írta: ↑2020.10.05. 11:34:01Ezzel részben egyetértek, A Sevilla bizony jó csapat,ellene nem egyszerű játszani. Azzal is, hogy alakulóban a csapat, viszont az tisztán látható, hogy Busi, Griez és SR. nagyon necces ebben a csapatban és a helyükre más kell. ennek ellenére fix kezdők...Ha ehhez még hozzájön egy gyengélkedő De Jong, az négy ember..., de minimum 3, aki cserére szorulna. Ennyit nem bírunk el egy Sevilla ellen...
Plusz Cou cseréjét érti valaki? Mert ő volt az egyetlen aki képes volt megjátszani előre bárkit, már ha sikerült egyáltalán a védőknek a labdát előre játszani.
Ezzel a labdakihozatallal kezdeni kell valamit, mert igazi gólveszély saját magunkra nézve az a hátsó adogatás ilyen labdabiztonsággal.
Griezmann más kávéház, neki is mondta Koeman, hogy megtalálja a helyét, de ez nagyon nem akar sikerülni.
Coutinho cseréjét azért értem meg, mert ő is 7 nap alatt 3 meccsen kezdett, és ő nem csak sétálgatott.
Amúgy eléggé meglepődtem amikor a végén elment Pjanic, Dest és Braithwaite is melegíteni, azt hittem Koeman húz egy tököset és lehozza Messi-t![]()
Nagyon nem szeretném a 15. fordulóban is az SR. Busi kezdő felállást nézni, mert akkor kb a 15.helyen is fogunk tartani... Ez a két ember döbbenetesen gyenge. Ha Lajos nem Barca szint volt, akkor ők milyen szinten vannak stabilan kezdőként? Kiegészülve Griezzela jobb oldaon minusz három ember előre játékban, és védekezésben is megye II.davi10 írta: ↑2020.10.05. 12:24:34Busi és Robi helye egyelőre érthető. Ha majd a 15. fordulóban is ők játszanak és Dest meg Pjanic padozik, akkor tényleg baj lesz.drobika írta: ↑2020.10.05. 11:34:01Ezzel részben egyetértek, A Sevilla bizony jó csapat,ellene nem egyszerű játszani. Azzal is, hogy alakulóban a csapat, viszont az tisztán látható, hogy Busi, Griez és SR. nagyon necces ebben a csapatban és a helyükre más kell. ennek ellenére fix kezdők...Ha ehhez még hozzájön egy gyengélkedő De Jong, az négy ember..., de minimum 3, aki cserére szorulna. Ennyit nem bírunk el egy Sevilla ellen...
Plusz Cou cseréjét érti valaki? Mert ő volt az egyetlen aki képes volt megjátszani előre bárkit, már ha sikerült egyáltalán a védőknek a labdát előre játszani.
Ezzel a labdakihozatallal kezdeni kell valamit, mert igazi gólveszély saját magunkra nézve az a hátsó adogatás ilyen labdabiztonsággal.
Griezmann más kávéház, neki is mondta Koeman, hogy megtalálja a helyét, de ez nagyon nem akar sikerülni.
Coutinho cseréjét azért értem meg, mert ő is 7 nap alatt 3 meccsen kezdett, és ő nem csak sétálgatott.
Amúgy eléggé meglepődtem amikor a végén elment Pjanic, Dest és Braithwaite is melegíteni, azt hittem Koeman húz egy tököset és lehozza Messi-t![]()
Busi és Robi helye egyelőre érthető. Ha majd a 15. fordulóban is ők játszanak és Dest meg Pjanic padozik, akkor tényleg baj lesz.drobika írta: ↑2020.10.05. 11:34:01Ezzel részben egyetértek, A Sevilla bizony jó csapat,ellene nem egyszerű játszani. Azzal is, hogy alakulóban a csapat, viszont az tisztán látható, hogy Busi, Griez és SR. nagyon necces ebben a csapatban és a helyükre más kell. ennek ellenére fix kezdők...Ha ehhez még hozzájön egy gyengélkedő De Jong, az négy ember..., de minimum 3, aki cserére szorulna. Ennyit nem bírunk el egy Sevilla ellen...
Egyedül az eredmény vállalható a tegnapi meccsből, az összes többi fejetlenség. Folyamatosan 2-3-4 fős emberhátrányban kezdjük a meccseket. Ez elég nagy luxus! Az átalakulás csak ott nem történt meg, ahol kötelező lett volna. Araujo is csak azért játszhatott, mert kényszer volt. Ahol évekig nem volt változás, ott nem az utolsó átigazolási nap hozza el majd a csodát. Erőnléti problémák idővel csak nőni fognak, jönnek a sérülések a terheléssel. A csapat magja, alapja, váza ilyen tekintetben nem egészséges. Az, hogy a mester Fatit Pedrivel cseréli, nem egyenlő még a megújulással.Samper írta: ↑2020.10.05. 10:59:50Nem értem egyesek mércéjét. A Sevilla ma a legjobban összerakott, nemzetközi szinten is eredményes összeszokott spanyol csapat. Ezzel szemben a Barca most átalakulásban lévő gárda öt hét gyakorlással, tele fiatalokkal. Egy ilyen, bírói segédletes döntetlen kiváló eredmény. Az összjáték persze valóban akadozik, a jobboldal így nem maradhat - de hát ma még változások is lehetnek a keretben is.
Ezzel részben egyetértek, A Sevilla bizony jó csapat,ellene nem egyszerű játszani. Azzal is, hogy alakulóban a csapat, viszont az tisztán látható, hogy Busi, Griez és SR. nagyon necces ebben a csapatban és a helyükre más kell. ennek ellenére fix kezdők...Ha ehhez még hozzájön egy gyengélkedő De Jong, az négy ember..., de minimum 3, aki cserére szorulna. Ennyit nem bírunk el egy Sevilla ellen...Samper írta: ↑2020.10.05. 10:59:50Nem értem egyesek mércéjét. A Sevilla ma a legjobban összerakott, nemzetközi szinten is eredményes összeszokott spanyol csapat. Ezzel szemben a Barca most átalakulásban lévő gárda öt hét gyakorlással, tele fiatalokkal. Egy ilyen, bírói segédletes döntetlen kiváló eredmény. Az összjáték persze valóban akadozik, a jobboldal így nem maradhat - de hát ma még változások is lehetnek a keretben is.
Megint szeretném megvillogtatni a futból menedzseres tudásomatXavier Hernandez írta: ↑2020.10.04. 23:31:36Erre a gyors támadásépítés a válasz, ez még szemlátomást nem megy egy ilyen ellenféllel szemben, emiatt a korábbi kézilabdás, ötlettelen körbeadogatások megint megjelentek.
valóban, a sétálgatás nem újdonság, csak az, hogy semmit nem mutat a klasszisából. az viszont elég nagy újság.Sinya22 írta: ↑2020.10.04. 21:51:27A sétálgatás újdonság?Mikor volt ő egy 90 percen át rohangáló ember,mert nekem nem rémlik. Annyira a leggyengébb hogy az egyenlítő gól és fati helyzete is tőle jött. A szögletnél meg nem ment hátra kifejelni a labdát gondolom.
Griezmann a pályán sincs nem tudom hány fordulóig kell még erőltetni,vagy most akkor egész szezonban pályán lesz 60-70 percet hátha történik valami?