Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lesz. de hol van még az...Hunter91 írta:Vidi meccsről lesz valahol stream? (Ami nézhető is.)
Kutattam-kutattam bő 17 másodpercen keresztül és ezeket találtam:nemrobi írta:Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy hol találom meg a következő idény sorsolását? Illetve, hogy milyen, a bajnokin kívüli meccseket játszik a csapat augusztustól kezdődően? Köszönöm a segítséget!
így bocs! közben ezt találtamadam_1519 írta: Én győri vagyok és itt pláza, árkádban nincsenek ilyen beülő helyek csak ilyen nagy kaálós negyed és azok sincsenek nyitva háromnegyed 9 körül
Én győri vagyok és itt pláza, árkádban nincsenek ilyen beülő helyek csak ilyen nagy kajálós negyed és azok sincsenek nyitva háromnegyed 9 körüldaffy írta:ugyan nem ott lakom,de a plázákban szoktak lenni kávézók vagy lazább "éttermek",ahol meccseket közvetítenek. pesten is van,pl az arénában. talán csabán is.adam_1519 írta:az ügyben érdeklődnék h a döntő ideje alatt Békéscsabán leszek és ott valahol megtudnám nézni estleg vmi plázba (lehetőleg nem kocsmára gondoltam persze ha nincs más marad az).aki arra fele lakik az legyen szíves segíteni.előre is köszi
ugyan nem ott lakom,de a plázákban szoktak lenni kávézók vagy lazább "éttermek",ahol meccseket közvetítenek. pesten is van,pl az arénában. talán csabán is.adam_1519 írta:az ügyben érdeklődnék h a döntő ideje alatt Békéscsabán leszek és ott valahol megtudnám nézni estleg vmi plázba (lehetőleg nem kocsmára gondoltam persze ha nincs más marad az).aki arra fele lakik az legyen szíves segíteni.előre is köszi