Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.01.28. 18:21:56

szerintem rúg egy gólt majd a Barca. ráülnek az ereményre, aztán kapnak kettőt
kiesünk,de azt mondja Rijkaard nincs veszve semmi, még igy is megnyerhetjük mindhárom kupát...:)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Lennon
Barça B

2008.01.28. 17:43:33

Sziasztok!Szerintem teljesen mindegy ki vezeti a mecsset melyik bíró
mert ez a csapat az tutti hogy vért fog izzadni a továbbjutásért ha egyáltalán továbbjútunk az biztos hogy ezúttal a döntetlen is kevés a Villarealal szemben.Ilyen akarásal szerintem még vécére sem menjenek ki.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.01.27. 13:19:11

a kupában 4 meccs óta nem tudtunk nyerni,mégis ott vagyunk a legjobb 8-ban.
viszont még ki sem kaptunk a kupában,ami megint csak jó
ha megint döntetlenezünk a kupában,akkor viszont nagy eséllyel kiesünk.
tömören ennyi a kupa krónikája:D
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 13:47:29

FC Barcelona-Villarreal
2008. január 31. 22h
vezeti: Manuel Mejuto González (ő vezette a Barca-Madrid klasszikust december 23-án).
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.25. 18:52:28

Én csak az ötletet hiányoltam a játékból, és a színt, és ezt Ronnie megadhatja ha visszatér, és a sérülésből visszatérő Messi és Deco is megadhatja ha formába lendül.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
lowride
Jugador del Barça

2008.01.25. 17:56:36

Na a tegnapi meccs kicsivel jobb volt mint amit vartam. Aki szerintem kiemelkedoen teljesitett: VV, Sylvinho, Iniesta. De Thuram szerintem eleg sokat bizonytalankodott, sok labdat csak ugy felrugott magasra semmi cel nelkul holott konnyebben is tisztazhatott volna. Az elso felidoben eleg bizonytalanok voltak, meg rutin atveteleket is tobbszor elrontottak.
Szerintem biztatasra ad okot azert ez a jatek. A visszavagon Messivel kezdoben ha csak minimalisan is de meglesz a tovabbjutas.
takivini írta:
Ronaldinho&Barca írta:Talán ide hiányzik Ronaldinho hogy kicsit színesebbé pörgőssé tegye a játékot..
Már nemazért h kötekedjek, de az elmúlt időszakban mikor pörgött R10 miatt a játékunk? Inkább csak lassult...
Igazad van de sajnos nem lehet mindig Bojan vagy Gio kezdo. Nem varhatjuk toluk a csodat. Meg gyerekek, gondolj bele. Az egyik kedvencem lett Bojan de azt mondom egy Henry, R10, Messi kezdo bizalomgerjesztobb meg egyenlore.

Szerkeszt
Egy Leo tízezer botlábúval felér.
takivini
Capitá del Barça

2008.01.25. 17:21:51

Ronaldinho&Barca írta:Talán ide hiányzik Ronaldinho hogy kicsit színesebbé pörgőssé tegye a játékot..
Már nemazért h kötekedjek, de az elmúlt időszakban mikor pörgött R10 miatt a játékunk? Inkább csak lassult...
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.25. 17:14:01

Védekezésünk szerintem 5-öst megér.. de a játékunkban nemnagyon volt ötlet, szín.. Talán ide hiányzik Ronaldinho hogy kicsit színesebbé pörgőssé tegye a játékot.. és ne azt lássuk hogy 3 felívelt labdából 3mat halasztunk el.. vagy pl: ami volt esélyünk az bekelett volna vágni... volt sok hibánk de bíztató volt a telejsítmény.

Várom a folytatást! :)
Hajrá Barca!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.25. 16:18:18

Ahogy a védekezésünk alakul, annak tényleg lehet örülni. Az utóbbi meccseken mintha megint működne a letámadás, egész sok labdát szerzünk az ellenfél térfelén. Már csak a támadójátékot kellen felfuttatni, mert az még mindíg elég fantáziátlan.
gojo
Barça B

2008.01.25. 16:09:09

a lényeg, hogy nem a szokásos [auto_cenzúra] 4-3-3 ment, amit már nem igazán tudnak játszani a fiúk. a taktika meg is látszott a középpályán. fogalma nem volt a villarealnak, hogy hogyan vigye ott át a labdát. ami még szembetűnő volt, hogy immáron nem a saját térfelünkön passzolgattak a hátvédek, hanem a középpályások passzolgatta, a kaputól 25-30 ra...azért ez már sokkal jobb! az utóbbi meccseken szinte csak a védők labdázgattak...már nagyon untam.

