2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szia.gx29 írta:Sziasztok.
Ha regisztrálok a digisport-on és ki is füzetem a 600FT-ot mondjuk most , akkor hogy tudom nézni az esti meccset?
Kapok valami kódot..
Bocsi a buta kérdésért, de fontos
Válaszokat elöre is köszönöm..
Hajrá BARCA
Üdv.
Köszönöm!!! Tudom, sok link szokott lenni, de 90 perc alatt kb. 6x kel másikat keresni, mert megszakad. a digisportra meg lehet jegyet venni 600 Ft-ért és tuti 100%, hogy végig tudod nézni és jó minőségben!!!daffy írta:itt ni,de biztos lehetsz benne,hogy jópár linket adnak majd a meccs előttSubinho írta:lécci segítsetek!!! nagyon szretném nézni a meccset este, de nincs digi sportom! hol fogom tudni nézni neten??? digisportra úgy tudom lehet jegyet venni előre... köszi a segítséget!!!
itt ni,de biztos lehetsz benne,hogy jópár linket adnak majd a meccs előttSubinho írta:lécci segítsetek!!! nagyon szretném nézni a meccset este, de nincs digi sportom! hol fogom tudni nézni neten??? digisportra úgy tudom lehet jegyet venni előre... köszi a segítséget!!!
ohhh köszii,de akk a többi mért megy?csak a sport 1,2,M nemm egy...19Messi19 írta:Hát még nem is fog menni.XaviMessifan írta:ezt h kell kezelni?:( rákattintok lent de nem megy az adás:S pls segitsetek:)fcbarca0827 írta:http://tv.stream.com.ru/Csak akkor lesz aktív,hogy ha már megy a meccs.Ilyenkor még nincs rajta közvetítés.
Hát még nem is fog menni.XaviMessifan írta:ezt h kell kezelni?:( rákattintok lent de nem megy az adás:S pls segitsetek:)fcbarca0827 írta:http://tv.stream.com.ru/
ezt h kell kezelni?:( rákattintok lent de nem megy az adás:S pls segitsetek:)fcbarca0827 írta:http://tv.stream.com.ru/
Krisztián?! Minek fáradozzanak azon, ha beirják ide és 5 másodpercen belül váĺaszolsz neki?fcbarca0827 írta:Kezdem azt hinni, hogy senki nem tudja használni a guglit.Na, mindegy... 18:30 Sport2
Egyébként elég fos. Az előző klasszikus lassítva.
hát bocs.. [auto_cenzúra] a netem nagyon egynél több oldalt nem tok megnyitni, és amire ezt is betöltötte egy óra volt... nem tom mi van.. gondoltam ha már itt témázok, akkor megkérdem, és nem kockáztatok meg 1 óra ujabb tétlenkedést.... ám kössz...fcbarca0827 írta:Kezdem azt hinni, hogy senki nem tudja használni a guglit.Na, mindegy... 18:30 Sport2
Nekem sem jött át ez a dolog, azt hittem visszamennek korábbi évekre.fcbarca0827 írta:Kezdem azt hinni, hogy senki nem tudja használni a guglit.samy85 írta:Ma lesz a Real-Barca the movie ismétlése? ha igen akkor mikor?
melyiken?Na, mindegy... 18:30 Sport2
Kezdem azt hinni, hogy senki nem tudja használni a guglit.samy85 írta:Ma lesz a Real-Barca the movie ismétlése? ha igen akkor mikor?
melyiken?
talánALEXDP írta:sziasztok
nyilván én vagyok lemaradva de volt egy tv.on-line-os linkem amin ottvolt a digi meg sport 1 meg még csomó stream(magyar nyelvű adók),de nem emlékszem pontosan az oldal nevére,keresőben meg nem akadok rá.
tud valaki valami konkrétabbat erről?
Előre is köszi!