Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2014.04.01. 23:04:09

Amúgy meg közel nem vagyunk rosszak...Sőt meglepően jók vagyunk,középpályán marhára pörög a labda,elől is akár mennyire Atletico azért megoldottuk,kis szerencsével vágunk még egyet,benne volt...Pedig ennél jobban senki nem fog védekezni az is tuti...Neymar kezdi összekapni magát,Messi is él,ma nem láthattuk mert folyamatosan lerúgták de azért egész jó formában van...A védelmünk egészen épkézláb volt még Pique kiválásával is,nagy meccsen tudnak azért...

Sztem meg lesz ez idegenben,jobbak vagyunk...És a többi csapatot sem érzem jobbnak,lásd Bayern xel az Old Traffordon a harmatos Mu ellen...A realt levertük idén 2szer...A Chelsea kikapott a a ctiytől akit mi lemostunk mindkét meccsen...A PSG semmivel sem jobb mit tavaly amikor a gyengébb Barca ellen is csak a bíró tartotta életben őket...A Dortund esetlegsen még no az kb sehol nincs...Mut meg hagyjuk sztem...Csak ezért írom merthogy most nem vagyunk olyna jók és úgyse nyerhetünk elhangzott itt...Hát nem vagyunk olyanok mint 2009ben,de simán vagyunk annyira jók hogy reális esélyünk legyen bárki ellen...Pláne hogy Messi sem 100%os még,és Neymar sem,ha ők mégjobbna lekapják,márpedig egyre jobbak meccsről meccsre...Ami visszaüthet,nem tudom Pique meddig dől ki,azért ő más szint mint Barthra még akkor is ha tényleg taps jár ma Marcnak...Illetve Pinto nyílván...Maradjunk annyiban hogyha sokszor nem megy majd hátra a labda akkor jók leszünk... :D Szal persze nem vagyunk tökéletesek tény,de sokkal senki sem jobb,sőt...Szal közel nem írnám le magunkat...Kiváncsi vagyok,úgy érzem ha sikerül megismételni a mai teljesítményünket madridban, simább lesz mint gondoljuk...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
torotam
Jugador d'estrella

2014.04.01. 23:03:39

visca el barca írta:hát kb ennyi volt idénre a bl. mivel az atleticonak nem kell gol a tovabjutáshoz, valszeg kihuzzak otthon egy gol nelkuli döntetlennel.
Aha, persze, hogyne! Temessük csak a csapatot, elvégre ezt érdemlik, a City és a Madrid elleni teljesítményeket meg felejtsük is el gyorsan! =D>
Ja és Neymar is nagy [auto_cenzúra]... :^o
Már mondtam: szálljunk le a földre! Ez még mindig labdarúgás, a labda kerek és bármi megtörténhet. Ha valaki nem hiszi, nézze meg a '99-es MU-Bayern BEK döntőt.
Diego gólka százból egyszer akad be, most pont az az egyszer volt.
Visszavágón nekünk is lehet szerencsénk. Nincs még vége a BL-nek!!!
Visca el BARCA!
Barca96
Jugador del Barça

2014.04.01. 22:56:27

visca el barca írta:hát kb ennyi volt idénre a bl. mivel az atleticonak nem kell gol a tovabjutáshoz, valszeg kihuzzak otthon egy gol nelkuli döntetlennel.

idén 4 meccset jatszottunk veluk, két 0-0, két 1-1...

szégyen h ezeknek allandoan hatranyban kell lenni h vmit focizzanak...
számitottam erre a pesszimista kommentre.
ha úgy játszunk, mint a végén, akkor meglesz. olyan nincs, hogy nem lövünk gólt. ha 1 beakad, akkor már nyiltabb lesz az atletico is, és onnantól kezdve könnyebb dolgunk lesz.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.04.01. 22:55:47

Amiben én ma a különbséget éreztem, az a kapusposzt. Tény, hogy Diego lökete elképesztően szerencsés volt és valószínűleg 100 kapus közül talán 4-5 hárította volna, de sajnos az ilyen nüanszokon is múlik 1-1 BL-serleg. Ma Curtois-nak volt pár nagy mentése, ez nálunk sajnos hiányzott. Ezt leszámítva viszont egy szavunk nem lehet a csapatra, apait anyait beleadtak. Ilyenkor nincs miért haragudni a srácokra, van olyan, hogy az ellenfélnek jobb napja vagy több szerencséje van. Talán a visszavágóra fordul a kocka.
diagonal
Jugador d'estrella