helyzeteink is megvoltak. ebbe a taktikába talán az etoo, henry kettős sokat tudna mutatni, de az igaz, hogy ehhez kellene egy jó deco, iniesta, xavi irányító. az az igazság, hogy mindhármukban benne van az irányító...csak nem nagyon megy most nekik. bár iniestának megy, csak ő meg hol itt hol ott kell legyen a világ legjobbja...azért így nem egyszerű.

viszont a védelem egyszerűen szenzációs. ez a marquez gyerek megint nagyon formában van. milito megdönthetetlen. silvinhot én mondjuk mindig is szerettem, bár főleg a támadásaiért.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.25. 15:18:28

barca99 írta:
Etooka írta:Én nem értem,hogy egy ilyen igenbeli meccs után mért kell ilyen negatívan hozzáállni a meccshez?Az első félidőben mezőnyben uraltuk a meccset,helyzetünk nem volt,viszont a Villareal játékát elfojtottuk,ezáltal nagyon kevés helyzetük volt!A 2. félidőben nem csak mezőnyben,hanem helyzetben is sokkal több volt!Ha hazai pályán is így lassítjuk majd ezt a Villarealt,simán továbbjutunk!
Mindenki jó volt,csapatként működtek!
Azért kell így hozzáállni a meccshez, mert ez sztem tipikusan az a meccs volt, ami az edzőn ment el. Totál center nélkül játszottunk, és mindenki várt, hogy ki rúg gólt. =D> A tegnapi Villarealt egy Eto'o-val lazán kettővel tömtük volna. Erre a májsztró becserél egy csatárt a kp-ra. :oops:
Tehát egyáltalán nem a csapattal volt tegnap a gond, hanem... a zsenivel, akinek BL-t és két bajnokságot köszönhetünk. :-({|=
Aham és ő hagyta ki Iniesta ziccerét meg Henry 1cm-rel mellélőt labdáját!Igazad van,Frankie hibája,hogy nem tudjuk berúgni a ziccert...
.
Lennon
Barça B

2008.01.25. 15:08:53

Ha szerintettek Riijkard a hibás akkor nézétek már meg a googleban ezt:FUTBOL_Foto_oficial_temporada_2006-07. Ez a 2006-2007 csapat kép
ezen a képen nekem nem úgy tűnik hogy Riijkard van a vezetőségben egyedűl.Sokkak szerint igen mert mind azt hangoztatják hogy csak ő a hibás (EGYEDÜL), biztos rajta kivűl a 19 hülye csak bólogat akkor mi?.Biztosan ő tehetett az afrika kupa megrendezéséről vagy arról hogy ronaldinhó megsérült vagy Messi.Vagy arról hogy mivel Etóék elutaztak ezért nem volt mást beállitani mint Edmilsont,vagy Gudhnjohnsenéket.Ezek szerint biztosan Riijkard lehet a tehetségkutató akkor a sportorvos(csapat orvosa )az erőnléti-tréning edző a személyzetfejlesztő is vagy a sportigazgató biztosan ezt mindet ő rá bízták nem?Sokkak szerint igen mert le kénne lépnie azt mondják csak nem tudom kivel nyertünk 2006-ban,bajnokságot akkor BL-t? biztosan Mourinhóval nem?.Elég szomorú hogy sok hülyének nem nő be a feje lággya már...az edzőt a legkönnyebb hibáztatni a többi kb:19 vagy nem tudommennyi személyetnek ezek szerint nincs beosztása őket nem kell felelőségre vonni csak Riijkardot mert az ő nevét ismerik.Ferguson már nem tudom hány éve edző a M.U-nál jó néhányszor nem nyertek bajnokságot.Ha nem ment a csapatnak idényekken keresztül mégsem zavarták el mert biztak benne.Nálunk már tényleg nem tudom mi lehet a helyzet?
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.25. 14:18:40

antiimperialista írta:Azt viszont nem értem, hogy miért az a szerencsétlen Deco rúgja a szögleteket, amikor egymás után 3-at is bűn rosszul rúgott :x
Valószínűleg azért, mert az uefa.com-on volt róla egy videó, amikor szögletből üres kapura 10-ből 8-szor becsavarta. :D Rijkaard biztos látta.
Amúgy nem szokta ő ilyen rosszul elvégezni, bár nem értem egy-két hiba után miért nem lehet szólni, hogy ezekután más végzi el majd a meccs hátralévő részében... :roll:
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.01.25. 13:59:56

Lennon írta:A mecs amilyen eredménynélküli volt nem hittem volna hogy még nevettni is tudok a végén amikor Riijkard nagyon igyekezett leülni a kispadra és bevágta a fejét az a legszebb hogy a kommentátor igy komentelt:"Itt éppen Frank Riijkardott láthatjuk amikor elhelyezkedett,,ekkor már a földön voltam röhögéstől.
És én ezt nem láttam... A gonosz mindig elnyeri méltó büntetését :lol:

A meccs egyébként nem volt olyan vészes, mint amit vártam. Az El Madrigalban ez az eredmény nem rossz, néha láthattunk szép megoldásokat is, és nem kaptunk ki, ez pozitívum.
Azt viszont nem értem, hogy miért az a szerencsétlen Deco rúgja a szögleteket, amikor egymás után 3-at is bűn rosszul rúgott :x
Lennon
Barça B

2008.01.25. 13:40:13

Hello Etoóka! én nem vagyok moderátor hála istennek! de nem értek veled
egyett én úgy tudom hogy a focit gólra játszák,na most te azt mondtad
hogy nem kellene krítizálni a csapatott mert elfojtják az ellenfél akcióit és nálunk van többet a labda.Csak hogy szép játékkal meg rengeteg labdasszerzésel még nem nyerünk mecset azokat a helyzeteket be is kell lőni.
Remélem hogy a visszavágón gólokat is tudunk lőni mert a szépjáték még magában kevés a győzelemhez így nem nyerhetünk kupát illt.bajnokságot.
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.25. 13:05:10

Etooka írta:Én nem értem,hogy egy ilyen igenbeli meccs után mért kell ilyen negatívan hozzáállni a meccshez?Az első félidőben mezőnyben uraltuk a meccset,helyzetünk nem volt,viszont a Villareal játékát elfojtottuk,ezáltal nagyon kevés helyzetük volt!A 2. félidőben nem csak mezőnyben,hanem helyzetben is sokkal több volt!Ha hazai pályán is így lassítjuk majd ezt a Villarealt,simán továbbjutunk!
Azért kell így hozzáállni a meccshez, mert ez sztem tipikusan az a meccs volt, ami az edzőn ment el. Totál center nélkül játszottunk, és mindenki várt, hogy ki rúg gólt. =D> A tegnapi Villarealt egy Eto'o-val lazán kettővel tömtük volna. Erre a májsztró becserél egy csatárt a kp-ra. :oops:
Tehát egyáltalán nem a csapattal volt tegnap a gond, hanem... a zsenivel, akinek BL-t és két bajnokságot köszönhetünk. :-({|=
Lennon
Barça B

2008.01.25. 10:07:03

A mecs amilyen eredménynélküli volt nem hittem volna hogy még nevettni is tudok a végén amikor Riijkard nagyon igyekezett leülni a kispadra és bevágta a fejét az a legszebb hogy a kommentátor igy komentelt:"Itt éppen Frank Riijkardott láthatjuk amikor elhelyezkedett,,ekkor már a földön voltam röhögéstől.Sajnálom ezt a fazont nincs elég baja mindenki őtett hibáztatja még ez is megtörtént vele amikor pont a kamera figyelte.Attól függetlenül én bírom sztem jó edző.
Titinho
Director del Fútbol

2008.01.25. 09:50:03

Én az eredménnyel elégedett vagyok, nem játszottunk olyan hűű de szépen, de kis szerencsével hozhattuk volna a meccset!
Az első félidőt elég jól kezdtük, a 4. percben Henry lövését már majdnem bent láttam! Az tetszett nagyon, hogy elég agresszíven letámadtunk már a középpályán, Xavi, Deco, Iniesta, Márquez szépen zárta a területeket és volt amikor 3-an is ráfutottak egy emberre! Gio és Henry is sokszor visszafutott labdát szerezni ami kifejezetten tetszett!
Ez azért is nagyon fontos szerintem, mert ami eddig probléma volt, hogy nem küzdenek együtt/egymásért most szerintem ez egy kicsit megváltozott ami szerintem jó jel!
A második félidő első 20-25 percében teljesen odaszögeztük a Villarrealt, ekkor én vártam egy gólt de sajna ez elmaradt, pedig voltak szép megoldások is!
Összességében szerintem elfogadható teljesítményt nyújtottak a srácok de szerintem kiemelkedett ezen az estén: Valdés (4 nagyon nagy védése volt, csak így tovább Victor), Iniesta (szép megoldásai voltak, volt 2 szép kapura lövése), Deco (ő nekem nagyon tetszett, mivel nagyon látszott rajta a küzdeni akarás, hajtott is és próbálta szervezni a játékot kisebb-nagyobb sikerrel) és végül Milito (ez az ember tényleg egy fal, nagyon jól játszott, nem volt neki lehetlen ezen az estén...bravó).
A jövő heti otthoni meccsen szerintem 1-2 góllal verjük őket, ha már Messi is 100%-os teljesítményre lesz képes(remélhetőleg, mert most nem volt az) és Ronnie is visszatér és persze Henry jó játékára is szükség lesz! Otthon meglesz a továbbjutás ha ilyen szervezetten fog működni a védelem és a középpálya, de persze a helyzet kihasználáson javítani kell és ami a legfontosabb, hogy EGYMÁSÉRT küzdjenek! SOM-HI TOTS!!!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.01.25. 09:33:44

szerintem nem játszott rosszul a barca ahhoz képest,hogy VIllarrealnál játszottak, ahol eddig Rijkaard 4ből 4 vereséget könyvelhetett el, a Villarreal jó formában volt eddig, és idegenben a BArca nem jó. A 0:0 ehhez tökéletes. eredményes volta játék, tudtuk tartani a labdát!
---=FORCA BARCA=---
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.25. 09:20:10

Én nem értem,hogy egy ilyen igenbeli meccs után mért kell ilyen negatívan hozzáállni a meccshez?Az első félidőben mezőnyben uraltuk a meccset,helyzetünk nem volt,viszont a Villareal játékát elfojtottuk,ezáltal nagyon kevés helyzetük volt!A 2. félidőben nem csak mezőnyben,hanem helyzetben is sokkal több volt!Ha hazai pályán is így lassítjuk majd ezt a Villarealt,simán továbbjutunk!
.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.25. 07:30:46

Én nem értek egyet. Henry igenis vágja az egycsatáros játékot is, csak tudni kéne kiszolgálni! Ezen a meccsen közel sem volt Deco vagy Xavi ahoz, hogy irányítónak lehessen mondani őket. Márpedig ha nincs aki osztogasson labdát, mit várunk Henrytól?
Am meg felhagyott Rijkaard a 4-3-3-al, de lagalábbis érdekesen alkalmazta:

-----------Valdes-------------
Zambi---Thuram--Milito--Sylva
-----------Marquez-------------
-----Deco--Iniesta--Xavi------
Gio-------------------------Henry

Én kb ezt láttam a pályán.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.25. 07:03:08

Egyet értek Greckivel, Henry nagyon ne vágja ezt az egy csatáros játékot.De ellenben a balszélen jól megy neki.Akkor miért kell röltetni középen? Rijkaard miért nem hajlandó felhagyni ezzel a 4-3-3-al?Amikor már teljesen kiismerhető ráadásol Henry-nek nem is megy ebben a rendszerben?!Nekem rejtély ez a Barcelona, és Rijkaard,és az egész vezetőség!Remélem itthon nyerünk!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.25. 01:47:12

Rivaldo11 írta:Azt hiszem, ez jó eredmény a visszavágóra. Az utolsó 30 perc tetszett, tempót váltottunk, elkezdtünk támadni, és bennünk volt a gól-sajnos maradt is. Ám ha ezt a játékot játszuk otthon, kiütjük a Villarrealt.
Kiemelném Valdest, Iniestát-aki minden labdát bármilyen helyzetből megjátszik-, valamint Militot, aki hihetetlenül magabiztos.
Szerintem pedig egy vereséggel felérő döntetlen volt. A Villarrealnak elég a döntetlenre, kivárásra játszani, nekünk támadni kell. Kontrából nagyon veszélyesek lesznek. Jómagam nem vagyok túl magabiztos a továbbjutást illetően.

Újra és újra rá kell jönnöm, hogy Henry nem jó egyedüli csatárként. Mivel kiszolgálni nem nagyon tudják, így állandóan kihúzódik balra, így nincs senki középen. Eto'o-val viszont nagyon jó kis párost alkotnának.
baas11
Entrenador del Barça

2008.01.25. 01:28:09

A kp. a védelem és VV. 5ös de a támadások ?!Mi miért nem tudunk 20 m-ről kapura lőni ?Soha senki nem lövi már szinte idegesítően ... még amikor az 1 passzost eröltetjük (amit ma már szerintem hihetetlenül lassan ) és nem megy mert az ellenfél is (és mindenki) tudja h mit játszunk, a jobb és bal oldali beadásaink 0-k , szögletből ugye kell 100 h legyen 1 kapufa,de még akkor se ! Egy jó Van Bommel löket :) ...nem kell erölködni ,0:1 oszt lefött kávé !Na de majd ha egészséges lesz a támadó alakzatunk minden tagja ,rem. még idén megéljük azt is !
kisjuta
Barça C

2008.01.25. 00:26:48

szépen játszottunk, egy-két kis csellel(csalással) Messi révén, de megcsináltuk, és a Camp Nou-ban simán legyűrjük őket... :lol:
Blau-grana al vent, un crit valent
tenim un nom, el sap tothom:
Barça, Barça, Baaaarça.

FORCA BARCA!!!
Válasz küldése