Barça a Bajnokok Ligájában
- shutterisland
- Director del Fútbol
egyetértek nagyjából sanama érveivel, nem biztos, hogy rossz lenne, ha most kicsit megkavarnánk.
ha meg nem ül a dolog, bármikor vissza lehet tolni cesc-et a kp-ra, és init feljebb egy sorral, vagy cserével belenyúlni a szerkezetbe.
ha meg nem ül a dolog, bármikor vissza lehet tolni cesc-et a kp-ra, és init feljebb egy sorral, vagy cserével belenyúlni a szerkezetbe.
Nem értelek titeket
Eddig ment a sírás, hogy Martino egy nulla, sose húz újat, és váratlant.
Most húzna egyet, hogy Iniestát visszahozza kp-ra, Cesc-et meg előre tolja középcsatárba, így Neymar maradhat bal oldalon, és lenne egy kis kutyulás még ahhoz a csapathoz képest is, amelyikkel 1 hete fogadták az ATMA-t.
Most meg ez sem jó...
Szerintem meg teljesen jó lenne.
1. Neymar láthattuk bal oldalon az igazi, nem a jobboson. Ha Iniesta szélső, akkor Neymar kiszorulna jobbra, így maradhat.
2. Cesc középen baromi jól játszott akkor, amikor Messi jobbról támogatta. Az más kérdés, hogy az utóbbi időben általában akkor került oda, amikor Messi sérült volt, de együtt nagyon jól játszottak általában ilyen szerkezetben.
3. Cesc így eltávolodhat Xavitól, így reméljük kevésbé oltják ki egymást, és Fabre is kevésé tűnne el a mezőnymunkában.
Annyi kell, hogy Messi ne a hétvégi kedvetlen arcát hozza, és legalább 4-5km-et fusson, meg persze mindenki más. Nem lesz könnyű, de nekem ez a meglepetés szerkezet tetszik, ha nem jön be, van idő változtatni.

Most húzna egyet, hogy Iniestát visszahozza kp-ra, Cesc-et meg előre tolja középcsatárba, így Neymar maradhat bal oldalon, és lenne egy kis kutyulás még ahhoz a csapathoz képest is, amelyikkel 1 hete fogadták az ATMA-t.
Most meg ez sem jó...