2014.04.01. 22:55:41

Leon írta:A pozitívum az,hogy az ATM gyakorlatilag 1 helyzetet tudott kialakítani a 90 perc alatt,persze,hogy nem abból lett a gól. #-o
Ráadásul a fél csapatuk sárga,ha otthon is elkezdenek sárgulni akkor kb nem lesz csapatuk a 4 közt ha bejutnak,ezt talán figyelembe veszik.
Plusz a mait elnézve Costa nem fog 1 hét alatt felépülni.
Azt egész biztos nem fogják figyelembe venni. Ne viccelj már, egy Barca elleni BL negyeddöntőben hazai pályán mikor reális esélyük van akár 4 közé jutni gondolod majd eszébe jut egyiküknek hogy "húha, inkább nem nyúlok Neymarhoz, hátha kapok egy sárgát és majd nem játszhatok az elődöntőben" Dehogyis. Meg fognak szakadni a pályán, mint ahogy ma is.
De nem is ez a lényeg. Az utolsó 20 percben nyújtott játékot kell hozni a Barcának és akkor meglehet ez, semmi nem veszett el, nem jobb csapat az Atma, sőt, viszont nagyon jól összerakott és motivált csapat. Valahogy vezetést kell szereznünk majd és onnan nyert ügyünk lehet.
mess2009
Director del Fútbol

2014.04.01. 22:54:37

Iniesta hatalmasat játszott, szerintem Neymar is jó volt, Messi viszont semmire sem ment ezzel a védelemmel, így azt gondolom a győzelem rajta ment el. el kellene felejteni a negyedik középpályást is ezek a végletekig ismételt körbe passzok és még külön, hogy Messi két métereket passzolgat hat védő között.
a minta ott van ahogy a gól született!!! kár, hogy ebből alig láttunk, tudom persze, hogy ez sem sikerül mindég de ezt kellene játszani. ami a matracosokat illeti a gól az mák volt(ilyen elsűlt lábak persze vannak sajna) de mondjuk Villa helyzeténél meg nekünk volt mákunk.
mi jöhet? ez sem volt nehéz, de Madridban még nehezebb lesz..abban bízom, hogy két meccsen Messi nem lesz gólképtelen.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2014.04.01. 22:52:59

Szerintem elég volt ebből a Neymar jobb oldalt, na meg a 4 középpályás taktikából.
4/2 szer bejött (10 ember ellen!!! ).
Botrányos visszavágó lesz (lesz ott minden) :evil: :roll:
Hajrá Gyerekek...! 8)
Leon
Director del Fútbol

2014.04.01. 22:50:37

A pozitívum az,hogy az ATM gyakorlatilag 1 helyzetet tudott kialakítani a 90 perc alatt,persze,hogy nem abból lett a gól. #-o
Ráadásul a fél csapatuk sárga,ha otthon is elkezdenek sárgulni akkor kb nem lesz csapatuk a 4 közt ha bejutnak,ezt talán figyelembe veszik.
Plusz a mait elnézve Costa nem fog 1 hét alatt felépülni.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2014.04.01. 22:48:46

