kiesünk,de azt mondja Rijkaard nincs veszve semmi, még igy is megnyerhetjük mindhárom kupát...

Igazad van de sajnos nem lehet mindig Bojan vagy Gio kezdo. Nem varhatjuk toluk a csodat. Meg gyerekek, gondolj bele. Az egyik kedvencem lett Bojan de azt mondom egy Henry, R10, Messi kezdo bizalomgerjesztobb meg egyenlore.takivini írta:Már nemazért h kötekedjek, de az elmúlt időszakban mikor pörgött R10 miatt a játékunk? Inkább csak lassult...Ronaldinho&Barca írta:Talán ide hiányzik Ronaldinho hogy kicsit színesebbé pörgőssé tegye a játékot..
Már nemazért h kötekedjek, de az elmúlt időszakban mikor pörgött R10 miatt a játékunk? Inkább csak lassult...Ronaldinho&Barca írta:Talán ide hiányzik Ronaldinho hogy kicsit színesebbé pörgőssé tegye a játékot..
Aham és ő hagyta ki Iniesta ziccerét meg Henry 1cm-rel mellélőt labdáját!Igazad van,Frankie hibája,hogy nem tudjuk berúgni a ziccert...barca99 írta:Azért kell így hozzáállni a meccshez, mert ez sztem tipikusan az a meccs volt, ami az edzőn ment el. Totál center nélkül játszottunk, és mindenki várt, hogy ki rúg gólt.Etooka írta:Én nem értem,hogy egy ilyen igenbeli meccs után mért kell ilyen negatívan hozzáállni a meccshez?Az első félidőben mezőnyben uraltuk a meccset,helyzetünk nem volt,viszont a Villareal játékát elfojtottuk,ezáltal nagyon kevés helyzetük volt!A 2. félidőben nem csak mezőnyben,hanem helyzetben is sokkal több volt!Ha hazai pályán is így lassítjuk majd ezt a Villarealt,simán továbbjutunk!
Mindenki jó volt,csapatként működtek!A tegnapi Villarealt egy Eto'o-val lazán kettővel tömtük volna. Erre a májsztró becserél egy csatárt a kp-ra.
![]()
Tehát egyáltalán nem a csapattal volt tegnap a gond, hanem... a zsenivel, akinek BL-t és két bajnokságot köszönhetünk.
Valószínűleg azért, mert az uefa.com-on volt róla egy videó, amikor szögletből üres kapura 10-ből 8-szor becsavarta.antiimperialista írta:Azt viszont nem értem, hogy miért az a szerencsétlen Deco rúgja a szögleteket, amikor egymás után 3-at is bűn rosszul rúgott
És én ezt nem láttam... A gonosz mindig elnyeri méltó büntetésétLennon írta:A mecs amilyen eredménynélküli volt nem hittem volna hogy még nevettni is tudok a végén amikor Riijkard nagyon igyekezett leülni a kispadra és bevágta a fejét az a legszebb hogy a kommentátor igy komentelt:"Itt éppen Frank Riijkardott láthatjuk amikor elhelyezkedett,,ekkor már a földön voltam röhögéstől.
Azért kell így hozzáállni a meccshez, mert ez sztem tipikusan az a meccs volt, ami az edzőn ment el. Totál center nélkül játszottunk, és mindenki várt, hogy ki rúg gólt.Etooka írta:Én nem értem,hogy egy ilyen igenbeli meccs után mért kell ilyen negatívan hozzáállni a meccshez?Az első félidőben mezőnyben uraltuk a meccset,helyzetünk nem volt,viszont a Villareal játékát elfojtottuk,ezáltal nagyon kevés helyzetük volt!A 2. félidőben nem csak mezőnyben,hanem helyzetben is sokkal több volt!Ha hazai pályán is így lassítjuk majd ezt a Villarealt,simán továbbjutunk!
Mindenki jó volt,csapatként működtek!
Szerintem pedig egy vereséggel felérő döntetlen volt. A Villarrealnak elég a döntetlenre, kivárásra játszani, nekünk támadni kell. Kontrából nagyon veszélyesek lesznek. Jómagam nem vagyok túl magabiztos a továbbjutást illetően.Rivaldo11 írta:Azt hiszem, ez jó eredmény a visszavágóra. Az utolsó 30 perc tetszett, tempót váltottunk, elkezdtünk támadni, és bennünk volt a gól-sajnos maradt is. Ám ha ezt a játékot játszuk otthon, kiütjük a Villarrealt.
Kiemelném Valdest, Iniestát-aki minden labdát bármilyen helyzetből megjátszik-, valamint Militot, aki hihetetlenül magabiztos.