Szerintem meg teljesen jó lenne.
1. Neymar láthattuk bal oldalon az igazi, nem a jobboson. Ha Iniesta szélső, akkor Neymar kiszorulna jobbra, így maradhat.
2. Cesc középen baromi jól játszott akkor, amikor Messi jobbról támogatta. Az más kérdés, hogy az utóbbi időben általában akkor került oda, amikor Messi sérült volt, de együtt nagyon jól játszottak általában ilyen szerkezetben.
3. Cesc így eltávolodhat Xavitól, így reméljük kevésbé oltják ki egymást, és Fabre is kevésé tűnne el a mezőnymunkában.
Annyi kell, hogy Messi ne a hétvégi kedvetlen arcát hozza, és legalább 4-5km-et fusson, meg persze mindenki más. Nem lesz könnyű, de nekem ez a meglepetés szerkezet tetszik, ha nem jön be, van idő változtatni.
- Capon
- Llegenda del Barça
Döntetlent várok, 2-2-vel már jobbak is lennénk, ez szerintem reális eredménynek is tűnik.
Elég küzdelmes nyögvenyelős meccsnek ígérkezik.
Elég küzdelmes nyögvenyelős meccsnek ígérkezik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fabregas nem gólerős?? Na, hát ez viccnek is rossz, középpályásaink közül messze ő a leggólerősebb és az aszisztokat is szórja.mess2009 írta:nem könnyű ez elé a meccs elé bármit is írni.ami nyilvánvalónak tűnik: ha a Barcelona nem képes legyőzni az Atl. Madridot valójában nincs is mit keresnie a BL. négyesben. az előttem az utolsó Cássico óta nem kétséges, hogy a képessége megvan a győzelemhez de az is, hogy ezt nem képes tartósan érvényesíteni,erről meg éppen a legutóbbi Liga meccs győzött meg, de akár ki terjeszthetném a tavasz szezonunkra is.
máshol már leírtam, lényegében a kulcsjátékosaink teljesítményén múlik minden! illetve majdnem minden, hiszen a foci-szerencse sok okoskodást felül írt már.
néhány érdekesség talán: mindenki a védelmünk sebezhetőségéről harsog de érdekes módon ez arányaiban közel sem igazolható a kudarcok okaként.
Messi: úgy tűnik jó formában van, de az is tény hogy a hatékonysága nem a régi ami alatt azt értem, hogy láthatóan több ziccert kihagy, több a sikertelen betörési kísérlete, tehát az eredményességhez többet kellene kiadnia magából(jobban oda kellene tennie magát, nagyobb hajtás kellene....stb)
a várható összeállításról: Fabregas szerintem általában gyenge egy ilyen csapat ellen, mert lassú és alapjában soha nem is volt gólerős de egy egy alkalommal megvillanhat ami döntő is lehet. vele kapcsolatban ha kezdő lesz inkább az a fontos, hogy mikor cserélje le!
Neymar: semmi újat nem tudok hozzá tenni, kell ebbe a csapatba és szerintem jól is fog játszani, a nagy kérdés, hogy képes e végre gólt is lőni amikor nagyon kell.
a védelmünk: egy-két gól sajna "bennük van", többet kellene rúgnunk. középen Busi sokat hozhat, de ha tulságosan nagyvonalúskodik, sokat el is adhat, Xavi és Iniesta ? hát kiben bízhatnánk ha nem bennük!
harcra fel!
Mai meccset szvsz az fogja eldönteni, hogy ki lövi az első gólt.
nem könnyű ez elé a meccs elé bármit is írni.ami nyilvánvalónak tűnik: ha a Barcelona nem képes legyőzni az Atl. Madridot valójában nincs is mit keresnie a BL. négyesben. az előttem az utolsó Cássico óta nem kétséges, hogy a képessége megvan a győzelemhez de az is, hogy ezt nem képes tartósan érvényesíteni,erről meg éppen a legutóbbi Liga meccs győzött meg, de akár ki terjeszthetném a tavasz szezonunkra is.
máshol már leírtam, lényegében a kulcsjátékosaink teljesítményén múlik minden! illetve majdnem minden, hiszen a foci-szerencse sok okoskodást felül írt már.
néhány érdekesség talán: mindenki a védelmünk sebezhetőségéről harsog de érdekes módon ez arányaiban közel sem igazolható a kudarcok okaként.
Messi: úgy tűnik jó formában van, de az is tény hogy a hatékonysága nem a régi ami alatt azt értem, hogy láthatóan több ziccert kihagy, több a sikertelen betörési kísérlete, tehát az eredményességhez többet kellene kiadnia magából(jobban oda kellene tennie magát, nagyobb hajtás kellene....stb)
a várható összeállításról: Fabregas szerintem általában gyenge egy ilyen csapat ellen, mert lassú és alapjában soha nem is volt gólerős de egy egy alkalommal megvillanhat ami döntő is lehet. vele kapcsolatban ha kezdő lesz inkább az a fontos, hogy mikor cserélje le!
Neymar: semmi újat nem tudok hozzá tenni, kell ebbe a csapatba és szerintem jól is fog játszani, a nagy kérdés, hogy képes e végre gólt is lőni amikor nagyon kell.
a védelmünk: egy-két gól sajna "bennük van", többet kellene rúgnunk. középen Busi sokat hozhat, de ha tulságosan nagyvonalúskodik, sokat el is adhat, Xavi és Iniesta ? hát kiben bízhatnánk ha nem bennük!
harcra fel!
harcra fel!
- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem nagyon zsír a fekete mezünk (remelem jo képet találtam
)
http://tinyurl.hu/76e0/" target="_blank

http://tinyurl.hu/76e0/" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- neobarca
- Director del Fútbol
Kicsit kezd tele lenni a tököm már a k**va UEFA-val meg a FIFA-val. Lassan már azt is szabályozzák, hogy ki legyen a kezdő 11ünkben. Kinek zavaró? Egyáltalán nem zavaró. Már nem a fekete-fehér tv-s korszakban élünk.pitta19 írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ca-2327667

Amúgy a tippem ma estére 1-1 és 11esekkel továbbmegyünk. Pinto kivédi a szemüket.

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- visca el barca
- Presidente del Barça
a city ellen azért működött igazán az a taktika amiről lent írtam, mert ők egy jatekosabb csapat, ellenük létszükség volt h a kelleténél többet legyen nálunk a labda. az atleticoval szemben ezzel viszont nem fogunk sokra menni. rengeteg mozgás kell, sok beindulással, nem szabad körbeadogatni a 16osuknál.. most kell az az oly sokat hangoztatott direktebb játék.
próbálok visszaemlékezni a 4 idei meccsünkre és igazán nem is a 4 x a szomorú, hanem az, hogy 4 jogos x volt, tehát még csak azzal sem spanolhatom magam, hogy legalább 1-2 meccsen lefociztuk őket, csak mi kihagytunk 100 ajtoablakot ők meg elszaladtak egy kontrával.
arda öröm h nem tolja, egy hentes mínusz. remélem costa sem játszik, az lenne csak az igazán jó
jelenleg 40-60%-ot adok magunk javára. örülnék ha martino meglepne vmivel, ott van előtt a 4 meccs dvd-je, okoskodjon ki valamit.
próbálok visszaemlékezni a 4 idei meccsünkre és igazán nem is a 4 x a szomorú, hanem az, hogy 4 jogos x volt, tehát még csak azzal sem spanolhatom magam, hogy legalább 1-2 meccsen lefociztuk őket, csak mi kihagytunk 100 ajtoablakot ők meg elszaladtak egy kontrával.
arda öröm h nem tolja, egy hentes mínusz. remélem costa sem játszik, az lenne csak az igazán jó

jelenleg 40-60%-ot adok magunk javára. örülnék ha martino meglepne vmivel, ott van előtt a 4 meccs dvd-je, okoskodjon ki valamit.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szerintem eddig egyszer volt a fiúkon..a Celtic elleni 'odavágon'.pitta19 írta:Nem rémlik, hogy idén játszottunk volna a fekete 3. számú mezünkben, ma minden esetre ez lesz a fiúkon a matracosok ellen.
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig" target="_blank ... ca-2327667
Pedig lehetne többet is... szerintem piszkos jól néz ki!
- pitta19
- Jugador d'estrella
Nem rémlik, hogy idén játszottunk volna a fekete 3. számú mezünkben, ma minden esetre ez lesz a fiúkon a matracosok ellen.
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ca-2327667" target="_blank
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ca-2327667" target="_blank
- Andris
- Adminisztrátor
Ugyan sracok, egyertelmu hogy a legjobb kezdonk Fabregassal a kpn es Iniestaval a tamadosorban van. A kerdes szerintem sokkal inkabb h Neymart akarjuk e, de nyilvan o a legveszelyesebb. Ezzel a kezdovel meg nem jatszottunk rosszul igazan.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
ezek után remélem, hogy ők játszanak.visca el barca írta:biztos h agygörcsöt kapok ha fabregassal kezdünk elől. hagynám a francba ezt a 4kp-s hülyeséget, és mivel xavit usem hagyjak ki ezért xavi/busi/ini hármas tolná elől meg neymar/messi/akárki.

viccet félretéve neymart betenném középre, messi jobbszél, Ini balszél, középpályán cesc, xavi, sergio. jól cselező játékosok kellenek előre, akiket a középpályáról lehet tömni labdákkal. ennek egy variációja, hogy ini vissza cesc fel neymar ki szélre, de alapvetően Ini szabad kezet kapna tőlem, és az ő helyzete határozná meg a társakét.
Szerencsére Ini nagy formában, és szerintem továbbjuttatja a csapatot. 2:0ra nyerünk.
- Leon
- Director del Fútbol
A legfrissebb hírek szerint Costa ma nem edzett de ott van a keretben,Arda Turan pedig biztos nem játszik. Ahogy korábban is írtam,kb a fél Atletico - nak van sárgája és elődöntő ide vagy oda,páran talán emiatt visszavesznek.Webbnek örülök,hiába angol bíró,nem igazán engedi a hentelést (legalább is azon a pár meccsen amit láttam,nem nagyon engedte) .
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Nincs. Most lesznek majd veszélyeztetettek páran. Nálunk Cesc lesz tuti veszélyben hiszen már az első meccsen is úgy játszott.S.Agüero írta:Nincs ilyen, azt hiszem.fcjoc írta:Ki nem jatszhat eltiltas miatt az AtMbol?
Ki nem jatszhat eltiltas miatt az AtMbol?
3 csatárral kell kezdeni, ez biztos. Cesc nagy kedvencem, de kispadozzon csak, aztán ha jól állunk akkor bejön Neymar helyett mondjuk, tartani az előnyt és/vagy továbbjutást, ha meg rosszul akkor mondjuk Xavi helyett jöhet egy támadóbb kp.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Remélem a csapat játéka nem lesz olyan szürke, mint ahogy megérkeztek Madridba 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A 4kp-s hülyeséggel vertük oda-vissza a cityt, meg a madridot a bernabeuban, úgyhogy nem tűnik az hülyeségnek, sőt...persze nem állítom, hogy mindenki ellen bejön, de van rá sansz. Én csak attól félek, hogy bele ne aludjunk a meccsbe...visca el barca írta:biztos h agygörcsöt kapok ha fabregassal kezdünk elől. hagynám a francba ezt a 4kp-s hülyeséget, és mivel xavit usem hagyjak ki ezért xavi/busi/ini hármas tolná elől meg neymar/messi/akárki.
Ha a fociról fog szólni a 90 perc, akkor meggyugodhatunk, abban jobbal leszünk. Ha elmegy a derbi egy más irányba-játék tördelése, keménykedések, rugdosódás-akkor bajban leszünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Év fórumozója 2013
Mondjuk Sánchez kezdetésének biztos sokan örülnének.visca el barca írta:biztos h agygörcsöt kapok ha fabregassal kezdünk elől. hagynám a francba ezt a 4kp-s hülyeséget, és mivel xavit usem hagyjak ki ezért xavi/busi/ini hármas tolná elől meg neymar/messi/akárki.

- visca el barca
- Presidente del Barça
biztos h agygörcsöt kapok ha fabregassal kezdünk elől. hagynám a francba ezt a 4kp-s hülyeséget, és mivel xavit usem hagyjak ki ezért xavi/busi/ini hármas tolná elől meg neymar/messi/akárki.

- Leon
- Director del Fútbol
Ha gondjuk van akkor Simeone szerintem nem kockáztat,a maradék 10 játékossal is simán be tud állni a 16os vonalára! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Diego Costa mellett Arda Turan játéka is kérdéses. Mindketten hiányoztak pár edzésről.
De szerintem ott lesznek mindketten egy ilyen meccsen.
De szerintem ott lesznek mindketten egy ilyen meccsen.
- Deus
- Boixos Nois
Alcantara írta:Howard Webb vezeti a szerdai meccset.
Én nem örülök túlságosan Webbnek.
Az ő felfogása inkább az Atletico stílusának fog kedvezni.
Na ez csúcs... Mindenki készüljön fel a sérülésekre... Fogyni fog a keretlétszám a következő meccsekre...