varga tamás írta:
lionelmessi19: már ne is haragudj, de a te értékítéleted nagyon csak elhibázott. Azért olyat kijelenteni, hogy oleguer jobb, mint a brazil világbajnok jobbhátvéd, azért az qumma meredek - és most nagyon finom voltam és nőies. Gio és Syl pedig balhátvédek, csak nem balhátvédként akarod bevetni ezt a szerencsétlent? Mert akkor inkább kikapcsolom a tévét. Arra kérnélek, hogy ifjonti felbuzdulásodban ne rugaszkodjál el nagyon a Földtől, és az érett almát ne keverd össze a rothadóval. Ja, és Bellettinek köszönhetjük - egy picit - a tavalyi BL-győzelmet, olit pedig lecserélték, mert a sárga lapon kívül annyit tett hozzá a meccshez, hogy egyszer beadás címén a Szajnába lőtte a labdát.
Tamás! Egyrészt szerintem egy értékítélet nem lehet elhibázott, maximum szokatlan, illetve a tiéddel ellenkező...
Az h valaki világbajnok jobhátvéd... Belletti már öreg, és lassú. Maradona is világbajnok. CSak épp 100 kiló, és kórházban van.

Ezenfelül, ha mégis Bellettit favorizálnám, akkor is tudtommal sérült, ezért nem jön szóba.
Aztán: természetesen nem bal bekknek akarom PreSas-t, csak mint tudod van nekünk egy univerzális bekkünk, Zambrotta, így aztán bárkit választhatunk mellé a kezdőbe a fentmaradók közül...
Bl döntőt láttam én is...
Ifjonti felbuzduláshoz: talán itt volna az ideje h végre elfelejtsd, h ki hány éves.
Na de mind1. ÉN értem h te nem akarod Ole-t a pályára, ellenben én úgy okoskodtam, h vele járunk talán a legjobban, főként ha kicsit védekezőbben kell felállnunk, h megtartsuk az előnyünket idegenben...
Különbözik a véleményunk, ennyi. béke s barátság

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila