Először is..Hatalmas gratuláció a Getafenak,mert amit itt ma véghezvittek az elismerésre méltó.Hajtottak,küzdöttek,megtettek mindent,s sikerült nekik.Sok sikert a döntőben!
Másodszor..ekkora szánalmat nem is láttam még..volt egy-két olyan meccs,amikor azt írtam,hogy ennél szarabb nem lehet,hát tévedtem.Siralmas volt..nem találok rá jelzőket.Focihoz semmi közünk nem volt.Merő szenvedés.Rijkaardnak,ha van esze lemond,bár figyeljétek meg még a bajnokságot is bebukjuk vele..Ezt egyszerűen nem hiszem el..SZÉGYEN
Harmadszor..az edző mellett a játékosok is hibásak.Elhitték,hogy megvan,s lenézték a Getafe együttesét,nagy hiba volt.Úgy jöttünk ki a pályára,mintha nem is kéne focizni,mert úgysem eshetünk ki.Nagy pofára esés lett.Az összes játékos gyalogoljon hazáig,vagy bármi megtorlás legyen,mert Jorquerán kívül itt senki nem csinált semmit.Elbujhatnak,szégyeljék magukat mélységesen.
Végül..én mindíg kiálltam a csapat mellett,most is így teszek,s bízok még a csodába,hogy a bajnokság meglesz,bár ennek egyre kisebb az esélye.
ViScA eL BaRcA!