Hát itt többet érdemeltünk volna...Nem nagyon látom hol hibáztunk,miben,sztem semmiben...Az hogy az első félidőben nem ugrottunk neki az Atleticonak normál dolog,nem is szabad 0-0nál egy 2 meccses 8ad döntőben...Most az hogy ez a Diego gyerek 10éve egy értelmeset nem csinált azt beveri a dzsindzsásból most ezzel mit kezdjünk...Pinto is most ezzel mit csinált volna,csóró belért,de erőböl a ficakra ment,ezt nem fogta volna senki ezt hagyjuk már,max egy Casillas,ő is csak azért mert a madrid mez mákot ad...Onnantól jöttünk előre,hajtottunk küzdöttünk ütközünk,a labda nem volt az Atelticonál,a felpályát nem lépték át...Azzal mit kezdjünk hogy 3 méterenként felrúgnak miket? Nem egy Atletico játékost ki kellett volna szórni,dehát a drága bíró úr...Ennek ellenére megtettünk mindent,lőttünk távolról,időnként sziporkázóan játszottunk...Courtois meg megfogott mindent...Ma ennyi volt benne...Nem volt szerencsénk...Ennek ellenére egy közel tökéletes meccset hoztunk,senki nem lógott ki...Mindenki hajtott küzdött akart és jól játszott...Messi sokat nem tett hozzá igaz,de 4en rugdosták így nehéz...Neymar meg remek volt,nem csak a gólja hanem összeségében ma megmutatta miért is hoztuk őt...Sztem a legjobbunk volt,Inivel párban...Többet érdemeltünk volna,de nem kell félni,ha így játszunk a visszavágón...Sokkal jobbak vagyunk,a többi nem csak rajtunk áll...Visca el Barca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2014.04.01. 22:51:46-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
diagonal
Jugador d'estrella

2014.04.01. 22:47:30

Roniee21 írta:Nyomorék Atlético... semmit nem tudnak... az égvilágon semmit... botrány.
Rugdosnak,állatkodnak.. Focizni nuku.. A Barcanak sajnos nem volt szerencséje. 3-4 gólt lőhettünk volna. Az utolsó 20 percben. :( A visszavágót muszáj lesz megnyerni!

Forca Barca!
Annál kicsit többet tudnak, különben 8-0- lett volna nekünk. Én nem érzem reménytelennek a helyzetet, azt senki nem várhatta reálisan, hogy a Barca jelen állapotában és formájában lealázza az Atleticót. 2-3 évvel ezelőtt lett volna esély egy 3-0-ra vagy 4-0-ra, most nem.
Mentünk előre, de igazán agresszíven és kellő lendülettel csak 1-1 után játszottunk.
Az ellenfél meg olyan volt amilyenre számítani is lehetett, kemény, motivált és nagyon jól védekeztek, nem okoztak meglepetést.
Nem lesz könnyű a visszavágó, de messze nem esélytelen. A saját játékunkat kell majd játszani, de agresszívebben, lendületesebben és a lehetőségeket kíméletlenül ki kell használni, akkor továbbmehetünk még bőven. 50-50%-ot adok.
looka
Capitá del Barça

2014.04.01. 22:47:21

Nem tudok haragudni a srácokra a rosszabb eredmény miatt sem. Az utolsó 20 percben valami olyan hajtást és akarást láttam rajtuk, hogy eszméletlen. Minden labdáért csúsztak, másztak, futottak, küzdöttek... Idegenben valahogy tovább kell menni, borzasztóan nehéz lesz..

Iniesta szenzációs.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.04.01. 22:46:23

Valamit kezdeni kell azzal , hogy nem tudunk nyerni ellenük mert ha a Ligában nem verjük meg őket akkor szinte biztos , hogy nem nyerjük meg a Ligát
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.04.01. 22:46:17

Nehéz lesz innen felállni, de nincs ez még lefutva. Már a sorsoláskor éreztem, hogy szenvedős párharc lesz ez, de a mai meccsen szinte minden az Atleti kezére játszott. Tény, hogy fegyelmezetten játszottak, de irgalmatlan nagy mázlijuk is volt azzal a hihetetlen lövéssel. Ennél több kell a visszavágón, elsősorban az előrejátékban, de nem ártana egy következetesebb és kevésbé szerepelni vágyó bíró is a visszavágóra. Nem rajta ment el ugyan a meccs, de szinte végig abban a mederben tartotta az eseményeket, amik az ellenfélnek feküdtek jobban.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.04.01. 22:45:20

a legnagyobb hibát ott követtük el, hogy nagyon tiszteltük őket. Gyorsan, erőszakosan, agresszíven kell játszani, mint az utolsó 20 percben, akkor se tudták hol vannak. Simán meglehet idegenben is, ha így állunk a meccshez a kezdő sípszótól!
Rivaldo-A Legnagyobb.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.01. 22:43:51

hát kb ennyi volt idénre a bl. mivel az atleticonak nem kell gol a tovabjutáshoz, valszeg kihuzzak otthon egy gol nelkuli döntetlennel.

idén 4 meccset jatszottunk veluk, két 0-0, két 1-1...

szégyen h ezeknek allandoan hatranyban kell lenni h vmit focizzanak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.04.01. 22:43:44

Ezt az Atleticót még jobban utálom mint a Realt.A fehérek legalább próbálnak focizni,de ezek a csíkos patkányok csak arra mennek,hogy minél több lábat törjenek el.A visszavágón agyon kell őket verni.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.04.01. 22:43:24

kár érte, mert Martino jól felkészült belőlük, és be is húztuk volna ezt 1-0-val, de hát a vészkapus az vészkapus. olyan távolból, szélről, ha bemegy, akkor benne van a kapus. azt a vetődést ne is firtassuk, úgy vetődött el, mintha leesett volna a harmadik emeletről.

szerintem jól össze vagyunk rakva most, egy gólos előnnyel tudtuk is volna kontrollálni a visszavágót, de ez így pokol lesz. főleg, ha Piquenek komoly baja van.
crixus
Entrenador del Barça

2014.04.01. 22:42:34

Én igazából nem leszek csalódott, ha kiesünk. Idén nem vagyunk annyira jók, hogy megnyerjük a BL-t, viszont egy korábbi kiesés - főleg a riválisok továbbjutásával - aranyat érhet a ligában és akár a kupában is.
Csak arra lennék még kíváncsi, hogy mit kezdene ez az Atletico a Chelsea-vel... mindkét csapat 10-10 emberrel állna a tizenhatosánál a kezdőkörben pedig két középcsatár küzdene a labdáért? :lol:
Alfa
Entrenador del Barça

2014.04.01. 22:42:16

Lehet,hogy minden meccs elején rúgni kéne egy öngólt és akkor utána mennek a jó támadások!?!?!?!?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.01. 22:40:47

Az idei párharcaink alapján az Atlético ellen: http://trollfesz.cc/i/206022.jpg
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Roniee21
Capitá del Barça

2014.04.01. 22:40:21

Nyomorék Atlético... semmit nem tudnak... az égvilágon semmit... botrány.
Rugdosnak,állatkodnak.. Focizni nuku.. A Barcanak sajnos nem volt szerencséje. 3-4 gólt lőhettünk volna. Az utolsó 20 percben. :( A visszavágót muszáj lesz megnyerni!

Forca Barca!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.01. 22:39:57

Nagyon nagyon bánhatjuk a kapott gólt. De még inkább, hogy az első félidőben nem játszottunk olyan agressziven, letámadtunk, gyorsan ment a labda stb... mint az utolsó 20 percben. Akkor behúztuk volna.

Talán 1-0 lett volna az igazságos. Nincs mese nyerni kell menni a Caldéronba :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2014.04.01. 22:40:28-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.01. 22:38:30

Itt a végén ez mi vt? Atma szabadnál lefújták?
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.01. 21:44:31

Azért vicces, hogy fejjel voltunk a legveszélyesebbek. :D

Látszik ezen az Atletico-n, főleg Costa kiválása óta, hogy otthon akarják megnyerni ezt a párharcot, most a támadás a legkisebb mértékben érdekli őket. Nagyon nehéz lesz feltörni ezt a védelmet, de nem érzem lehetetlen feladatnak.

A második félidőben ha nem változik az eredmény, netán vezetést szereznek a matracosok, hozni kellene Alexist Xavi/Cesc helyett. A chilei szét tudná egy kicsit húzni a páyát, helyet teremtve ezzel Messiéknek és Neymar mehetne vissza a balosra.

A brazil játéka nekem tetszik. Látszik rajta, hogy ő gólt lőni jött ide, nem csak gurigázni.
Forca Barca!!!!
LM10
Director del Fútbol

2014.04.01. 21:34:22

Talán a 2010es Inter óta nem láttam ennyire defenzív ellenfelet...nagyon nehéz dolgunk van. A Realnak könnyű volt, mert hamar gólt szereztek, nekünk is kellene egy gól. Egy esélyünk lett volna, kontrából megindulni, mikor kicsit kinyílt az Atma, de akkor paraszt módon sárga lapos belépővel megállították azt...

Ha gólt kapunk, kb végünk, és nyerni kell ezt a meccset!

SZERK:

A Real-Atletico kupa meccsre gondoltam egyébként :D
Válasz küldése